Allen Car.. Sayende Sigarayı bıraktım

Kızlar Videoyu İzledim !!!
Ve paketimi çöpe attım..
HARİKA ARTIK SİGARA İÇMEYEN BİRİYİM
SİGARA İÇEN HİÇBİRŞEY ELDE ETMEZ
BAŞLADIĞIM HER İŞİN DOĞRU OLDUĞUNU KESTİREMEM,GARANTİSİNİ VEREMEM.
AMA BUNUN DOĞRU OLDUĞUNA KESİNLİKLE EMİNİM !

:lepi::lepi::lepi:

Kızlar Videoyu İzledim !!!
Ve paketimi çöpe attım..
HARİKA ARTIK SİGARA İÇMEYEN BİRİYİM
SİGARA İÇEN HİÇBİRŞEY ELDE ETMEZ
BAŞLADIĞIM HER İŞİN DOĞRU OLDUĞUNU KESTİREMEM,GARANTİSİNİ VEREMEM.
AMA BUNUN DOĞRU OLDUĞUNA KESİNLİKLE EMİNİM !

:lepi::lepi::lepi:

Valla sizi böyle görünce yaptığım işle yeniden grur duyuyorum. Çok çok tebrikler, harika bir şey yaptın "kendin için"...:nazar:

Valla sizi böyle görünce yaptığım işle yeniden grur duyuyorum. Çok çok tebrikler, harika bir şey yaptın "kendin için"...:nazar:

DELİRMEK ÜZEREYİM.
video felan kalmadı aklımda sadece sigara içmek istiyorum sanırım başaramıcağım. Halbuki dün büyük hevesle paketımı çöpe atmıştım....

:1ninca::1ninca::1ninca:

DELİRMEK ÜZEREYİM.
video felan kalmadı aklımda sadece sigara içmek istiyorum sanırım başaramıcağım. Halbuki dün büyük hevesle paketımı çöpe atmıştım....

:1ninca::1ninca::1ninca:

şu anda ya da bu tarz zamanlarda canınız sigara istemiyor. Önce buna inanın lütfen. İnsan yapısı gereği oksijenle besleniyor nasıl o dumanla beslensin. Sadece uzun süredir yaptığınız birşey olduğu için sık sık " sadece aklınza geliyor".

aklıma geliyor demek canım sigara istiyor demek değil. Gerekiyorsa videoyu bir kere daha izleyin, atladığınız bir yer kalmasın...

Sigarayı atarak "kendiniz için" harika bir şey yaptığınızı unutmayın ltfen...

sigara içtim, başaramadım :gitme:

başaramadım diye birşey yok. Video - kitap herkeste aynı etkiyi bırakmaz. Normal ben seminer ile bıraktım. Uygun olduğunuz bir seminere katılın.

not: herhangi bir sosyal sorumluluk projemiz olursa mutlaka size bilgi vereceğim.

sevgler,

bende Allen Carr yöntemi ile sigarayı bıraktım ve bugün 7. günümdeyim. Bugün moralim çok bozuktu aklıma sigara içmek geldi ama 1 saat kadar yürüyüş yaptım. Bu arada içsem ne olacak moralim düzelecekmi diye kendimle konuşmaya başladım.ve sürekli ben başaracağım diye telkinler verdim kendime ve bol bol da su içtim yürüme esnasında eve geldiğimde sigara içme isteğim geçmişti. Artık ben özgürüm.

bende Allen Carr yöntemi ile sigarayı bıraktım ve bugün 7. günümdeyim. Bugün moralim çok bozuktu aklıma sigara içmek geldi ama 1 saat kadar yürüyüş yaptım. Bu arada içsem ne olacak moralim düzelecekmi diye kendimle konuşmaya başladım.ve sürekli ben başaracağım diye telkinler verdim kendime ve bol bol da su içtim yürüme esnasında eve geldiğimde sigara içme isteğim geçmişti. Artık ben özgürüm.

Harika...Artık nikotin bağımlığınız bitti bunun yanı sıra yavaş yavaş büyük canavar da ölüyor.

Tekrar tebrikler:nazar:

bugün 18. gün
her şey yolunda gidiyor. Çok Şükür.Artık sigara içenlerin yanında oturabiliyorum.
SıGARASIZDA SOHBET ORTAMI OLUYORMUŞ

kızlar allen carr ile sigarayı bırakanlar diye bir topic açtım, oradan da görüşelim..

27 yıldır ortalama 2 paket içtim.Zatürreyken, ameliyatlıyken her koşulda içtim.Allen Carr'ın kitabıyla bıraktım, 22. günümdeyim.Yeterki sabit fikirli olmayın ve korkmayın.Dilerim hepiniz kurtulursunuz.

27 yıldır ortalama 2 paket içtim.Zatürreyken, ameliyatlıyken her koşulda içtim.Allen Carr'ın kitabıyla bıraktım, 22. günümdeyim.Yeterki sabit fikirli olmayın ve korkmayın.Dilerim hepiniz kurtulursunuz.

<llen carr yönteminde gün saymak yasak.

Bende videoyu izliyeceğim. Zaten bırakmak istiyorum ama hep kafamda sigara içmezsem nasıl olucak. Boş vakitlerimi nasıl değerlendiririm vs. gibi saçma sapan şeyler geliyor aklıma. Ne yapıcam bilmiyorum.

bence video izleyerek sonuca ulaşamayanlar mutlaka kitabını okusun. Piyasada 5 TL ye bulabilirsiniz veya internetten indirebilirsiniz ücretsiz olarak.:KK42:

22 sene ictikten sonra bir anda biraktim. 4.5 yil boyunca icmedim!
Sonra bir deneyeyim dedim ve ilk sigarada mide bulantisi - bas dönmesi olmasina ragmen, tekrar basladim.

2.5 senedir eskisinden daha fazla iciciyim.
Hayatimda son 1 yildir cok büyük degisimler oldu, belki o siralar yatistirici olabilirdi ama simdi fazlasiyla sagligimda zararini hissediyorum. Ama henüz kararsizim.

Yukarida arkadaslar Allen Car´dan bahsedince videosunu buldum, gece sakin kafayla detayli izlemek istiyorum. Iradem cok kuvvetlidir, birakabilirim ama sanki karar vermekte zorlaniyorum gibi.
Belki izlemek isteyen arkadaslar icin direk linki iletiyorum.

[video]http://www.saglikvideolari.com/sigarayi-birakmanin-kolay-yolu-allen-carr[/video]

ya ben bu kıtabı okudum ama hıc ıse yaramadı sızdede oluyormu sıgaranın zararlarından bahseden bır sey duysam gorsem bır sıgara yakasım gelıyor kaydirigubbakcemile3

ben cok baglıyım sıgaraya napacam bılmıyorum neferet edıyorum kendımden sırf sıgarayı bırakmıyorum dıye[/QUOTbende seninle aynı düşüncelerdeydim nerde sigaranın zararlarını anlatan yazı görsem görmemezlikten gelirdim ,allencarla tanışana kadar şükürler olsun 3 yıldır içmiyorum günde 1 paket kesin içiyodum inşallah sizlerde benim gibi bu kadar kolay çıkarırsınız hayatınızdan şimdi kendimi hayret ediyorum bu iğrençliği 23 yıl hayatıma nasıl sokabildim diye dualarım sizlerle

22 sene ictikten sonra bir anda biraktim. 4.5 yil boyunca icmedim!
Sonra bir deneyeyim dedim ve ilk sigarada mide bulantisi - bas dönmesi olmasina ragmen, tekrar basladim.

2.5 senedir eskisinden daha fazla iciciyim.
Hayatimda son 1 yildir cok büyük degisimler oldu, belki o siralar yatistirici olabilirdi ama simdi fazlasiyla sagligimda zararini hissediyorum. Ama henüz kararsizim.

Yukarida arkadaslar Allen Car´dan bahsedince videosunu buldum, gece sakin kafayla detayli izlemek istiyorum. Iradem cok kuvvetlidir, birakabilirim ama sanki karar vermekte zorlaniyorum gibi.
Belki izlemek isteyen arkadaslar icin direk linki iletiyorum.

[video]http://www.saglikvideolari.com/sigarayi-birakmanin-kolay-yolu-allen-carr[/video]

Canım zaten irade ile falan alakası yok, gerçekten istiyorsan videoyu izleyerek bırakabilirsin,
Eğer hazır olduğumda izlerim diyorsan hiçbirzaman hazır olmayacaksın. sadece sakince videoyu izle ve sonuçlarını bizimle paylaş

X