Allahın Şaşkınlar Kulübü AŞIK OLANLARIN BULUŞMA TOPİĞİ

hoşbuldum derencim ben iyiyim sen nasılsın canım

iyiyim çiçem yaa yağmur var içim sıkılıyo birazcık onun dışında iyiyim çok şükür

Bu Arada yanlış saymadıysam bugün senin doğum günün :asigim:

:1hug: Nice Mutlu Yıllara Tatlım :1hug:

dogumgunu_4.gif

Gözlerini Nasıl ilk Açtığın Gün Umutla Baktıysan Hayata, Bugünden Sonrada öyle Bakmanı Diliyorum hayata, Unutma ki her nefes bir umut, her umut bir yeni sayfadır ve her sayfa yeni bir dünyadır, içindeki Dünya Huzurla Dolsun yarınların Bugünlerinden Daha Güzel Olsun :1hug:
:asigim: Doğum günün Kutlu Olsun Bitanem :asigim:

11844348.png

derenim bittim bende valla çeyizlerine hepside çok güzel ya güzelliğinize güzellk katacklarkaydirigubbakcemile5

Sağol canım benim daha iyileri senin olur inşallah
en kısa zamanda sizin çeyizlerinizide görmeyi bana nasip etsin rabbim :1hug:

ayyyy canım benimmm çok sağol hayatım güzel dileklerin içinopuyorumnanaktan çok mutlu ettin beni.pasta da tam benlik pembiş pembiş kaydirigubbakcemile3 yanımda olamasanız da bugün kızlar hepinizin yanımda olduğunuzu biliyorum çok sağolun. aslım benim çok teşekkür ederim tekrar canım çok seviyorum seni ve hepinizi kızlaropuyorumnanaktan iyiki tanımışım sizi iyiki varsınız :1hug:

sende iyiki varsın tatlışımm..
bende seni çooooooooook seviyorumm...
rabbim daha güzelini düğün pastan nasip etsin inşallah...

iyiyim çiçem yaa yağmur var içim sıkılıyo birazcık onun dışında iyiyim çok şükür

Bu Arada yanlış saymadıysam bugün senin doğum günün :asigim:

:1hug: Nice Mutlu Yıllara Tatlım :1hug:

dogumgunu_4.gif

Gözlerini Nasıl ilk Açtığın Gün Umutla Baktıysan Hayata, Bugünden Sonrada öyle Bakmanı Diliyorum hayata, Unutma ki her nefes bir umut, her umut bir yeni sayfadır ve her sayfa yeni bir dünyadır, içindeki Dünya Huzurla Dolsun yarınların Bugünlerinden Daha Güzel Olsun :1hug:
:asigim: Doğum günün Kutlu Olsun Bitanem :asigim:

11844348.png

derenim benim yaaa çok teşekkür ederim hayatım inşallah hep birlikte kutlarız mutlu günlerimizi böyle opuyorumnanaktan
pastama da bayıldım ya harika olmuş ellerine sağlık canım benm :1hug:
ay duygulandım valla kızlar çok sağolun hepinizi çok seviyorum derenim seni de opuyorumnanaktan
çok çok mutlu oldum yaa valla hepinize çok teşekkür ederim kızlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

derenim benim yaaa çok teşekkür ederim hayatım inşallah hep birlikte kutlarız mutlu günlerimizi böyle opuyorumnanaktan
pastama da bayıldım ya harika olmuş ellerine sağlık canım benm :1hug:
ay duygulandım valla kızlar çok sağolun hepinizi çok seviyorum derenim seni de opuyorumnanaktan
çok çok mutlu oldum yaa valla hepinize çok teşekkür ederim kızlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İnşallah bitanem rabbim o günleride nasip etsin bizlere opuyorumnanaktan
asıl bizimle birlikte olduğun için bi sana teşekkür ediyoruz iyiki doğmuşsun iyiyki varsın öpüyorum seniii en kocamanından :1hug:

aslışım sen nasılsınn

iyiyim bitanem yaa.. tatlı heyecanlar içerisindeyimm...
inşallah herşey güzel olur.. :Saruboceq:
Sözüm 1 ay sonra ama şimdiden ne giyeceğimin telaşı sardı...
Biri diyo takım giy dar kesim ceket pantolon yada ceket etek takım
Biri diyo elbise giy diz hizası...
Kafam karıştı yaa...
Napsamki ?​

İnşallah bitanem rabbim o günleride nasip etsin bizlere opuyorumnanaktan
asıl bizimle birlikte olduğun için bi sana teşekkür ediyoruz iyiki doğmuşsun iyiyki varsın öpüyorum seniii en kocamanından :1hug:

canım derenim benim çok sağol tekrar ben de seni çok öpüyorum tatlım kocaman opuyorumnanaktan

iyiyim bitanem yaa.. tatlı heyecanlar içerisindeyimm...
inşallah herşey güzel olur.. :Saruboceq:
Sözüm 1 ay sonra ama şimdiden ne giyeceğimin telaşı sardı...
Biri diyo takım giy dar kesim ceket pantolon yada ceket etek takım
Biri diyo elbise giy diz hizası...
Kafam karıştı yaa...
Napsamki ?​

canım bence elbise daha hoş olur gibi.ama sen bilirsin hayatım tabi gene de

Tüm kalbimle elbise diyorum aslışım :kedi:

ama nasıl bir elbise tatlım ya ..kafamda hiç bir model yok.... hangi markanın hangi modelii... kotona baktım adil ışık a baktım mango ya baktım polo garden a baktım mudo store a baktım... ee neresi kaldıki başkaa... hiç yok elbise denilebilecek hiç bişey yok...​

ama nasıl bir elbise tatlım ya ..kafamda hiç bir model yok.... hangi markanın hangi modelii... kotona baktım adil ışık a baktım mango ya baktım polo garden a baktım mudo store a baktım... ee neresi kaldıki başkaa... hiç yok elbise denilebilecek hiç bişey yok...​

hmm olmaz diyosun yanii..
anladm cnm..
nasıl bı elbıse gysemki :uhm:

ne kotonu ne totonuna bakıyon sen :mymeka:
marka olması şartmı allanıseven :umursamaz:
nette ne kıyafetler ne elbiseler var marka olmayan
şöyle uzun tüllü belden kuşaklı siyah abiye tarzı bi elbise alabilirsin
evde yapılacağı için kışlık olmasınada gerek yok derim ben ama senin seçimin tabi Şeniz

Son düzenleme:
X