Allahım yardım etsin....

civcivcix

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2014
417
272
158
Arkadaslar iyi geceler...
ben 9 yıllık evliyim. Çok fazla sorun yaşamaya başladık eşimle. .. bitmek bilmeyen kavgalardan sıkıldım artık. .. boşanmayI çok kez düşündüm ama yapamıyorum. .. sevgi mi dersiniz bunun adına bagimlilik mi bilmiyorum. Maddi sikintilarda çekiyoruz bundan dolayı bana satastigini düşünüyorum... aslında Biliyormusunuz ben birsey bilmiyorum kafam çok karışık. Bugün ilk kez bana seni tanidigim güne lanet olsun dedi... ne yapacağımı bilmiyorum. .. kavgalarimizin nedeni çok basit olup bambaşka yerlere gidiyor. Örneğin bugün peteklerin üzerine kurutmak için eşya koydugumdan dolayı. Güya şakasına seni çok kötü doverim demesiyle ağlamaya başladım geldi ve seni tanidigim güne lanet olsun dedi... gitti ve sonuç olarak uyudu. Ben hala bu saatte Uyuyamiyorum. Ne yapayım bilmiyorum. .. lütfen biraz yardimci olun. .. fikir alışverişine çok ihtiyacım var

9 yıllık evlılıkte böyle hassasıyet oluyormu?

Ben ılk yıl attım o yuku..

Şuan hamılelık psikolojisi olsa gerek bu

Kesinlikle hormonlarınız yükselmiş. Hamilelikte olur. Üzmeyin kendinizi

1 yıllık falan evli olsanız bukadar duygusal yaklaşmanızı anlarımda sız uzun zmandır evliymişsiniz evlilik eskileştikçe kadın daha baskın olur aslında şakasına söylediği bi lafa nedn bukadar takıyorsunuz tamam katıyen görmezden gelinecek bı söz değil ama mesela bana eşim dese senı döverim sıkıysa dene dıye cevap verırım ne güzel bebeğinizde olucak maddi zorluk ınsanı çok yıpratıyor sorunlarınız buna bağlı olabılır yınede çok yıpratmamaya çalışın bırbırınızı biraz hoşgörülü olmaya çalışın belki eşinizde fark eder hatalarını

sevgilim bana "seni döverim" dediğinde "hııı babana söylerim taaam mıaaaa" diyorum. ben ona "seni döverim" dediğimde "evet aşkım, tabi canım, döversin bebeğim" diyor.

evlilikten mi hamilelikten mi bilemedim.

Belki hamileliktendir bu hassasiyetim. Bilmiyorum. Ama kendimi çok Üzgün hissediyorum... hepinize teşekkür ederim..

seni döverim lafında bişey yokta seni tanıdığım güne lanet olsun lafı biraz ağır olmuş.sinirden demiştir herhalde.benim eşimde bi tartışmada "sen ne biçim insan çıktın" demişti "o biçim insanım ben dikkat et" demiştim

Utanarak söylüyorum ama daha önce oğlumun sunnetinde feci şekilde dayak yediğim için şimdi hala Unutamiyorum. Böyle sakalarini bu yüzden kaldiramiyorum sanırım....

Utanarak söylüyorum ama daha önce oğlumun sunnetinde feci şekilde dayak yediğim için şimdi hala Unutamiyorum. Böyle sakalarini bu yüzden kaldiramiyorum sanırım....
nasıl yani oğlunun sünnetinde dayak yemek mi ? şiddet varsa en kötüsü bu

hiç sevmem böyle döverim ederim laflarını..
hiç hoş değil.. bir evlilikte kullanılmamalı bu tarz sözler..
sizin de hassasiyetiniz üstünüzde zaten hamilelikten dolayı..
tuz biber olmuş... siz ağlarken eşiniz de çok daha ağır bir laf söylemiş..
iyice karışmış ortalık... evlilik danışmanına gitseniz ?

nasıl yani oğlunun sünnetinde dayak yemek mi ? şiddet varsa en kötüsü bu
Evet 2 kez şiddete maruz kaldım biri kendime gelmek icinmis. Anlatilacak o kadar çok şey varki maalesef anlatamıyorum. Çok uzun sürer çünkü. Sayfalara sığmaz... hepinizden Özür diliyorum böyle üstün koru bir açıklama ile ne kadar yardimci olabilirsiniz ki.. .

Ozaman hakli kadin bence o lafa boyle tepki vermekte :/ keske feci sekilde doven adamdan 2.bir cocuk yapmasaydin keske kendine guvenip onu defedebilsen ... bunun disinda kahrini cekersin gibi

Bunuda önerdim şiddetle karşı çıkıyor. Sakın biriyim normalde. Ama üzerime gelindikce bende patlıyorum...

Ozaman hakli kadin bence o lafa boyle tepki vermekte :/ keske feci sekilde doven adamdan 2.bir cocuk yapmasaydin keske kendine guvenip onu defedebilsen ... bunun disinda kahrini cekersin gibi
Çocuk mecburi oldu. Erken menopoz teşhisi konulunca doktor oluyorsa acilen çocuk yapmamı önerdi. .. uzun uğraşlar sonucu oldu. .. bir ton tedavi...

sana şiddet uygularken o kendinde mi de aptal ya! asla boyun eğme kendini ezdirme.çocukların için bi yere kadar sabredebilirsin.

sana şiddet uygularken o kendinde mi de aptal ya! asla boyun eğme kendini ezdirme.çocukların için bi yere kadar sabredebilirsin.
Ben çocuklarım için sabretmiyorum. .. neden sabrettigimi bende bilmiyorum. Ailem de arkamda boşanma olursa kucaklarini acıyorlar allah razı olsun... neden katlandigimi ben de bilmiyirum . Kiyamiyorum ona. .. bir kaç kez tesebbusum oldu ama benden çok agladi. .. siz demeyin ben kabul.ediyorum salagim biliyorum

o sana kıyıyor,aklın başına gelsin diye dövdüğünü söylüyor ama sen ona kıyamıyorsun..diyecek sözüm yok canım maalesef..

Siddet var ..

2 cocuk var ..

Bosansan arkanda duracak bir Ailen var..

Seni kendine getirmek icin sana siddet uygulayan bir dengesiz esin var !

Ama bu dengesize kiyamayan bir SEN varsin , nedir bu celiski allah askina ?

Esim bana sakayla oyle birsey dediginde sert tepki verdim, hadi bakalim istiyorsan bir el kaldir, gorursun ne olacagini, sonuclarina katlanirsin dedim. Hala da bana oyle konusamaz bile. Baslarim sakasina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…