- 17 Kasım 2007
- 754
- 12
- Konu Sahibi gulseren4434
Gülseren öğrendin mi randevun ne zamanmış.Sen daha kese için mi gidecektin ,kalp atışı için mi?Ne yaptın bebe aspirinini?Doktorun mu istedi tekrar test?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gülseren öğrendin mi randevun ne zamanmış.Sen daha kese için mi gidecektin ,kalp atışı için mi?Ne yaptın bebe aspirinini?Doktorun mu istedi tekrar test?
tebrikler canım allahım sağlıcakla tamamına erdirsin inş...lekelenmeleri kafaya takmayın benimde oluyoduuu ama ilk 3 ay dikketli olun hiçbir iş yapmayınnn
gülserencim işlerim çok yoğun o yüzden giremedim. hergün dua ediyorum senin ve herkes için canım benim sen genede fazla iş yapıyım deme 3 ay çok önemli yapmıyorsun ama boşver çarşafda silkeleme çamaşırda asma çağır kaynanı görümceni yapıversinler ellerine yapışmaz ya. geçen sefer unutmuyorum çamaşır asmalar falan bakklava:haa neyse yiğenimizin hatrına bak bişey demiyoruz iş falan yok hafif hafif işler yap okadar zaten zor elde ediyoruz. neyseki iyi olmana sevindim tatlım
gülserencim işlerim çok yoğun o yüzden giremedim. hergün dua ediyorum senin ve herkes için canım benim sen genede fazla iş yapıyım deme 3 ay çok önemli yapmıyorsun ama boşver çarşafda silkeleme çamaşırda asma çağır kaynanı görümceni yapıversinler ellerine yapışmaz ya. geçen sefer unutmuyorum çamaşır asmalar falan bakklava:haa neyse yiğenimizin hatrına bak bişey demiyoruz iş falan yok hafif hafif işler yap okadar zaten zor elde ediyoruz. neyseki iyi olmana sevindim tatlım
sağol canım benim, nasıl yani canım 3 ay boyunca sen sadece yattınmı?
ewet canım 3 ay boyunca çok dikkat ettimm,,ne çamaşır astım ne bulaşık yıkadımm ne yemek yaptım hiç bir iş yapmadımmm,,,allahın izniylede şu an 5. ayımdayımm.sende dikkat et canımcımm emeklerimiz boşa gitmesinn..bebklerimize kavuşmak hiç kolay olmuyoo değerini bilmek lazımmm...allahım tüm dileyenlere versinnn
Gülserencim yapma mümkün olduğunca ve de gezme.
Ben dün biraz (Çok da fazla değil) Ev işi yaptım ve bugün düşük tehdidiyle karşı karşıyayım .
Risk az amaolsun bu bile çok kötü bir ihtimal.Kanamam rahimde oluşmuş.
Tek sevindiğimiz bebeğe çok yakın değil.Büyümezse sorun olmaz.Gelecek hafta hep yatcam ben..
Ben dün biraz (Çok da fazla değil) Ev işi yaptım ve bugün düşük tehdidiyle karşı karşıyayım .
Tek sevindiğimiz bebeğe çok yakın değil.Büyümezse sorun olmaz.Gelecek hafta hep yatcam ben..
gülseren tebrik ederim hayırlı olsun canım
ama yazdıklarına koptum hakketten çok değişik olmuş hamileliği öğrenmen hatta enson sen öğrenmişin sanırım ama hala leke var demişin canım onu anlamadım. bende aşılama yaptırmıştım 3 gündür çok az leke var buğün artık hamile değilim dedim ama sen leke değince aklım karıştı neyse.canıım çok mutlu oldum inş. kucağınada alırsın
Tahlile Bile Gerek Yok Senin Kaçinci Denemeydi Yada Aşilamamiydi .ya Belki Ilk Olduğundan Böleyim.çok üzüldüm Ama Ağlayamiyorum Bile.sadece Kendime Dğil Eşimede Annemede üzülüyorum Daha Eşime Sölemedim .rüyasinda Oğlumuz Olduğunu Görüyordu
canım dikkat et kendine de bebişe de dimi ama.....ne ev işi yaaa... hamişsin sen yata yata büyütcen:)en azından ilk 3 ay biliyosun canım.
Canım sakın ha dikkat et nolurrrr bana diyorsun kendin yapıyorsun tamam seninki büyük belki ama ilk 3 ay tehlikeli...
Sevgili dark lütfen kendine çok dikkat et.sen benim umudum ve modelimsin biliyorsun.tulipe teyzesi onun doğumunu burdan kutlamayı dört gözle bekliyor:içelim: