Allahın Şaşkınlar Kulübü AŞIK OLANLARIN BULUŞMA TOPİĞİ

Derenimmmmmmmm bayıldımmm.
Ellerine sağlık canım benim.
Çok çok çok teşekkür ederimmm.

hoşbuldum hazancım nasılsın.resimlerde süper gözüküyosunuz valla maşallah hep böyle mutlu olun inşallah

derenim bittim bende valla çeyizlerine hepside çok güzel ya güzelliğinize güzellk katacklarkaydirigubbakcemile5

Saol pempişim, darısı başına.
Bende iyiyim şirinelerimm.
Tamam derenim şimdi değişiyorum.

afiyet olsun canım hoşgeldin opuyorumnanaktan

sağol balım hoşbulduk opuyorumnanaktan​

♥ Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara... ♥

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN PEMBıŞıM.... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Ayyy evettt pempişimmm.
ıyi ki doğdun meleğimmm.
ıyi ki tanıdık seni.

ayyyy canım benimmm çok sağol hayatım güzel dileklerin içinopuyorumnanaktan çok mutlu ettin beni.pasta da tam benlik pembiş pembiş kaydirigubbakcemile3 yanımda olamasanız da bugün kızlar hepinizin yanımda olduğunuzu biliyorum çok sağolun. aslım benim çok teşekkür ederim tekrar canım çok seviyorum seni ve hepinizi kızlaropuyorumnanaktan iyiki tanımışım sizi iyiki varsınız :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…