- 22 Ağustos 2007
- 3.615
- 12
- Konu Sahibi sevcangoksel
cok sevindim senin adina cnm
allah kucagina almayida nasip etsin isallahhhhhhh:teytey:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çooooook sevindim tatlım. bilmem beni hatırladınmı.. erkek infertilitesinde arada yazışıyoduk senle hani ben babaeski den
azönce tesadüfen gördüm inan çok sevindim.. allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin tatlım..:Saruboceq:
cok sevindim senin adina cnm
canım tebrikler Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah
darısı başımıza:))
canım sevcanım :asigim:
ben hep boşuna demiyorum
bize şer görünende bir hayır hayır görünende ise şer olabilir
yeterki Allah bize hayırlısını nasip etsin :Saruboceq:
o zaman sana hayırlısı bu demek bundada var hayır demiştim
çook sevindim yaa :sm_cool:
cumartesi günü içimede doğdu inanyerimseniben
Allah sağsalim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımm :Saruboceq:
darısı diğer tüm arkadaşlarımızın başına :Saruboceq:
özellşiklede erkek infertilitesindeki can arkadaşlarıma :Saruboceq:
canım benim ya çok duygulandım valla okurken.gözlerim doldu inan ne güzel anlatmışsın yaşadıklarını Allah tüm isteyenlere nasip eder inş.sizde spermlerde mi sorun vardı canım?Günaydın kızlarhihoyyyt
Dünden beri sevinçten ağlıyorum. senağlama
Allahım sonunda dualarımı kabul etti. :Saruboceq:
Bana mucizemi gönderdi.HAMİLEYİM. :CüvCüv:
O kadar mutluyum ki.hihoyyyt
Dün sabah öğrendik güzel haberi.Sabah erkenden kalktım ateşimi ölçtüm. 36,9 çıktı.:1shok: Yükselmişti.Hemen eşime çaktırmadan gidip test yaptım.İlk önce tek çizgi çıktı. Bıraktım yere.Sonra bi baktım çok silik ikinci çizgi belirdi. :1shok:
Hemen eşimin yanına gittim ağlayarak " galiba ben hamileyim" dedim.Eşim çok sakindi. İnanmadı bana.Testin tarihinin geçmiş olduğunu,bozuk olduğunu falan düşündük. O kadar alışmışız ki tek çizgi görmeye. :roflol:
Sonra çarşıya gidip başka test aldık.Eve gelip onu da yaptım.Onda ikinci çizgi daha çabuk çıktı. delikafadulden
Kahvaltı yapıp hemen hastaneye gittik.Kan tahlili için.Kan verdim. 1 saat hastanede bekledik sonucu almak için.
Labarotuardaki kız "size sevinçli bir haber veriyim mi,hamilesiniz" dedi. Sonuç 275,36 çıkmış.delikafadulden
Allahıma şükürler olsun bu günleri gösterdiği için. :Saruboceq:
Bu ay çürük dişimi çektirmiştim ve çok fazla antibiyotik içmiştim.Bebeğe bi zararı olmuş mudur diye sormak için doktoru aradı eşim.Hiçbişey olmaz demiş doktor.Umarım olmamıştır.İnşallah sağlıklı bi gebelik olur. :Saruboceq:
Allahım Erkek İnf.topiğindeki bütün arkadaşlarıma ve diğer arkadaşlarıma da nasip etsin.:Saruboceq: Bu sitedeki herkes anne olmayı hak ediyo bence.:CüvCüv:
Erkek İnfertilitesi topiğindeki arkadaşlarım sayesinde çok şey öğrendim.Onlarda haklarını helal etsinler bana.Onlar sayesinde ateş ölçümünü öğrendim,keçiboynuzu kürünü öğrendim, preseed diye bi kayganlaştırıcıyla tanıştım onlar sayesinde.
Geçen ay aşılama olucaktım.İğnelerimi almıştım buzdolabında bekliyolardı.:1shok:
Adetin 2.günü iğnelere başlamak için doktora gittik.Fakat doktorun yurt dışında önemli bi toplantısı çıktı ve aşılamayı bi dahaki ay yapıcaz dedi.:bbo:
O anda doktora çok kızmıştım. Ama şimdi düşünüyorum da iyi ki toplantısı çıkmış.Her şerhde bi hayır vardır.Buna çok inanıyorum. a.s
Aşılama için aldığım iğneler de elimde kaldı.:roflol:
:teytey::teytey::dance::sm_cool:
tebrik ederim canım
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
sende miiiiii delikafadulden
canımmmmmmm çok güzell haber bu şimdi başlıyor Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsinn senin de mucizen geldi
darısı diğer arkaşlarımın başınaaaaaaaaaa teytey