Allen Car.. Sayende Sigarayı bıraktım

melen çayını bilmiyorum ama bende dalaman çayını duydum. PArkurları geçen akşam Halk TV de bir belgeselde izledim. Çok keyif alıyordu yapanlar Dalaman Rafting , Dalaman Çayında Rafting adresinden baktım. İsterseniz sizde bir bakın.
bu arada eğer günü birlikte turlara falan gidiyorsanız her hafta sonu gidiyoruz hemen hemen bilgi veririm seve seve.

sevgiler,

Evet buna katılıyorum. Tek başına yeterli gelmediyse o ortamda sizin gibi insanlarla ve o havayı teneffüs ederek sonuç alabilirsiniz. Ben kendimden biliyorum. İşe yaradı. Devamı içinde uğrşıyorum.
Tşk

Bu linkteki aktiviteler bu otelde ücretsiz olarak mi yapılıyor? Valla böyleyse süper. Ama zannetmiyorum. Yinede bu bilgi çok iyi oldu birdahaki tatil programımızı bu şekilde yapabilriz. Her türlü aktiviteyi yapabileceğin bir yer. Bunu çok sevdim. Bunu ancak yazın düşünebiliriz. Ama biz günübirlik gidecez mecburen. Bahsettiğim sitede fiyat 90 TL yüksek aslında ve Melen çayına kendi imkanlarımızla gidiyormuşuz. Sizin fiyatlar hakkında bilginiz varmı? başka yer var ise onlarada bakarım. Daha zamanım var.
Teşekkürler

bildiğim kadarıyla çok düşük fiyatlar ile katılıyorsunuz otel müşterisi olduğunuz için. Günübirlik ıstanbul'dan çok zor olacak diye hiç bakmadım. Kuzenim rehber ama ona sorup size bilgi veririm.

bende bu yöntemle bıraktım sigarayı 2 yılım doldu ve hayatımdan menmunum:)
Süper çok sevindim tanıştığıma. Çok güzel örnek oldunuz benim için. Ben şunu merak ediyorum cd yi tekrar tekrar izlemek gerekir mi? Yani yararı olur gibi geliyor.Siz nasıl yaptınız?

aynen ya bendede oluyor hatta şu an kalkayımda içeyim diyorum ayyy nefret ediyorum şu şeyden. bende de ne yazıkki sigara ile çıkan vidyo olsun reklam olsun hemen kafamı çeviriyorum belki gerçeklerle karşılaşmaktan korkuyorum offff.

kitap herkeste aynı etkiyi bırakmaz. Belki okuduğunuz gün kendinizi veremediniz, belki kitabın yazarı yanınızda olsa soru soracaktınız vs. Seminere katılmanızı öneririm.

sevgiler,

kitap herkeste aynı etkiyi bırakmaz. Belki okuduğunuz gün kendinizi veremediniz, belki kitabın yazarı yanınızda olsa soru soracaktınız vs. Seminere katılmanızı öneririm.

sevgiler,

ben videoyu izleyeli 4 gün oldu ve o günden beri sigara içmiyorum ama bir türlüde aklımdan çıkaramıyorum eşim 7 aydır içmiyor sağolsun bana dstek veriyor ama ona ve bırakan insanlara hayret ediyorum eşim birden bıraktı ve hiç krizleri olmadı ama bende oluyor ve herşeyimi alttan almaya çalışıyor ben neden böyleyim bırakan arkadaşlarda güle güle bıraktık diyorlar ama bende öyle olmuyor. ben izmir çeşmede oturuyorum bu seminer izmirde olma gibi bir durumu var mı?

bu ara izmir de doğrudan seminer yok. ancak istanbula 6 saat için gelebilirseniz lütfen allen carr ın sitesinden takip edin. İzmir de yaparsak seminer mutlaka mesaj atarım ben size.

ben seminere katıldım ankarada videosunu izlemedim kitabını okumuştum fakat arkadaşın dediği gibi kendimi verip okuyamamıştım şuanda hayatımdan tamamen çıkmış durumda şükürler olsun

bırakmak isteyen arkadaşlar inşallah bırakırsınız ve kendinizdeki farkı görürsünüz çevremde başka yöntemlerle bırakmış arkadaşlarda var . hacettepede sanırım karı koca gittiler ikisine farklı tedavi uygulamışlar herkes bir gün sigarayı bırakması dileği ile sağlıkla:)

ben seminere katıldım ankarada videosunu izlemedim kitabını okumuştum fakat arkadaşın dediği gibi kendimi verip okuyamamıştım şuanda hayatımdan tamamen çıkmış durumda şükürler olsun

çok sevindim:) bizden biri daha olmasına.

aramıza hoş geldiniz....

arkadaşlar merhaba
biraz önce videoyu izledim ve artık bende sigara içmeyen biriyim :lepi:
c.tesi karar vermiştim ama ilk günden beri yok 4 tane bugün 3 tane falan derken nerdeyse yarım pakete geri dönmiştüm şimdi anladımki bi tek sigara bir sonrakini oda bir sonrakini getiriyor karar veren başaran yada devam eden herkesi tebrik ediyorum artık hepimiz özgürüz hihoyyyt

ben de eğitimine katıldım ve bir günde 12 sene içen biri olarak hayatımdan çıkardım ve 17 ay oldukaydirigubbakcemile2

ben de 16 yıldan sonra günde en az 2 paket içerken hemde,birden bıraktım.kitabı okudum ve sadece karar verdim. kesin kararlıyım tekrar başlamayacağım..üstelik haftaya da spora başalayacağım,sigaraya verdiğim paraları artık daha sağlıklı olmak için vereceğim...

arkadaşlar konu açacaktım ama benden önce p1t1r1c1k arkadaşım erken davranmış en anlmalı ve en güzel vesileye hizmet eden bir konu , bende bu yöntemle sigarayı bıraktım kitabını okudum daha sonra videosunu buldum internettn izledim tamamen tesadüf eseri ne zaman bıraktığımı tam tarih olarak hatırlamıyorum ama 3 ayı geçmiş olması lağzım...

Zaten sigarayı bıraktığınızı 1 hafta için de anlıyorsunuz. Bu kadar güzel bir yöntem olamaz Sigarayı bırakmak isteyenlere bırakıpta aklından sigarayı çıkaramayan arkadaşlara ALLEN CAR diyorum.

Eminim sevgili Allen Carr yaşasaydı bu mesajları görünce çok mutlu olurdu. Ölmeden öncede fazlasıyla benzeri mesajları almıştır:)

tebrikler...

Allah'a çok şükür
Herkese hayırlı uğurlu olsun kızlar
Şu iletten kurtulmak kadar güzel bişi yok
Bırakalı bi kaç ay oldu henüz yeni sayılırım
önemli olan zaten ilk haftayı atlatabilmek ondan sonraasıda çok kolay geçiyor
Ve şunu da söyliyim artık sigara kokusundan midem kalkıyor
Bir gün sigaradan nefret edeceğim hiç aklıma gelmezdihihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…