Canım senin askerin we tüm asker yolu bekleyenlerin askerleri kazasız belasız sağlıklı bi şekilde gelsinler rabbim korusun hepsini inşallah
Allah yar we yardımcıları olsun a.s.
amin canım benim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım senin askerin we tüm asker yolu bekleyenlerin askerleri kazasız belasız sağlıklı bi şekilde gelsinler rabbim korusun hepsini inşallah
Allah yar we yardımcıları olsun a.s.
benim nişanlım 5 ay yapıcak
şimdiden derdi sardı
sayılı gün cabuk gecer derler inşallah geçer de döner
hepimizin sevdiklerini korusun Allahım
Canım Allah hayırlısıyla gidip dönmesini nasip etsin...
benim nişanlım da askerlik bana çok zor gelmez dio. zaten aynı nöbetleri tutuyorum ben çalışırken dio. ama seni orda öylece bırakmak çok zor geliyor dio. offf bunları yazarken bile canım yanıyor.
birşey sorcam kızlar nişanlımı askere yolcu ederken ben gitmezsem nolur. dayanamem çok ağlarım dedim o da seni öle görürsem ben zaten tutamam kendimi dio. ama yine de gitmem lazım değil mi????
kesinlikle git..bende nişanlımı yolladım ve resmen salya sümüktüm,buda yaşanması gerekiyo bence,ağlamak gerekiyosa ağlıycazda,yolcu ederken o hazzı yaşamakta başka..kesinlikle git ve nişanlına sarıl doya doya ağla..
allah tezden kavuştursun..
ay Allah ım tamam dedim herkes gönderio bi benimkimi gidio die ağlamayı kesmiştim şimdi sizi gördüm fena oldum pazartesi eşimin yeri ve görevi belli olacak bi tarafım Allah ım nolur asker öğrt olsun yanımda kalsın dio bi tarafımda yok Allah ım yok nere hayırlı ise ora olsun dio sabahı bekleyip görecez amaan ne zor ki:gitme:
kısa dönem çıktı hayatım eşim sivaslı kayseriye düştü onun için çok çok ii oldu ama ben vanda görev yapıorum ve bana çok uzakama onun için çok seviniorum hepsi sağsalim döner hepsi inşallah
aman yok yakın olmasın doğu nede olsun ii böle bizimkilerin yerlerini pek değiştirmiolar canım komutanlığa bağlı bölüklere yolluolarmıs fazlalık olursa içim rahat şükür komando çıktı sadce askerlik değilki hep bi kaybetme durumumuz var sonuçta Allah korusun hepsini inşallah
inşallah canım çok teşekkürlerallah tez zamanda kavuştursun hayırlısıyla inşallah...........