Allen carr

Sonuçta yoksunluk çekiyorsunuz gayet normal şuan gergin olmanız. Bende izledim, bırakmadım ama sadece merakımdan izledim. Bi video yoksunluk etkisini geçirmez maalesef o yüzden bir süre çekeceksiniz bunu. Gerekirse ağlayacaksınız yine de içmeyeceksiniz. Bende yakın zamanda bırakmak istiyorum ama ben spora başlamadan bırakırsam yine başlarım biliyorum o yüzden spora başlayacağım

26 yıldır aralıksız günde 2 paket içen insandım bende... Şu an 25 saattir içmiyorum :KK70: Çok halsizim , uykum var ,a şırı üşüyorum , 1 saat evvelde gidip paket alsam mı acaba moduna geldim :KK70: Neyse ki geçti...
Karanfil çiğniyorum , arada nikotin sakızı , limon yiyorum ve kabak çekirdeği umarım 3 günü atlatırım :KK70:
Hangisini okudunuz

Canım ben de alırken tereddütte kalmıştım ama dediğin gibi benim dediğim daha sonra o kitabın biraz daha toparlanmış haliymiş aslında. Adam aslen yazar değil ya, editlenmiş daha derli toplu tekrara düşmeyen versiyonu gibi düşün. O yüzden ikincisini almıştım ben, içerik aynıdır okunma ve anlatım olarak ikincisi üzerinde bir kez daha çalışıldığı için bence onu al derim, ama bir fark olmayacaktır eksik ya da fazla olarak.
Acaba diyorum adamin tam anlatısı gibi olmazsa zor mu oluyor bırakmak. Çünkü her bıraktım diyen onu okumus ama sanırım bende seninkini alacağım çünkü sadece internette kalmış diğeri. Umarım fark yoktur. Kimi insanlar anlatısı hipnoz ediyor diyor da o yüzden muallakta kaldım aslında

Ben ilaçsız hiç birşeysiz bıraktım 2,5 ay, o kadar emindim ki, artık sigara içenleri görünce canım hiç istemiyor sadece acıyordum. sonra bir manyağa kızdım, allah o manyağı kahretsin, yaktım çünkü eşimde vardı, o içmese o an, yakamaycaktım, tabi kimseyi suçlayamam, vermekte istemedi zaten, yaktım zor çektim öksüre öksüre, sonra devamı geldi :KK1:

allen car diye bi adam var.bir film belgesel yapmış bir de kitabı var.sigarayı bırakmaya yönelik.ekşi sözlükte sayfalarca izler izlemez bıraktım diyenleri görünce hem kitap okudum hem belgeseli izledim.ilk gün çok kararlıydım çok etkiledi sonra etkisi geçti

2 yıl önce kendi isteğimle bıraktım, çok nadir canım çekiyor hala ama içmiyorum.
Bu sigara bırakma olayı sizinle ilgili, ne kadar istediğiniz çok önemli.

Acaba diyorum adamin tam anlatısı gibi olmazsa zor mu oluyor bırakmak. Çünkü her bıraktım diyen onu okumus ama sanırım bende seninkini alacağım çünkü sadece internette kalmış diğeri. Umarım fark yoktur. Kimi insanlar anlatısı hipnoz ediyor diyor da o yüzden muallakta kaldım aslında

Yok canım eksik olacağını sanmıyorum, ya biri söylemişti ya bir yorumda okumuştum şimdi yalan olmasın ikisini de okumuş olan birisi demişti çok fazla tekrar vardı, onlar azaltılmış diye. Profesyonel bir yazarlık bekleme bence hipnoz filan yok olayda tamamen mantıksal ilerliyor.

Hipnoz olayı için şundan dolayı demiş olabilirler, benim dediğim versiyonda arkada bir hipnoterapi CDsi var. Diğer kitapta yok. Ben dinleme ihtiyacı hissetmedim CDyi de nişanlım dinlemiş o bilinçaltı için bir konuşma şeklindeymiş sanırım onu diyor olabilirler bak.
Ay acaba Allen Carr federasyonundan filan komisyon mu alsam ya ben diye bir düşündüm he :KK70::KK70:

allen car diye bi adam var.bir film belgesel yapmış bir de kitabı var.sigarayı bırakmaya yönelik.ekşi sözlükte sayfalarca izler izlemez bıraktım diyenleri görünce hem kitap okudum hem belgeseli izledim.ilk gün çok kararlıydım çok etkiledi sonra etkisi geçti
Hmm bizde sigara kullanan yok diye bilmiyordum

:halay:
Yok canım eksik olacağını sanmıyorum, ya biri söylemişti ya bir yorumda okumuştum şimdi yalan olmasın ikisini de okumuş olan birisi demişti çok fazla tekrar vardı, onlar azaltılmış diye. Profesyonel bir yazarlık bekleme bence hipnoz filan yok olayda tamamen mantıksal ilerliyor.

Hipnoz olayı için şundan dolayı demiş olabilirler, benim dediğim versiyonda arkada bir hipnoterapi CDsi var. Diğer kitapta yok. Ben dinleme ihtiyacı hissetmedim CDyi de nişanlım dinlemiş o bilinçaltı için bir konuşma şeklindeymiş sanırım onu diyor olabilirler bak.
Ay acaba Allen Carr federasyonundan filan komisyon mu alsam ya ben diye bir düşündüm he :KK70::KK70:
Neden olmasın satışa katkı sonuçta 😀
Bakalım gidip alıp okuyayim umarim etkisi tam ve kesin olur.
Evlendiğim yerde çok tanıdık yok bir arkadaş gibi eşlik ediyor bana sigara beynime öyle programladim heralde. Umarım yoksunluk evresi benim için acılı olmaz ve kul tablası gibi olmaktan kurtulurum kurtuluruz allen amca hayor duasi alir 😀

:halay:
Neden olmasın satışa katkı sonuçta 😀
Bakalım gidip alıp okuyayim umarim etkisi tam ve kesin olur.
Evlendiğim yerde çok tanıdık yok bir arkadaş gibi eşlik ediyor bana sigara beynime öyle programladim heralde. Umarım yoksunluk evresi benim için acılı olmaz ve kul tablası gibi olmaktan kurtulurum kurtuluruz allen amca hayor duasi alir 😀
İnşallah canım 🙏🏼 Güç seninle olsun. Allen dayı da bi fatihayı hak ediyor adamcağız da akciğer kanserinden vefat zaten 🥺

G goldstar535 merhaba bırakabildiniz mi nasıl gidiyor?
Ben de bugün kitabı okumaya başladım şimdiden çok etkilendim umarım başarırım:)

Hayır bırakamadım kitabına başlıcam yakında video beni tatmin etmedi sanırım
Videoyu önceden ben de izlemiştim bırakamadım
Kitabı dün akşam bitirdim 20.30da son sigaramı yaktım
Normalde günde 1 paket içiyordum

Sigara paketim çöpün kenarında. Kitabını okudum. Son sayfalara geldim ve artık kitap bitince paket çöpü boylayacak. Kitapta demesin mi şimdi son sigaranızı için. Iyi,hadi dedim adamın bir bildiği vardır. Kitabi okurken unuttuğum tadı hatırladım ve sigara sondu kitap bitti. Hay ben senin yapacağın ise dedim kitap çöpte.

Allen Carr çok etkili güzel bir yöntem bulmuş. Onunla biraktim. Sonra geri başladim. Nisan 2018 de tekrar bıraktım. Hala içmiyorum. Allen Carr arada aklıma geliyor ama ayda 500 TL aklımdan hiç gitmiyor:KK66:
2.5 yıl sigara içmeyerek 10-15 bin TL mi çöpe atmamis oldum

X