nasıl yani oğlunun sünnetinde dayak yemek mi ? şiddet varsa en kötüsü buUtanarak söylüyorum ama daha önce oğlumun sunnetinde feci şekilde dayak yediğim için şimdi hala Unutamiyorum. Böyle sakalarini bu yüzden kaldiramiyorum sanırım....
Utanarak söylüyorum ama daha önce oğlumun sunnetinde feci şekilde dayak yediğim için şimdi hala Unutamiyorum. Böyle sakalarini bu yüzden kaldiramiyorum sanırım....
Evet 2 kez şiddete maruz kaldımnasıl yani oğlunun sünnetinde dayak yemek mi ? şiddet varsa en kötüsü bu
Ozaman hakli kadin bence o lafa boyle tepki vermekte :/ keske feci sekilde doven adamdan 2.bir cocuk yapmasaydin keske kendine guvenip onu defedebilsen ... bunun disinda kahrini cekersin gibiUtanarak söylüyorum ama daha önce oğlumun sunnetinde feci şekilde dayak yediğim için şimdi hala Unutamiyorum. Böyle sakalarini bu yüzden kaldiramiyorum sanırım....
Bunuda önerdim şiddetle karşı çıkıyor. Sakın biriyim normalde. Ama üzerime gelindikce bende patlıyorum...hiç sevmem böyle döverim ederim laflarını..
hiç hoş değil.. bir evlilikte kullanılmamalı bu tarz sözler..
sizin de hassasiyetiniz üstünüzde zaten hamilelikten dolayı..
tuz biber olmuş... siz ağlarken eşiniz de çok daha ağır bir laf söylemiş..
iyice karışmış ortalık... evlilik danışmanına gitseniz ?
Çocuk mecburi oldu. Erken menopoz teşhisi konulunca doktor oluyorsa acilen çocuk yapmamı önerdi. ..Ozaman hakli kadin bence o lafa boyle tepki vermekte :/ keske feci sekilde doven adamdan 2.bir cocuk yapmasaydin keske kendine guvenip onu defedebilsen ... bunun disinda kahrini cekersin gibi
sana şiddet uygularken o kendinde mi de aptal ya! asla boyun eğme kendini ezdirme.çocukların için bi yere kadar sabredebilirsin.Evet 2 kez şiddete maruz kaldımbiri kendime gelmek icinmis. Anlatilacak o kadar çok şey varki maalesef anlatamıyorum. Çok uzun sürer çünkü. Sayfalara sığmaz... hepinizden Özür diliyorum böyle üstün koru bir açıklama ile ne kadar yardimci olabilirsiniz ki.. .
Ben çocuklarım için sabretmiyorum. .. neden sabrettigimi bende bilmiyorum. Ailem de arkamda boşanma olursa kucaklarini acıyorlar allah razı olsun... neden katlandigimi ben de bilmiyirum . Kiyamiyorum ona. .. bir kaç kez tesebbusum oldu ama benden çok agladi. .. siz demeyin ben kabul.ediyorum salagim biliyorumsana şiddet uygularken o kendinde mi de aptal ya! asla boyun eğme kendini ezdirme.çocukların için bi yere kadar sabredebilirsin.
o sana kıyıyor,aklın başına gelsin diye dövdüğünü söylüyor ama sen ona kıyamıyorsun..diyecek sözüm yok canım maalesef..Ben çocuklarım için sabretmiyorum. .. neden sabrettigimi bende bilmiyorum. Ailem de arkamda boşanma olursa kucaklarini acıyorlar allah razı olsun... neden katlandigimi ben de bilmiyirum . Kiyamiyorum ona. .. bir kaç kez tesebbusum oldu ama benden çok agladi. .. siz demeyin ben kabul.ediyorum salagim biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?