merhaba canlarım, bugün sabah erkenden sağlık ocağına idrar testi yaptırmaya gittim 1,5 saat beklemenin sonucunda 2 dakikada testi yaptılar ve negatif diye bir kağıda yazıp yolladılar yıkıldım.... kan testi yaptırmaya gittim moralim çok bozuktu 1 saat bekle verelim dediler (artık bu hastane laboratuarıda beni tanıyor mehmet die bir laborant dışında kimse benim tahlil kağıdımı bana vermiyor elinin uğurlu olduğuna inanıyoruz) bekleme sırasında karnıma çok şiddetli bir sancı girdi yerimde duramıyorum bankaya gittim borç ödemeye yürüyüş belki iyi gelir dedim yok çıldırdım adeta neyse geldim sonucumu aldım 436.97 gayet iyi dedi laborant oranın doktorunada gösterdim sorun yok ama doktorunu ara sor dedi neyse doktorumla konuşamadım.... bu arada cep telefonumu evde unutmuştum eve gelmeden eşimin yanına uğradım ve delirmişşşş arabadan insem dövücek o kadar yani sağlık ocağından görevliler eve gelmiş sonucu yanlış söyledik biraz geç çıktı pozitif die, eşime ulaşmışlar sonra annem ablam görümcem herkes kafayı yemiş bu arada binadakilerde öğrenmiş tabi .... ha birde binaya girerken komşular gülserencim hastaymışsın dediler bana bende evet üşütmüşüm dedim meğer gelen hemşireleri görmüşler :).... neyse geldim uzandım yarım saat sonra filan geçti sancım... lekelerde devam ediyor bu arada bugün biraz daha çok geldi sanki
.... haa birde kısslar ben climara forte bantlar varya onları salı yerine pazartesi yapıştırmışım listede yarın yapıştırılcak diyor ama ben 1 gün önce yapıştırdım bugün yapıştırsammı?