Allen Car.. Sayende Sigarayı bıraktım

şimdi başladım kitabını okumaya..

Güzelim ben Allen Carr ekibinde çalışıyorum. Müsade edersen sana bir iki tüyo vermek istedim.

1- lütfen kitabı uzatarak okuma, 3 günde bitsin mümkünse. Üstelik dili de çok akıcıdır :)
2- lütfen kitapta söylenenleri harfiyen uygula. yak diyorsa yak, düşün diyorsa düşün. onun dediklerini yapıp bırakamayan olmaz :)
3- Lütfen çürütmeye çalışma, aslında bu böyle değil böyle dersen, kazanan maalesef o kanser çubuğu olur.

Allen Carr kitabı ile 8 milyon insan bıraktı ortalama +1 neden sen olmayasın ki?

sevgilerimle,

Ben seminere katılıp bıraktım yeni daha ama tekrar başlamayacağımı biliyorum işin sırrı kararını sorgulamamakmış bunu anladım bir türlü anlayamıyordum mutlu içmeyen nasıl olunduğunu sonunda ben de bu sınıfa girdim çok iyiyim ve de çok mutluyum bırakmak isteyenlere tavsiye ederim gerçekten

bu kitap sayesinde +1 ben oldum..iki günde okudum..bir kitap ne yapabilirki nasıl bıraktırabilirki diyordum..

gerçekten istiyorsanız bırakmayı, dikkatli ve hazmederek okursanız bırakamıyacak insan yoktur sanırım..mucize gibi birşey...

bugün 4.günüm aklıma geliyor ama iyi ki bıraktım diye asla canım istemiyor..misler gibi kokuyorum..bırakmam lazım ama nasıl korkularım bitti..hasta olurum korkusu geçti..çocuklarım örnek alırsa büyüyünce onlar da içerse endişesi sona erdi..bütün bu korkuların sebebi yaktığımız o çubuk ..yakmayınca herşey bitiyor..gerçekten çok kolaymış..karar vermek çok önemli imiş..hergün buraya yazmaya çalışcam..başkalarına motivasyon olsun diye..aslında ben gün saymak istemiyorum..sadece hayatımı yaşamaya devam ediyorum..hayattan vazgeçmedim..sadece kanser çubuğunu hayatımdan çıkardım sanki yıllardır içmiyor gibiyim..

pericim siz nasılsınız ne kadar oldu sizin epey oldu sanırım 1,5 ay falan di mi...

evet tatlım hemen hemen o kadar oldu sanırım.. sonunda o güveni buldun kendinde ve başardın..sakın bırakma kendini bi 10 gün sonra falan dahada rahatlıyorsun..arada yokluyor ama atlatabiliyorsun...

hergün uğruyorum ben buraya canım..hergün bakınıyorum sana

öptüm seni ve üçüzleri...ha bu arada kız erkek ??

2 erkek 1 kız
Vallahi ben de bakıyorum sık sık size sorumlu hissediyorum kendimi aslında girmesem hiç hatırlamayacağım sigarayı sanki.. diğer başlığa da yazıyorum o sayfa da özel çünkü

6.gün süperim hiç canım istemiyor....

Son düzenleyen: Moderatör:
7.günüm bugün dün çok gergin geçti ..eşimle tartıştık..ama sigara içmek hiç istemedim..eskiden bunu bahane edip hemen sarılırdım sigaraya meğer hepsi içmek için bahane imiş..hayat devam ediyor..içmediğimde sıkıntılarımı daha kolay atlatıyorum..mutlu bir gün geçirirken ise daha da mutlu oluyorum..umarım herkes bunu yaşar..henüz bir hafta oldu ama ben tekrar içmeyeceğime eminim ve çok kararlıyım...

kesinlikle içmeyeceksindir.. farkındamısın bu kez ne kadar kararlısın, ne çok mücadele ediyordun, ilk yazılarında görürsün..ne güzel gidiyorsun bu kez eline zorla tutuştursalar içmeyeceksin..

eşle tartışırsın, çocuklara kızarsın, işyerinde gerilirsin bunlar bahaneler..sigara içmeyenler bunları yaşamıyormu.. bizde artık bu gruptayız canım..

mutluyuz en güzeli bu sabahları uyandığında yüzünde tebessüm yokmu içinde kabaran bir mutluluk yokmu..en güzel tarafı bu..bunları düşün..

sen çok iradeli bi bayansın..ve yazılarında bile verdiğin elektrik cok hoş canım...kafana birşey takma ve böyle devam et...

Evet çok haklısınız çok uğraşıyordum hiç başaramıyacağımı düşünüyordum sonra sanki sihirli değnek değdi bana sizin desteğinizde çok önemli teşekkürler

her şey daha da iyi olacak zamanla. bu sene 31 mayıs dünya sigarasızlık günü bırakanların günü oldu bile şimdiden:)

Milyonlarca insanı kurtardığın ve kurtarmaya devam edeceğin için teşekkürler Allen Carr Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu!

Merhaba

Perşembe,Cuma kitabı okudum, videoyu önceden biraz bakmıştım, cumartesi de biraz izledim. Doğru geldi. Epeydir de bırakmayı düşündüğüm için, karar vermek zorundaydım.
Çok yeniyim bugün 2.gün, ve akşam saatleri yaklaştıkça zorlanıyorum. Ama yenilmeyeceğim, esaret bitti artık....

Dün pazardı evdeydik, çocuklar,eşim...İki defa dışarı çıktım, hafif yürüyüş,gezinti...Onun için dün iyi geçti.
Bugün işteyim ve kafam ve dikkatim epey dağınık...Hafif de bir uyuşukluk var, yani böyle herşeyi zor algılıyormuş gibi hissediyorum.Kimseyle muhatap olmadan, rölanti de çalışmaktayım...

Bir de spirulina alıyorum dünden beri. Yemekten yarım saat önce...Ondan heralde avuç içlerim gene yanmaya başladı. Gece de
aynen oldu...Hiçbir yan etkisinin olmadığını söylüyorlar. Anlamadım ki...

Umarım zehir en kısa sürede çıkar vücudumdan...Sigara içerken sanki vücudumu sevmiyordum, durmadan zarar verdiğime göre...
Oysa ki o kadar zehire karşı, sürekli savaştığı için bugün minnettarım ona...İnşallah bundan sonra daha iyi bakmaya fırsatım olur ve zamanım...

Bi çay daha mı...ay yok istemem.Zaten evdeki mis kokulu çayım nerdeeee, bu nerdeeee...Evde içerim artık. Çekirdek ile beraber...
Ama çekirdeğe daha önce başladım, birkaç hafta önce sakinleştirdiğini farkettim...Yoksa arada bir şarap alırdım. Şimdi sadece çitliyorum:))))
da merak ediyorum, böyle hep bişeylere bağımlı mı olacağım diye??? Vah!Takıntılı beni...
Valla hiç çalışamıyorum şu anda, odaklanma sıfır...İnşallah patron gider de 6 olmadan, bende tüyerim...

siz bence bi Allen Carr kitabı okuyun. Çünkü bıraktıkran sonra en önemli şey yerine bişey koymamak, özlememek.
böyle durumlarda Allen carr'ın sitesinden Emre Üstünuçar'ın videolarını izleyenlerde var, sizde bi deneyin:)

unutmayın hanımlar, bir tanecik diye birşey yok!!!

Nehir'den gelen haberleri başkalarından da bekliyorum ama artık kızlar. Tebrikler Nehir'cim... Teşekkürler Allen Carr :))

Teşekkürler ebruli...

Bırakmak çok kolaymış bu yöntemle umarım başkaları da kurtulur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…