• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allahım sen eşimi koru yarabbim

iki ayrı cezadan dolayı hem para hemde hapis cezası çıkmıştır.hapis cezasıda ayrıyetten paraya dönüştürülebilir.çok geçmiş olsun

Kardeş baska seyler olmadigina emin misin?
Benim bir hakaret ve ölümle tehdit davam vardı.
5 yil icinde tekrar ayni sucu islersem verilen cezayi yatacaktim galiba. Yani yanlis hatırlamıyorsam öyleydi.

Canım üzülme. Yüz kızartıcı bir suç söz konusu değil sonuçta. Memurların bile 6 aya kadar ceza alma durumları olabiliyor. İnsanız, Allah yüzümüzü yere koyacak şeyler yaşatmasın. Cumhurbaşkanı bile zamanında içeri girmiş. Sıkma canını...

Kardeş baska seyler olmadigina emin misin?
Benim bir hakaret ve ölümle tehdit davam vardı.
5 yil icinde tekrar ayni sucu islersem verilen cezayi yatacaktim galiba. Yani yanlis hatırlamıyorsam öyleydi.
abovvvvv.
Bir emrin var mı abla
sana bir yanlışımız oldu mu abla .
Çizelim hemen sana yanlış yapanı

Allah tez zamanda kavuştursun inşallah.
ilk önce eşinizin hangi hapishaneye gittiğini öğrenin. Eğer kapalı cezaevi ise
mektup gönderebilirsiniz, kendisine iyi moral olacaktır.
ayrıca bulunduğu cezaevinin ilgili makamını ararsanız haftalık telefon görüşü yapabilmeniz için gerekli evrakların listesini alabilirsiniz böylelikle her hafta 10 dk. kadar telefon görüşmesi yapabilirsiniz.
ayda bir defa açık (masa etrafında yan yana), 3 defa da kapalı( kabinler içinde telefon ile) görüş yapabilirsiniz. Görüş günlerini ve saatlerini idare tarafından öğrenebilirsiniz.
Eğer dediğiniz gibi açıkcezaevinde olacaksa, elinde bir telefon kartı olacaktır ve istediği zaman sizi arayabilecek, ve tüm görüşleriniz açık olarak yapılacaktır.
üzülmeyin, unutmayın bebeğiniz herşeyi siiznle birlikte yaşar.
geçmiş olsun...

Allah tez zamanda kavuştursun inşallah.
ilk önce eşinizin hangi hapishaneye gittiğini öğrenin. Eğer kapalı cezaevi ise
mektup gönderebilirsiniz, kendisine iyi moral olacaktır.
ayrıca bulunduğu cezaevinin ilgili makamını ararsanız haftalık telefon görüşü yapabilmeniz için gerekli evrakların listesini alabilirsiniz böylelikle her hafta 10 dk. kadar telefon görüşmesi yapabilirsiniz.
ayda bir defa açık (masa etrafında yan yana), 3 defa da kapalı( kabinler içinde telefon ile) görüş yapabilirsiniz. Görüş günlerini ve saatlerini idare tarafından öğrenebilirsiniz.
Eğer dediğiniz gibi açıkcezaevinde olacaksa, elinde bir telefon kartı olacaktır ve istediği zaman sizi arayabilecek, ve tüm görüşleriniz açık olarak yapılacaktır.
üzülmeyin, unutmayın bebeğiniz herşeyi siiznle birlikte yaşar.
geçmiş olsun...

Çok sağolun

Bir davadan 2 suç çıkarmışlar, telefon ettiğimizde bu cevabı aldık.
Eşimin suçu da öğrenciyken arkadaşlarıyla karıştığı bi kavgada biber gazı sıkmak. Eşimin 2 arkadaşı daha vardı yanında onlara hiç ceza gelmemiş, bi tek eşime geliyor. Ben de soruyorum bana anlatmadığın bişey mi var bak bu cezalar niye sana geliyor bi tek diyorum. Zaten tutanağı falan okudum, olayda bişey yok. İstanbuldaki mahkemelerde böyle suçları pek önemsemiyorlar, küçük yerlerde basıyorlar cezayı. İstanbul'da olsan adam seni bıçaklar gene ceza yemez.

Ilginc bir yorum olmuş. Kanunlar her yerde aynı. Istanbul da adam bıçaklayan nasıl ceza almıyor ki?

Zor bi durum.
Insallah en kisa zamanda cikar.
Tez kavusursunz insallah.

Ya ablalar okudum hikayelerinizide.
Ne demek milyarlar yatirmak.
Aklima birden cete olaylari geldi bazilarinin hikayelerini okurken.
Cok var boyle ceteler.

Back
X