Allen Car.. Sayende Sigarayı bıraktım

O kadar çok konu açılmış ama aktif değil yeterince. Bende bırakmaya karra verdim ama yanıma yoldaş arıyorum gün ve gün neler oldu ne yaptık vs yazalım kimse yok mu

O kadar çok konu açılmış ama aktif değil yeterince. Bende bırakmaya karra verdim ama yanıma yoldaş arıyorum gün ve gün neler oldu ne yaptık vs yazalım kimse yok mu

hoş geldin hayatım biz peri ile buralardayız...

maalesef çok bırakan yok sanırım ya da yazmıyorlar...

sen yaz sık sık ...iyi geliyor...

bırakmak çok kolay gerçekten ...

benim 1 ay olmak üzere...

yanındayız merak etme...tebrikler...:KK9::KK9::KK9:

hoş geldin hayatım biz peri ile buralardayız...

maalesef çok bırakan yok sanırım ya da yazmıyorlar...

sen yaz sık sık ...iyi geliyor...

bırakmak çok kolay gerçekten ...

benim 1 ay olmak üzere...

yanındayız merak etme...tebrikler...:KK9::KK9::KK9:

23 nisan da kızıma hediye olarak sigarayı bıraktım...
bıraktım diye kesin söylüyorum çünkü artık nikotin bağımlısı olmadığımı biliyorum....
bende içimdeki canavarı öldürdüm.

allen carr'ın videosunu tesadüf eseri buldum ve izledim. hayatımda ilk kez o çok değerli sagaralarımı kırdım ve çöpe attım.
yatağıma yattığımda artık sigara kullanmıyorum ÖZGÜRÜMMMMMM diye yattım ve hemen uyudum.
sürekli sigara içilen ortamlarda bulunuyorum ama bir kez bile sigara içmeye niyetlenmedim, canımda çekmedi....

ki ben 23 yıldır günde 2 paket sigara içen, hamileliğimde bile sigarayı bırakamayan....
allen carr benim düşünme şeklimi değiştirdi...
teşekkür ediyorum....

merhaba ve tebrikler...

benim tam 1 ay oldu ve zaman çok çabuk geçiyor..

ben de ilk dakikadan hissetmiştim bu duyguyu sanırım işin sırrı bu...

umarım herkes bırakır...

Allen Carr ile bırakmanın güzelliği bu aslında, beyninizden çıkıyor sigara illeti. o yüzden sigarayı bırakmanın kolay yolu :)

Nur içinde yat Allen Carr..

evet allen carr sayesinde 70 güne yakındır sigara içmiyorum...bir kitap ne yapabilir, nasıl bıraktırabilir derdim..komik geliyordu...gerçekten bırakmak istiyorsnız, kendinize güveniniz yoksa kaybedecek hiç birşeyiniz yok..dikkatlice hazmede ede okuyun...ben ki 25 yıla yakın hiç bırakmadan içen ve ancak bir kaç gün sinirli ve gergin bir şekilde içmemek için uğraşan ve sonunda amaan deyip içen ben bıraktıysam..bu kitabın etkisi vardır..

gönülden, yürekten dolu dolu teşekkürler..

kızlar formu bende uzun zamandır takipteyim yazmadım hiç daha önce ama kendi kendime burdaki sigarayla ilgili yorumları okudukça bıraktığımdan emin olayım bende yazıcam diye söz vermiştim. Evet bende sigarayı Allen Carr sayesinde bıraktım. dün tam iki ayımı da doldurdum çok şükür sigara hala aklıma geliyor içenleri görünce ama nasıl geliyor ben buna mı bağımlıydım nasıl da bırakmaktan korkuyodum diye aklıma geldikçe kendi kendime gülüyorum. Size tek tavsiyem bırakmayı deneyin bundan kaybedicek bişeyiniz yok ısrarla içmekle kaybınız çok ve sakın korkmayın sigara bağımlılığı yüzünden aslında hepimiz bırakmaktan çok korkuyoruz. ne büyük aptallıktır. Kendinizi Sigarasız Özgür Kılın...

bakalım bende bugün bırakmaya karar verdim.allen carr ın videolarını izlemeye başladım umarım çözüm olur.yazarım...

[sıze=2]kızlar merhaba.. Ben 29 ekimde aşılama yaptırdım ve 15 yıldır sigara kullanan biri olarak sırf bebeğim olursa zarar vermesin diye bırakmaya karar verdim. Zaten uzun zamandır istediğim bişeydi fakat türlü bahanelerle vazgeçiyordum sigarayı bırakmaktan.. Eşime kızıyordum, sıkılıyordum hemen sigara yakıyordum.. 29 ekimde bıraktım sigarayı fakat dayanamayıp arada bir-iki tane içtim yinede :KK43: [/sıze][sıze=2]3 gün önce araştırmalarım sonucu bu allen carr videolarıyla tanıştım.. Cok etkilendim ve defalarca bırakmayı deneyen eşimlede bir gece izledik.. 3. Günümüz çok şükürr oda bende aramıyoruz şimdilik.. Rabbim o illeti birdaha içtirmesin insallahh.. Harika bir video, sigara içmenin ne kadar anlamsız ve boş bir durum olduğunu anlatıyorr.. Yanlız bunun için gercekten bırakmak istemelisiniz.. Bir arkadasıma videoyu izletmeye calıstım ama komiğine gitti, çünkü bırakmak istemiyor.. Sizz önce beynen karar verin sonra bu videoyu izleyin.. Izlememe sebep olan ve yorum yazan kimler varsaa allah hepsinden razı olsunn...[/sıze]En Büyük TÜRKİYE

mrb arkadaslar... bende malesef sigara kullanıyorum. ama artık bırakmayı coook istiyorum..allen carr yönteminin çok başarılı olduğunu duydum.. nettende araştırdım bırakanlar cok.. ben seanslarına gitmeyi düşünüyorum garanti olsun diye.. seansların ücreti ne kadar bilen varmı ? yardımcı olursanız cok mutlu olurum...

Bende bu video olayını yeni duydum. 2 arkdsm o video sayesınde bırakmıslar. Smdı bende izleyecegım bakalım inşallah etkıli olurda bırakırım şu pis kokulu şeyi 😜

bende allen carr yöntemiyle sigarayı bırakanlardanım ilk 2 hafta sarsıntılı geçti ama 3. haftadan sonra herşeyi kabullendim.korktunuz gibi bir durum yok arkadaşlar sanki hiç içmemiş gibiyim.ilk iki hafta hiç birşey yoluna girmiyecekmiş gibi geliyordu.iki haftayı atlattıktan sonra bunalım azalıyor .sadece cesaretinizi toplayın ilk adımı atın.kendime hep şu soruyu soruyordum 'acaba bu azap ne zaman bitecek -sigara hep dürtecek mi-sinirlerim hep tavan mı yapacak' hepsi geçiyor.

allen carr in kitabını okudum.tabi okumaya başlamam tesadüf oldu kolay bırakabileceğime inanmamıştım. başladığımda ertesi gün bıramaya karar verdim bu karar kitap sayesinde değildi tabi(1 kaç sayfa okuyabilmiştim henüz).ben netten araştırıyordum kolaylıkla nasıl bırakabilirim diye çünkü artık eşimle hep kavga eder noktaya gelmiştik kavga ettikçe sigara ya bağlanıyorum eşimden uzaklaşıyordum.şuan 1 hafta oluyor allah razı olsun kitabı yazarak bize doğruyu gösteren allen den.aklıma geliyor ama istemiyorum buzamana kadar çok bırakma girişimim oldu hep kendime işkence çektirmişim.artık sigara içmeyen, içmek istemeyen ve içenleri anlayan ama karşı olan bir insanım herkes bıraksın hayata birkez geliyoruz:)kitabı okumak sizi korkutmasın herşey sonuçta sizin elinizde...:KK34:

kitabı okumaya başladım 25-30 sf kadar okudum sürekli birbirini tekrar eden şeyler var valla okumaya yoruldum bıraktım okumayı
odaklanıp bitirebilenlere helal olsun

çoğu mesajdan fake/reklam kokusu alıyorum ama cidden bu kitapla/videoyla bırakmış olanlarınız şu an hala sitede aktifse bilgi verebilir mi ya ? kitap bana bakıyo ben kitapa bakıyorum sanki her sayfa her yeni bölüm bi öncekinin tekrarı gibi
böyle böyle okuyup hipnoz mu oldunuz da sigarayı bıraktınız :KK70: :KK70: :KK70:

X