iyi tercüman olur bizden derenim kaydirigubbakcemile3
oncelıkle aydınlattıgınız ıcın ck tsk ederım canlarım kaydirigubbakcemile5
yaralarını sarmaya calısıyodur herhal hazanım :1rolleyes:fisfisfis
kesinlikle canım ben aslen kırşehir - kamanlıyım bizim oralarda hep bu cümle kullanılır :hulya:
melhem olsana kız enişteme cadıı.. kaydirigubbakcemile3
Yeni evli bir çift vardı.Evliliklerinin daha ilk aylarında bu işin hiç de hayal ettikleri gibi olmadığını anlayıvermişlerdi.
Aslında birbirlerini sevmiyor değillerdi. Son zamanlarda o kadar sık olmasa da, evlenmeden önce sık sık birbirlerini çok sevdiklerine dair ne kadar da dil dökmüşlerdi.
Ama şimdilerde küçük bir söz, ufak bir hadise aralarında orta çaplı bir kavganın çıkasına yetiyordu. Bir akşam oturup ilişkilerini gözden geçirmeye karar verdiler. Her ikisi de boşanmayı istememekle beraber işlerin böyle gitmeyeceğinin farkındaydılar.
Erkek "Aklıma bir fikir geldi" dedi. "Bahçeye bir ağaç dikelim ve eğer
bu ağaç üç ay içinde kurursa boşanalım. Kurumaz da büyürse bunu bir daha aklımızdan geçirmeyelim. Bu süre içinde de ayrı ayrı odalarda kalalım."
Bu ilginç fikir hanımının da hoşuna gitti. Ertesi gün gidip bir meyve fidanı aldılar ve birlikte bahçeye diktiler.
Aradan bir ay geçti. Bir gece bahçede karşılaştılar. Her ikisinin de elinde içi su dolu birer bidon vardı. :asigim:
super daha oncede okumustum bunu saol aslım bizde ck sewiyoruz birbirimizi ama benim inadım daha agır basıyo:kedi::kedi:
aa ne güzel kaydirigubbakcemile3
bende aslen kastamonuluyum canım...bizim ordada ne ediyan gıyyyy (napıyosun kız-kadın) derler kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 güzel şivelerimiz var yaa iyiki iç anadolu'lu olmuşum seviyorum memleketimi şivelerini huylarını yemeklerini gıyyyyyy kaydirigubbakcemile3
a benim gıymatlumm tamer enişte ne ediyaaa gıyyyy... kaydirigubbakcemile3
nöörsünn çalışıyoo kıymetlimm :asigim:
benim hasan eniştemm ne ediyii gııııyy :icecream:
Benimkide mesaiden mesaiye goşturuya gıyy...
netsin evlencüz para lazımm kaydirigubbakcemile3
etme leenn yazık yaa bizim heriflere hayatları boyunca çalışacaklar :sinifsinif:
banane çalışsın banamı çalışıveriyo sadece..
ev düzcekk düğün etcekk
çalışsın bi zahmett
hıhhh
acımıycan bu erkek milletine kaydirigubbakcemile3
dilinden banane diyonda için ne diyo acep opuyorumnanaktan
kız aslı biz ne halt edecez ev düzerken ben çok kararsız bir kişiliğim fisfisfis
hadi evi düzdük düğünüde ettik acaba hamarat olurmuyuz bizde diğer çalışan evli çiftler gibi
yoksa evimizi mok mu götürür :roflol:
walla benim evi mok götürceği kesin canım :roflol:
eşyalar bi şekilde beyenilir bende çok kararsızım ama illaki bi model siner içimize
düğünde bi şekilde geçer
düğünden sonrasından yusuf yusuf ediyorum :jeyyar:
babam sırf benim evi mok götürür benden ev kadını olmaz diye vermiyomuş beni kaydirigubbakcemile3
puhahah aynı bizimkiler gibi düşünüyolar :roflol:
annem bana seni gittiğin günün ertesi geri getirirler diyo :roflol:
Kızlar öyle bi ev hanımı olur ki sizden,
Annenizde şaşar babanızda :1shok:
Herkes anasının karnından marifetle doğmuyor meleklerimm :kedi:
Takmayın bunları kafanıza, harika hatunlar olacaksınız siz.