Allahm beni sensiz brakmasn

Yusum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2009
4.003
3
116
Diğer
11 Ağustosta nişanlımı askere göndereceğim. Bugüne kadar hiç hissetmediğim garip bir acı var içimde.
Lütfen kızlar bu başlığı okuyan herkes bütün askerlerimiz ve nişanlım için dua etsin. Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın :Saruboceq:

Amin canımmm seni çok iyi anlıyorum kısa bir zaman sonra kardeşim daha sonra da nişanlım gitcek Allah hayırlı yerlere düşürsün iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah tek yapıcağımız duamızı eksik etmicez hayırlısıyla inşallah

Dualarımız seninle...

gitmeden once oyle oluyor ama alısılıyor merak etme benim erkek ark askerde alıstım artık allah hayırlısıyla kavusturur merak etme :)

benim de nişanlım askerde canım
herkes sevdiğini askere gönderirken böyle duygular yaşıyo
özellikle günümüz türkiyesinde çok normal kötü şeyler düşünmen
ama sen güçlü olmalısın ki o da güçlü olsun
sakın ağlama..özellikle de onun yanında..
dualarını eksik etme
sağ salim kavuşursunuz allahın izniyle

hayırlı tezkereler şimdiden..

moon ve şebnem çoook teşekkür ederim.
benim de dualarım bütün askerlerimizle olacak.
allahım korusun onları :Saruboceq:
Kandiliniz mübarek olsun

teşekkür ederim neyl. inşallah sağsalim döner nişanlım. çok ağlıyorum anlatamam. tlf açıyor ağlıyorum. gerçi o polis alışkın bazışeylere ama ben dayanamıyorum işte.

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

allah yardımcın olsun, benim eşimde tecilli.
bakalım ben nasıl yollucam.
allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin.:Saruboceq:

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

allah yardımcın olsun, benim eşimde tecilli.
bakalım ben nasıl yollucam.
allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin.:Saruboceq:

biz de yeni nişan yaptık canım düğün olacaktı ama o askerliğim çıksın aradan dedi.bebek falan olursa bırakamam ben seni asla dedi. inan senin işin benden daha zormuş. allah kavuştursun. şimdidden hayırlı tezkereler diliyorum canım

benimde nişanlımın nereye gideceği bugün belli oldu.
kastamonuya gidiyor 20 ağustosta falan gidecek.
çok zor bişey. ve sabahtan beri daha kimseyle görüşüp paylaşamadım. bi öğlen annemlerle konuştum oda çok değil.çatlamak üzreyim. akşama kayınvalidemlerdeyiz. kesin bol bol ağlarım herhalde.
allah tez zamanda sağ salim gidip gelmek nasip etsin tüm askerlerimize.:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar ağlamayın onların yanında ya valla çok kötü oluyolardır eminim
ben nişanlımı gönderirken onun yanında hiç ağlamadım
şimdi bana ben giderken ağlasaydın çok zor olurdu benim için
ben senden güç alıyorum diyor
yine de gittiği günün gecesi başını yastığa koyduğunda dayanamamış ağlamış
düşünsenize ne kadar zor onlar için
sizin desteğinize ihtiyaçları var inanın
anne babalarından çok size ihtiyaçları var

kesinlikle öyle canım ama ağlamamak mümkün değil, ben hiç tutamam gözyaşımı. dayanamam. nişanlımda hep der. önce seni ararım fırsatım olursa. bende aileni ara,fırsat olursa beni ararsın diyorum ama asla diyo. önce sensin diyo hep bana:kedi:

Şimdiden Allah kavuştursun canım benim sözlümde bu pazar gidiyo hava değişimine gelmişti bitti şimdi gidiyo ben alıştım artık ama yine de zor geliyo insana rabbim kimseyi sevdiğinden ayırmasın bu gibi durumlarda da sabır versin...

evet oraya gidince bizim değerimizi daha iyi anlıyolar kaydirigubbakcemile2
ben günde iki kez konuşuyorum nişanlımla ama annesini 3-4 gün aramadığı oluyomuş annesi söyledi
kıskanıyo şimdi beni ama napiim

benim nişanlım da askerlik bana çok zor gelmez dio. zaten aynı nöbetleri tutuyorum ben çalışırken dio. ama seni orda öylece bırakmak çok zor geliyor dio. offf bunları yazarken bile canım yanıyor.
birşey sorcam kızlar nişanlımı askere yolcu ederken ben gitmezsem nolur. dayanamem çok ağlarım dedim o da seni öle görürsem ben zaten tutamam kendimi dio. ama yine de gitmem lazım değil mi????

Amin canım benim. sen az da olsa alışmışsındır kabullenmişsindir. İnşallah sözlün sağ alim gelir ve birdaha hiç ayrılık yaşamazsınız

Canım bence git ağlasanda kendini tutamasan da git çünkü onunla gurur duyuyosun otobüste onu kaybedene dek el sallıyosun gözünden yaşlar boncuk boncuk dökülüyo ama onunla öyle gurur duyuyosun ki Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun

bence de git tatlım o an çok zor oluyo
el sallamak, yarın onu göremeyeceğini bilmek.... ama onu atlattın mı alışmaya başlıyosun
off zor gerçekten Allah tüm askerlerin ve asker yakınlarının yardımcısı olsun

Canım senin askerin we tüm asker yolu bekleyenlerin askerleri kazasız belasız sağlıklı bi şekilde gelsinler rabbim korusun hepsini inşallah
Allah yar we yardımcıları olsun a.s.

bugün tekrar sordum zaten geleyim mi seni yolcu etmeye dedim. başta kötü olacaksan gelme dedi ama sonra gel dedi :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…