- 14 Mart 2008
- 1.898
- 5
- Konu Sahibi gulseren4434
canım tebrik ederimm.. allah kucağına almayıda nasip etsinnn:dance::dance:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim ya diğer yerede yazdım hayırlı olsun değerlerin katlanıp yükselir inşallah darıs herkese yok ben ağlayacam ya off erteledim durdum çok pişmanım ya neyse senin sevincin hepimizin kısa kısa kesiyorum toplantı var kusura bakma canım yaaa senağlama sevinç gözyaşları
merhaba canlarım bugün 10.günüm 27 martta transferim yapılmıştı, adet ağrılarım ve sarımsı lekelerden dolayı adet olucağımı düşünüp test yaptırdım ve sonuç 20.54 neler hissettiğimi bile bilemiyorum çok korkuyorum normalmi sizce bu değer?
Üzülme canım bazen tedavinin ertelenmesinde de bir hayır vardır.
Benimde 3. aşılamam aylardır ertelendi.Meğer bundaki hayır, 3. aşılamaya gerek olmayışıymış canım.
Senin içinde bunda bir hayır vardır mutlaka.Bol şanslar tedavinde.
merhaba canlarım bugün 10.günüm 27 martta transferim yapılmıştı, adet ağrılarım ve sarımsı lekelerden dolayı adet olucağımı düşünüp test yaptırdım ve sonuç 20.54 neler hissettiğimi bile bilemiyorum çok korkuyorum normalmi sizce bu değer?
gulseren 4434 tebrikler.Gördün mü 2 gun daha stres çekmeye ne gerek var.Bu arada ayakta 5 dak duş al su sıcak olmasın