Ne diyeyim ki Allah hepimizi korusun bu canavarlardanYasalar yüzünden bırakanlar da çok takmıyor gerçi onlar da aynı benim tanıdığım kız da aynı şekil ölü bulundu ama ona böyle üzülmedim içim acımadı. Millet rahatça istediğini yapıyor az ceza veya para o kadar
Ne diyeyim ki Allah hepimizi korusun bu canavarlardan
evet canım benzin döküp yakmışlar ölmememesi mümkün müöldü mü kız ?????
aminAllah rahmet eylesin.O pislik herifleri de Allah kahretsin.
Annesi babasi ne haldedir simdi..evet canım benzin döküp yakmışlar ölmememesi mümkün mü
Allah bilir ya o kadar kötü oldum ki. baba oğullarmış galiba ikisiAnnesi babasi ne haldedir simdi..
Annesi yokmuymus kizinAllah bilir ya o kadar kötü oldum ki. baba oğullarmış galiba ikisi
evet aynen öyle. 50,26,20 yaşındalarmışTecavuz edenler mi baba ogul anlamadim
allah belalarini versievet aynen öyle. 50,26,20 yaşındalarmış
allah belalarini versi
insan yerine konulmayı bile haketmiyorlarDeminden beri sinirlerim tepemde!!! Niye yaşar nasıl yaşar ki böyleleri. Boş gereksiz berbatlar... Allah belalarını versin, linç edilesiceler.
amin canım amiiinDetayları haber sitelerinde yazıyor malesef çok çok kötü bir olay güzelim tertemiz yüzlü güzel bir kız allah bunu yapanların cezalarını versin
Ne ceza alacaklar bakalım o avi ceksleri çırpınslsri. Nasil silecekler bunlari hafizalarindanbu olaylar ancak türkiyede olur..bu ülkede erkekler neden işleri güçleri şey...yazık kıza içim kötü oldu..bunları şeylerinden asmak lazım...nerdeeeee..