allahıma şükürler olsun 2 sene sonra hamileyimmmmm

şuanda ne yazacağımı bile şaşırmış durumdayım o kadar mutluyum ki imkansız olan hiç birşey yokmuş bunu çok iyi anladım rabbim isteyince herşey oluyor
ben 5 yıllık evliyim evlendiğimizden beri korunmuyoruz 3 sene sonra doğal yoldan hamile kaldım ve 20 haftalıkken erken doğdu sonra 2 sene hiç korunmadık tekrar olmadı doktolara gittik eşimin en sonki testi 2 milyon sperm hareket yok morfolaji yok bende sağ tüpüm tıkalı ve rahim ağzında 4 cm büyüklüğünde miyom var yani kesin tüp bebek dendi ve tahlillerimiz falan yapıldı bizde biraz maddi olarak daha hazır olduğumuz zaman yaptırma kararı aldık ve erteledik ama bebişim kendiliğinden geldi allahıma şükürler olsun rabbim tamamına erdirsin inşallahhh olmayan isteyen herkese nasip etsin eşim bu ay bir kavanoz keçiboynuzu pekmezi yedi ballı ceviz karıştırıp yedi ve her akşam bir kase fındık yedi ben hiç birşey yapmadım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

tebriklerrr:teytey::nazar:

Canım Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin
Darısı diğer isteyen arkadaşlarımıza olsun

sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

kaydirigubbakcemile5

cnm allah daha mutlu etsin siziopuyorumnanaktan bizde 3 aylık evliyiz 2 aydır deniyoruz olmuyo kurban oldugum allah sana yasattıgı sevinci ins bana da yasatır cünkü her ayın sonunu beklemek o kadar zor oluyo kı hamilelerin duaları daha cabuk kabul olurmus benım icin de tüm arkadas dua eder msnz dualarınızı bekliyorummmmm:1no2:

tebrik ederim hayırlı olsun..Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darası bizlere..

tebrik ederim saglıkla kucakla inş darısı bana ve isteyen herkese

tebriklerrr:teytey::nazar:

Canım Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin
Darısı diğer isteyen arkadaşlarımıza olsun

canlarım çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin allahım evlat hasretiyle kimseyi bırakmasın şuanda hamile olan rakdaşlarımda sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin allahım çok büyük buna inanın yeter ondan isteyin elbet veriyor zamanı gelince

X