Allahın Şaşkınlar Kulübü AŞIK OLANLARIN BULUŞMA TOPİĞİ

evet bitanem ama model model model marka marka marka yok yok yok sırnaşık şey sırnaşık şey

hadi yaa nerden bakabilirsin ki acaba başka:uhm:
acaba internetten falan mı baksan öyle de alışveriş yapan çok insan var belki beğendiğin bi şeyler olur tatlım hem güzel hem fiyatı uygun şeyler olabiliyo sanırım

nette beyendıgım elbseyı nasıl bulcam derenim ya
internetten kıyafet alışverişi zor yani
hadı dıyelm beyendım
ama üstüme nasıl oturdğnu görmeden nettende alamam
sıyah benımde favorım ama model yok ıste hıc aklımda
cok abıye bısey olsun ıstemıyorum
cunku benım yazın salondada nısanım olucak
marka olması tabıkı sart degıl
ben alısverıs merkezıne gıtmısken bı bakem dedım oyle sadece

yha kıslar ck alakasız bı soru sorcam ıste ck yenıyım we fax cekmem gerekıo bırınız bana yardımcı olabılırmı kutfennnnnnnnnnn

yokkı oyle bıldıgım bı sıte..gıttıgıdıyoda baktım pek hosuma gıtmedı...

netten istediğin elbiseyi bulup alabilirsin online olarak ben sürekli alırım bu zamana kadarda bir problem yaşamadım tatlışım
fakat üzerime nasıl oturduğunu görmeden almam diyosun ki saygı duyarım haklı olabilirsin
ama marka olan yerler yerine normal standart mağazaları dolaş bence

problem bendemi bilemiyorum ama marka satan yerlerin % 85 i bana hitap etmiyo :umursamaz:koca karı kıyafeti gibi sattıkları ürünler yada bana öyle gelioy bilemiycem artık :hulya:

yha kıslar ck alakasız bı soru sorcam ıste ck yenıyım we fax cekmem gerekıo bırınız bana yardımcı olabılırmı kutfennnnnnnnnnn

fax çekmeyimi soruyosun canım :uhm: nedir fax cihazının markası.. gerçi genelde mantık hep aynıdır.. mesela benım ısyerımdekı hp.. ust bolmesı war kagıdı oraya yerlestırıyosun numarayı tusluyosun fax gonder e basıyosun o kagıdı kendısı tarıyo baglanıyo dıyo önce ekranda sonra gonderıldı yazdıgı zaman gıtms oluyo senınkı nasl bseyki :uhm
:

yokkı oyle bıldıgım bı sıte..gıttıgıdıyoda baktım pek hosuma gıtmedı...

hmm anladım canım valla aklıma başka bi şey gelmiyo.sen de sonuçta o kadar yere bakmışsın ama bi şey bulamamışsın. yani vardır illaki bi yerde bi şey ama işte araştırmak lazım

samsung cnm
ust bolmesı derken fotokopı kısmımı anlamadımkı

ewt aynen öle cnm marka marka dıosn gıdp bakıosn dedgn gıbı koca karı seylerı hayatta ustume surmıycegm seyler ve asırı pahalı hepsı..bnm öle marka takıntım yoktr ztnde alısvers mrkezne ugramsken hepsne bı bakem aklım kalmasn demıstm..
sen kıyafet aldıgn zman ustune olmazsa napıosn pekı cnm..bna bazen 36 oluo bazen 38 oluo mesela kalıbı nasıl acaba ornegın elbısenın..uymazsa napıcam v.s cok sıkıntılı gelıyo bana netten alısverıs yapmak
sen hangı sıteden bakıosun canım .com uzantılı yazma sıte adını sadece ısmını sole ben bı bakem

ben yardım ederim canımcım
faxlayacağın kağıdı faxdaki yuvaya koy önce
yazılar aşşağıya bakacak şekilde olsun kağıdın temiz yönü san dönük olacak
(ama bazı makinalarda yazılar sana dönük olmalı marka ve model önemli) 2 sinide denersin olmadı
fax çekeceğin numarayı ara ordan sinyal sesi duyacaksın
senin makinanda mutlaka start veya kopayalama/faxs diye iri bir tuş olacak ona bas gerisini makina halleder :lepi:

samsung cnm
ust bolmesı derken fotokopı kısmımı anlamadımkı

numaraları tusladıgın yern en ust kısmında kagıdın cıktıgı yer warya cnm oraya koyuyosun fakslıycagn kagıdı sonra noyu tusla sonra ustunde fax yazan bı dugme olması lazm..bnmkı tam turkce fax gonder yazıo saolsun kaydirigubbakcemile3

hmm anladım canım valla aklıma başka bi şey gelmiyo.sen de sonuçta o kadar yere bakmışsın ama bi şey bulamamışsın. yani vardır illaki bi yerde bi şey ama işte araştırmak lazım

kısmetım bı kıyafette ama hangısınde acaba..cok merak ettım sımdıden kaydirigubbakcemile3​

ya ben 2 kere bedenli alışveriş yaptım ikisindede sorun yaşamadım canım
belkide şansım yaver gitmiştir gerisini hep farklı sitelerden yaptım açıkcası hangi siteden beğendiysem ss korumasıda varsa ordan aldım ben şöyle bir göz gezdireyim sana yollarım tatlım kaydirigubbakcemile2

kagıdı nereye yerlestırcem onu bıle bılmıyorum ınankı
off yyha

benim faxımın aynısı :icecream:
eğer hala yapamadıysan resimli olarak anlatırım ben sana canım :lepi:

evet canım senın sansın yaver gıtmıss.. kaydirigubbakcemile3
tamam canım sen baktığn zaman yollarsan bana çok memnun olrm cnm..müsait oldğn bi zamanda​

kızlar benim şimdi çıkmam lazım akşama hazırlancam süslencem anca hazırlanırım ben kaydirigubbakcemile3
hepinize çok teşekkür ediyorum tekrar güzel dilekleriniz için çok öpüyorum hepinizi çok seviyorum canlarım opuyorumnanaktan:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…