şimdi başladım kitabını okumaya..
bugün 4.günüm aklıma geliyor ama iyi ki bıraktım diye asla canım istemiyor..misler gibi kokuyorum..bırakmam lazım ama nasıl korkularım bitti..hasta olurum korkusu geçti..çocuklarım örnek alırsa büyüyünce onlar da içerse endişesi sona erdi..bütün bu korkuların sebebi yaktığımız o çubuk ..yakmayınca herşey bitiyor..gerçekten çok kolaymış..karar vermek çok önemli imiş..hergün buraya yazmaya çalışcam..başkalarına motivasyon olsun diye..aslında ben gün saymak istemiyorum..sadece hayatımı yaşamaya devam ediyorum..hayattan vazgeçmedim..sadece kanser çubuğunu hayatımdan çıkardım sanki yıllardır içmiyor gibiyim..
pericim siz nasılsınız ne kadar oldu sizin epey oldu sanırım 1,5 ay falan di mi...
Bi çay daha mı...ay yok istemem.Zaten evdeki mis kokulu çayım nerdeeee, bu nerdeeee...Evde içerim artık. Çekirdek ile beraber...
Ama çekirdeğe daha önce başladım, birkaç hafta önce sakinleştirdiğini farkettim...Yoksa arada bir şarap alırdım. Şimdi sadece çitliyorum:))))
da merak ediyorum, böyle hep bişeylere bağımlı mı olacağım diye??? Vah!Takıntılı beni...
Valla hiç çalışamıyorum şu anda, odaklanma sıfır...İnşallah patron gider de 6 olmadan, bende tüyerim...