- Konu Sahibi gulseren4434
gulserenciğim bence gitme.riske girme.bişey olur keşke gitmeseydim dersin hayatında keşkeler olmasın.gerçı kısmetse her şekılde tutar ama senın aklında soru işaretleri kalmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım testten sonra kayınvalideme gittim akşama kadar oturdum keyifli geçti eve geldim kayverengi lekeleri görünce duş almiyim dedim bu arada yarın görümcemin ödevi varmış rica etti yerebatan sarnıcına gitmemiz gerekiyor birşey olmaz umarım...
merhaba canlarım bugün 10.günüm 27 martta transferim yapılmıştı, adet ağrılarım ve sarımsı lekelerden dolayı adet olucağımı düşünüp test yaptırdım ve sonuç 20.54 neler hissettiğimi bile bilemiyorum çok korkuyorum normalmi sizce bu değer?
a.s. tebrikler canım bak işte bu kadar güzel sonucu aldın nihayet tutunma lekesidir o sakın stres yapma canım yat dinlen inş kucağına almakda nasip olur eeeeeeeeeee bizlere dua etmeyi unutmazsın inş tekrar tebrik ederim canım inan çok sevindimmerhaba canlarımmmmmm bugünü nasıl sabah ettim bi allahım birde sizler bilirsiniz çok şükürki şuan için herşey yolunda allahımdan diliyorum sonuna kadar yolunda gider. sizlere sonsuz teşekkür ederim hepimizin kucakları hayırlı evlatlarla dolar inşallah. bu arada benim ağrı ve lekeler devam ediyor haaaaaaaa unutmadan testim 73,04
merhaba canlarımmmmmm bugünü nasıl sabah ettim bi allahım birde sizler bilirsiniz çok şükürki şuan için herşey yolunda allahımdan diliyorum sonuna kadar yolunda gider. sizlere sonsuz teşekkür ederim hepimizin kucakları hayırlı evlatlarla dolar inşallah. bu arada benim ağrı ve lekeler devam ediyor haaaaaaaa unutmadan testim 73,04
merhaba canlarımmmmmm bugünü nasıl sabah ettim bi allahım birde sizler bilirsiniz çok şükürki şuan için herşey yolunda allahımdan diliyorum sonuna kadar yolunda gider. sizlere sonsuz teşekkür ederim hepimizin kucakları hayırlı evlatlarla dolar inşallah. bu arada benim ağrı ve lekeler devam ediyor haaaaaaaa unutmadan testim 73,04
arkadaşlarım tebrik ederim inanın sizler kadar sevindimyanlış hatırlamıyorsam gülseren ve curly dondurulmuşlarla hamile kaldınız kısmetse bir sonraki ay bende son umudum olan dondurulmuş 2 bebişimi deneyeceğim tabiki yaşarlarsa ama sizler ümidim oldunuz rabbim bizlerede nasip eder inşaallah [ayrıca gülseren kahverengi lekeler hemşiremin dediği kadarıyla bebek anneye tutunmaya çalışırken gelirmiş onun için dinlenmeye bak ]a.s.