MELEN ÇAYINDA YAPILIYOR. EVLİLİK YILDÖNÜMÜZDE YAPACAKTIK AMA MART AYINDA BAŞLIYORMUŞ: MARTI BEKLİYORUM. folklorikturizm.com burayla gitmeyi düşünüyorum. Sizde araştırırsanız bilgilerinizi benimle paylaşın rica edeceğim. Bende öğrendiklerimi size aktarırım? Daha araştıracağim. Dağcılık yapan arkadaşlara soracağım. Bilgilerimi,zi paylaşırız. Görüşmek üzere
Süper çok sevindim tanıştığıma. Çok güzel örnek oldunuz benim için. Ben şunu merak ediyorum cd yi tekrar tekrar izlemek gerekir mi? Yani yararı olur gibi geliyor.Siz nasıl yaptınız?bende bu yöntemle bıraktım sigarayı 2 yılım doldu ve hayatımdan menmunum:)
ya ben bu kıtabı okudum ama hıc ıse yaramadı sızdede oluyormu sıgaranın zararlarından bahseden bır sey duysam gorsem bır sıgara yakasım gelıyor kaydirigubbakcemile3
ben cok baglıyım sıgaraya napacam bılmıyorum neferet edıyorum kendımden sırf sıgarayı bırakmıyorum dıye
aynen ya bendede oluyor hatta şu an kalkayımda içeyim diyorum ayyy nefret ediyorum şu şeyden. bende de ne yazıkki sigara ile çıkan vidyo olsun reklam olsun hemen kafamı çeviriyorum belki gerçeklerle karşılaşmaktan korkuyorum offff.
kitap herkeste aynı etkiyi bırakmaz. Belki okuduğunuz gün kendinizi veremediniz, belki kitabın yazarı yanınızda olsa soru soracaktınız vs. Seminere katılmanızı öneririm.
sevgiler,
ben videoyu izleyeli 4 gün oldu ve o günden beri sigara içmiyorum ama bir türlüde aklımdan çıkaramıyorum eşim 7 aydır içmiyor sağolsun bana dstek veriyor ama ona ve bırakan insanlara hayret ediyorum eşim birden bıraktı ve hiç krizleri olmadı ama bende oluyor ve herşeyimi alttan almaya çalışıyor ben neden böyleyim bırakan arkadaşlarda güle güle bıraktık diyorlar ama bende öyle olmuyor. ben izmir çeşmede oturuyorum bu seminer izmirde olma gibi bir durumu var mı?
ben seminere katıldım ankarada videosunu izlemedim kitabını okumuştum fakat arkadaşın dediği gibi kendimi verip okuyamamıştım şuanda hayatımdan tamamen çıkmış durumda şükürler olsun
ben de eğitimine katıldım ve bir günde 12 sene içen biri olarak hayatımdan çıkardım ve 17 ay oldukaydirigubbakcemile2
arkadaşlar konu açacaktım ama benden önce p1t1r1c1k arkadaşım erken davranmış en anlmalı ve en güzel vesileye hizmet eden bir konu , bende bu yöntemle sigarayı bıraktım kitabını okudum daha sonra videosunu buldum internettn izledim tamamen tesadüf eseri ne zaman bıraktığımı tam tarih olarak hatırlamıyorum ama 3 ayı geçmiş olması lağzım...
Zaten sigarayı bıraktığınızı 1 hafta için de anlıyorsunuz. Bu kadar güzel bir yöntem olamaz Sigarayı bırakmak isteyenlere bırakıpta aklından sigarayı çıkaramayan arkadaşlara ALLEN CAR diyorum.