Allahm beni sensiz brakmasn

benim nişanlım 5 ay yapıcak
şimdiden derdi sardı
sayılı gün cabuk gecer derler inşallah geçer de döner
hepimizin sevdiklerini korusun Allahım

kesinlikle git..bende nişanlımı yolladım ve resmen salya sümüktüm,buda yaşanması gerekiyo bence,ağlamak gerekiyosa ağlıycazda,yolcu ederken o hazzı yaşamakta başka..kesinlikle git ve nişanlına sarıl doya doya ağla..
allah tezden kavuştursun..

gitmem gerktiğine karar verdim ben de :gitme:

seninki 5 ay yapıcakmış ya biz ne yapalım 1 yıl var daha önümüzde :)
bizi görüp teselli ol işte

benımkıde gıdıcek yakında nası dayanıcam napıcam bılmıyorumm sımdiden dusunmeye aglamaya basladımm dayananmam allahım bana sabır versın dua eddın kızlar yapamam onsuzz:gitme:

ay Allah ım tamam dedim herkes gönderio bi benimkimi gidio die ağlamayı kesmiştim şimdi sizi gördüm fena oldum pazartesi eşimin yeri ve görevi belli olacak bi tarafım Allah ım nolur asker öğrt olsun yanımda kalsın dio bi tarafımda yok Allah ım yok nere hayırlı ise ora olsun dio sabahı bekleyip görecez amaan ne zor ki:gitme:

nişanlımın gideceği yer belli oldu sonunda kızlar. iskenderuna denizci olarak gidiyor. bana çok yakın ama kısa dönem yapacağı için sadece 25gün orada olacak çoook dua ettim allaha kötü bir yer çıkmasın diye inşallah burası hayırlı bir yer olur.

ben de öyleyim canım. burda arkadaşların hepsi sakın ağlama destek ol ona dediler ama nerdeeeeee sürekli ağladım telefonda.
neresi çıktı canım belli oldu çünkü gideceği yerler. kısa dönem mi yapacak eşin. inşallah hepimiz için hayırlısı olur. bitirip geliler :gitme:

kısa dönem çıktı hayatım eşim sivaslı kayseriye düştü onun için çok çok ii oldu ama ben vanda görev yapıorum ve bana çok uzakama onun için çok seviniorum hepsi sağsalim döner hepsi inşallah

canım zaten acemiliği 25 gün bizimkilerin. belki usta birliği sana yakın olur inşallah. allah kavuştursun.

aman yok yakın olmasın doğu nede olsun ii böle bizimkilerin yerlerini pek değiştirmiolar canım komutanlığa bağlı bölüklere yolluolarmıs fazlalık olursa içim rahat şükür komando çıktı sadce askerlik değilki hep bi kaybetme durumumuz var sonuçta Allah korusun hepsini inşallah

allah korusun hepsini canım. dua etmekten başka bir çaremiz yok. ben bugün gönderdim :gitme:

allah tez zamanda kavuştursun hayırlısıyla inşallah...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…