Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AMİİİİNNNNN....................Allah hiçbirimizi sevdiklerimizden ayırmasın inşallahsevdiğinide sağasalim sana kavuşmasını nasip etsin inşallah..
canım kısa dönem askerlik başlığında toplandık biz seni de oraya bekleriz. ilk zamanlar kötüydü ama alışmaya başladık galiba.kızlar mrbbenimde eşim aralıkta askere gidecek kısa dönem öğretmen olarak yapıcak ama bende şimdiden üzülüyorumsenağlamainşallah tüm askerlerimiz bi an önce sevdiklerine kavuşurturkbayragibu topic bize moral olur,birbirimize destek veririz:enbuyukkk:
Ne güzel canım kavuşmuşsun sevdiceğineBende aşkımı askere göndermiştim. Hemde şırnak cıkmıştı of o gunu bende hiç unutamam.
Akşam öğrenmiş ben uyuduktan sonra da haber vermek için arayamadıgını söylemişti uykumun kaçmaması için.
Tüm gece uyumadıgını söylemişti. Sabah uyanıp erkenden onu aradığımda söylemişti. O nasıl bir gundu bende hiç unutamadım. Ama allahıma çok şükür sağ salim döndü. Hemde olmayacak mucizelerle erken dönmüştü. Sabır cnm allah kavuşturuyor. Bu dönemlerde de insan dostlarını yanında istiyor destek istiyor..Telefonla bi şekilde sesini duyuyorsun yine. Mektup gönderirsin. Sen onun yanında, o da senin yanında olacak yine.
seni öylesine iyi anlıyorum ki.. Dualarım sizinle.Gecer bu gunler. Gececek...opuyorumnanaktan
11 Ağustosta nişanlımı askere göndereceğim. Bugüne kadar hiç hissetmediğim garip bir acı var içimde.
Lütfen kızlar bu başlığı okuyan herkes bütün askerlerimiz ve nişanlım için dua etsin. Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın :Saruboceq:
kıyamam sana ben =) ediyorum hep bunu unutma canım benim
ya ben napıcam hiç bilmiorum
polislik sınavına girdi onu kazanamazsa memurlukta olmazsa şubatta gidicek:gitme:
ben şimdiden düşündükce aglıorum
ben 4yıldır her sabah gunaydın demesine gece iigeceler demeden uyumamasina o kdr alıştım ki..ben 2 gün görmesem dayanamıorum 3. gün mutlaka görüyorummafoldumben
bi de diyo ki ben askerdeyken asla aramam ararsam sesini duyrsam dayanamam iilk izinde kacarım ordan.mektup yazarım ancak o yzden
off off
allah sabır versin kızlarrr:Saruboceq:
yıpratıyor ama bir okdadar da bağlıyor insanları birbirineİçiniz rahat olsun bence gelip geçer ama o geçen süre yıpratıyo insanı
bonito sende içini rahat tut bence onunda buna çok ihtiyacı olcak yerimseniben
ewet o bağlılığı yaşadığın için sevgin daha fazla artıyor