- 11 Eylül 2008
- 2.541
- 12
- 44
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Tebrik ederim.Allahım tamamına erdirsin..
http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html
Burası yardımcı olabilir yerimseniben
hayırlısıyla allah kucana almayı nasip eder inşallah canım darısı olmayanların başına
cncmmmmm inanmıyorum erkek inf.bölümünden tanıyorum seni ne kadar sevindim anlatamam........sağlıkla kucağınada alırsın inş.......hihoyyyt
inanki canım tüylerim diken diken oldu 5. takımda anlatmıştım zaten benimde kızım 12 sene sonra doğal yolla geldi o yüzden neler yaşadığını çok iyi biliyorum okadar sevindimki inşallah sağlıkla kucağıbna alırsın yavrunu.:lepi:zemuszemus:lepi::lepi::lepi:
tebrikler.allah kucağınıza almayı nasip etsin.
canımmmmmm inanmıyorum ne kadar güzel bi habeeeerrrrrrrrrrr Allahım çok büyük inşallah hayırlısıyla doğacak annesine gelecek.. Allah zamanını biliyor hep söylerim :Saruboceq:
Tebrik ederim..Allah kucağına almayıda nasip etsin..Darısı bizim başımıza inşallah
:teytey::teytey::teytey::teytey: ay inanmıyorum yaaa sabah sabah ne güzell bi haber bu çok sevindim canımmm yaa çok mutlu oldum çok şükür allahımaa...allah kucağına almayı da nasip etsin inşalalhhhh.....allah tamamına erdirsinnn.....inşalah sorunsuz bi hamişlik dönemi geçirirsinn....sağlıcakla bebişini kucağına alırsınn....mucize budur iştee....dikakt et kendinee.....çok mutlu oldumm :)
Oyy maşallahh :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
hepinizden allah razı olsun bunları okudukça bir daha o kadar mucizenin ne kadar büuük olduğunu hissediyorum rabbim kimseyi evlat hasretiyle yakmasın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin vakti gelince rabbim veriyor sadece ondan isteyin zamanı geliyor çatıyor ve şuan geçmiş yıllar silindi gitti hiç yaşanmamış gibi geldi