Allen Car.. Sayende Sigarayı bıraktım

merhaba hanımlar.. ben 10 aylık evliyim ve bebek sahibi olmak istiyorum fakat sigara kullandığım için erteleyip durdum ve nasıl bıraksam diye nette bakınıyodum tesadüf allen carr yöntemini gördüm yazdım google a açtım videoyu izledim şimdi son sigaranızı yakın dedi ve kendi kendime evet gerçekten son sigaram olacak dedim 3 gündür içmedim. 10 senedir içiyordum son 4-5 senedir günde 1 paket içiyordum.. yemekten sonra çayla kahveyle işlerim bitince sabah kalkınca wc de kısacası içmek için bi sürü bahanem varmış.. "BAHANE....!!" ALLEN CARR dan Allah razı olsun içimizdeki nikotin canavarını farketmemize sebep oldu.. elim saçım nefesim mis gibi dişlerimin tenimin rengi açıldı..

değerli arkadaşlar Allen Carr sayesinde ben de sigarayı bırakanlardanım..çok şükür kurtuldum.10 ocak 2011 de bitti çok şükür.ben kitabını okudum önce fakat kitapla bırakamadım daha doğrusu son 30 sayfasını sırf sigarayı bırakmaktan korktugum için okuyamamıştım.videoyu izledikten sonra olay bitti.1 saat civarı sürüyor.bırakmakta zorlanan arkadaşlarıma şiddetle tavsiye ed,yorum

Allan Carr videoyu izlemelisiniz bence.dün yine bi arkadaşa tavsiye ettim ve izleyenlerin hepsi bıraktı..bi daha düşünün derim

sigaradan nefret eden ve sigarayı hiç içmemiş biriyim. yorumlarınızın hepsini okudum çok mutlu oldum sizin adınıza hemen sewdiklerime bu kitaptan hediye edeceğim

allen carr seminerine bu yakınlarda katılanlar ücreti hakkında bir bilgi verebilirmi acaba?

allen carr seminerine bu yakınlarda katılanlar ücreti hakkında bir bilgi verebilirmi acaba?

1 sene önce katılmıştım. Grup olarak seminer düzenliyorlar genelde. O zamanlar sanırım grup indirimi de vardı ortalama 200 - 300 tl arası bir şeydi.
Bir kaç saat sürüyor. Bu seminer boyunca arada sigara molaları veriliyor. Tek bir günde sigarayı bıraktıyorlar ama tabi ki sizinde isteğinizle ilgili.

Katıldıgım seminerden bir müddet sonra bir seminer daha düzenlemişlerdi aynı kişilerle, durum analizi gibi bir şey idi. Bir kaç bırakamayan arkadas yada arada azaltan arkadaslar olmuştu. Bununla ilgili terapistimiz Allen Carr terapistlerinden birinin, tek seminerde sigarayı bırakamadıgını, bırakmasının 7 seans aldıgını söylemişti.

Sonuç olarak; irade, inanca ve isteğe bağlı aslında sigarayı bırakmak..

Ha bir de kitap ile seminer farklı değil, bence seminer yerine kitabını da okusanız olur diye düşünüyorum.

bende kitabın sonuna geldim nerdeyse 4 gündürde içmiyorum kitabı bitirince vidyoyu izliyeceğim herkezin görüşüne saygılıyım ama başaramayan arkadaşlar buraya yazınca bırakmaya heves edenler için kafa karışıklığı oluyor mesela ben başta bir kaç kişinin yazısını okuyunca ne güzel bırakmış inanılmaz mutlu oldum. bu yönteme inanmakla doğru yaptığımı düşündüm ama arada yapamıyorum bana etki etmedi yazılınca, insan ister istemez acaba bende bırakamam mı? diyor.... bu benim görüşüm bence pozitif olursak ben bugün 4 gündür bıraktım ama arkamdan gelen niye okuyup bırakmasın ki iyi örnek olalım ve herkez bu illetten kurtulsun inş.

merhabalar ,

bu ilk mesajım burda. sizlerin sayesinde allen carr yöntemi ile tanıştım. bu yüzden bu ilk mesajım benim için anlamlı.
ben 15 yıldır sigara kullanıyordum günde 1 paket bazen 1.5 paket. hastayken neşeliyken sevinçliyken vs vs hatta maalesef hamileyken bile sigara içtim . çok denedim ama en fazla 1 gün sürerdi. allen carr videosunu izledim. mantıklıydı fakat pek işe yaramadı kitabını okudum mantıklıydı fakat yinede pek işe yaramadı. sonra kitabı tekrar her kelimesini algılayarak düşünerek sigara içmenin mantıksızlıpğını neden içtiğimizi , bıraktığımızda aslında yaşamaktan korktuğumuz şeylerin aklımızın bize bir oyunu olduğunu anladım. anlamak yetmiyor aslında içinizden gerçekten inanarak va mantığını kavrayarak okumanız lazım ki kitabı bitirip üzerinde ciddi ciddi düşündüm ve nekadar mantıksız bir iş yaptığımı anladım. ve bıraktım. 3 . gün zorlandım 1.hafta zorlandım. sonrası hayat normalleşti. korktuğum şeyler başıma gelmedi. kitabı algılayana kadar gerekirse bir kaç kez okuyun yada paranız varsa seansa gidin .

ben bu kitabı aldım videosu da var ama okumaya veya izlemeye korkuyorum bırakırım diye. hep erteliyorum.

Bu sene 20 Kasım'ı değerlendirin lütfen... Dünya Sigarayı Bırakma Günü bu kez sizin gününüz olsun:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Allen Carr videosunu birazdan izlemeye başlıyorum..

Sonuçlarını paylaşacağım.

Onca bırakmak için uğraştım, bir filmle mi bırakacağım mantığındayım şu anda, ama bırakmakta istiyorum. Gelişmeleri yazarım.

bende dün karar verdim sabah bir tane içtim of nasılcak bu iş eşim bir siprey var dile sıkınca 4 saat içmiyormuşsun içersende kötü tad oluyor dedico denemiş ama hamileyim bana dokunur mu acaba sprey

bende dün karar verdim sabah bir tane içtim of nasılcak bu iş eşim bir siprey var dile sıkınca 4 saat içmiyormuşsun içersende kötü tad oluyor dedico denemiş ama hamileyim bana dokunur mu acaba sprey

Hamilesin ve diline sıkacağın spreyin bebeğine zarar vermesinden korkuyosun ama sigara içmeye devam ediyosun.
Sigaranın bebeğine zararlı olduğunu bildiğin halde içiyorsun..
Yazıktır günahtır yapma.
Diline sıkacağın sprey yerine içtiğin zehirin o spreyden daha çok zarar verdiğini düşün.
Madem bebeğini düşünüyorsun onun geleceğiyle oynama.
Zekası 100 olacaksa sen 80 e düşürüyorsun.
Çocuk tüm hayatını senin içtiğin zehirle baş etmekle geçirecek.
Daha dünyanın oksijenini solumamış masum bi cana sen sigara dumanı solutuyorsun.
Yapma..Sonra çok pişman olursun.

Son düzenleme:
çok yakın arkadaşım hamileliği boyunca günde 1 paketten fazla sigara içti çok uyardım tamam bende içiyordum sigara ama en azından hamile değildim,neyse doğum yaptı bebeği iyi görünüyor şimdilik (bu özendirici olmasın çünkü daha çok yeni) lakin sonrasında ne olur bilmem ALLAH'ım korusun masum bebeği,fakat bu süre içinde aklıma geldikçe tiksindim,midem bulandı hamile bi kadının sigara içtiğini gördükçe nefret ettim çok şükür uzun süren araştırmalarımın neticesinde ALLAN CARR yöntemini buldum videosunu izledim kitabını okudum ve bıraktım SİGARA'NIN ESARETİNDEN KURTULDUM çok mutluyum

benim bir tanıdığım da hamileliğinde içti ve çocuk doktordan çıkamıyır
alerji sorunu ve astımı var günah değil mi
bende içiyordum ama bebişim için bıraktım arada canım çekmiyo mu çekiyo ama artık tek değilsiniz kendinizi düşünmüyor olabilirsiniz ama bebişinizi düşünmek zorundasınız kızlar onun günahı yok
allah korusun sigara yüzünden sakat doğumlar bile olabiliyor yapmayın lütfen:KK49:

X