- 27 Şubat 2010
- 270
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar Videoyu İzledim !!!
Ve paketimi çöpe attım..
HARİKA ARTIK SİGARA İÇMEYEN BİRİYİM
SİGARA İÇEN HİÇBİRŞEY ELDE ETMEZ
BAŞLADIĞIM HER İŞİN DOĞRU OLDUĞUNU KESTİREMEM,GARANTİSİNİ VEREMEM.
AMA BUNUN DOĞRU OLDUĞUNA KESİNLİKLE EMİNİM !
:lepi::lepi::lepi:
Valla sizi böyle görünce yaptığım işle yeniden grur duyuyorum. Çok çok tebrikler, harika bir şey yaptın "kendin için"...
DELİRMEK ÜZEREYİM.
video felan kalmadı aklımda sadece sigara içmek istiyorum sanırım başaramıcağım. Halbuki dün büyük hevesle paketımı çöpe atmıştım....
:1ninca::1ninca::1ninca:
sigara içtim, başaramadım :gitme:
bende Allen Carr yöntemi ile sigarayı bıraktım ve bugün 7. günümdeyim. Bugün moralim çok bozuktu aklıma sigara içmek geldi ama 1 saat kadar yürüyüş yaptım. Bu arada içsem ne olacak moralim düzelecekmi diye kendimle konuşmaya başladım.ve sürekli ben başaracağım diye telkinler verdim kendime ve bol bol da su içtim yürüme esnasında eve geldiğimde sigara içme isteğim geçmişti. Artık ben özgürüm.
Harika...Artık nikotin bağımlığınız bitti bunun yanı sıra yavaş yavaş büyük canavar da ölüyor.
Tekrar tebrikler
videoyu dün izledim.o son sigarayı yaktım video bitmeden de söndürdüm......ama nafile bugün hala elimde sigara :sinifsinif:
27 yıldır ortalama 2 paket içtim.Zatürreyken, ameliyatlıyken her koşulda içtim.Allen Carr'ın kitabıyla bıraktım, 22. günümdeyim.Yeterki sabit fikirli olmayın ve korkmayın.Dilerim hepiniz kurtulursunuz.
ya ben bu kıtabı okudum ama hıc ıse yaramadı sızdede oluyormu sıgaranın zararlarından bahseden bır sey duysam gorsem bır sıgara yakasım gelıyor kaydirigubbakcemile3
ben cok baglıyım sıgaraya napacam bılmıyorum neferet edıyorum kendımden sırf sıgarayı bırakmıyorum dıye[/QUOTbende seninle aynı düşüncelerdeydim nerde sigaranın zararlarını anlatan yazı görsem görmemezlikten gelirdim ,allencarla tanışana kadar şükürler olsun 3 yıldır içmiyorum günde 1 paket kesin içiyodum inşallah sizlerde benim gibi bu kadar kolay çıkarırsınız hayatınızdan şimdi kendimi hayret ediyorum bu iğrençliği 23 yıl hayatıma nasıl sokabildim diye dualarım sizlerle
22 sene ictikten sonra bir anda biraktim. 4.5 yil boyunca icmedim!
Sonra bir deneyeyim dedim ve ilk sigarada mide bulantisi - bas dönmesi olmasina ragmen, tekrar basladim.
2.5 senedir eskisinden daha fazla iciciyim.
Hayatimda son 1 yildir cok büyük degisimler oldu, belki o siralar yatistirici olabilirdi ama simdi fazlasiyla sagligimda zararini hissediyorum. Ama henüz kararsizim.
Yukarida arkadaslar Allen Car´dan bahsedince videosunu buldum, gece sakin kafayla detayli izlemek istiyorum. Iradem cok kuvvetlidir, birakabilirim ama sanki karar vermekte zorlaniyorum gibi.
Belki izlemek isteyen arkadaslar icin direk linki iletiyorum.
[video]http://www.saglikvideolari.com/sigarayi-birakmanin-kolay-yolu-allen-carr[/video]