Allah korkusu gerek insanlara vicdan gerekaynen bu en beteri
eceliyle ölse kimse bu kadar acı çekmezdi bu hiç kaldırılacak gibi değil
Kiyamet mi yaklaşıyor acaba diye düşünüyorum bende. Insanlik degil bu
O kadarını bilmiyorum yüzeysel anlatildi bana adamlara itiraf ettirmeye çalışıyorlarmis şimdişoförde diğer 2 adamla birliktemiymiş, yoksa adamlar onuda tehditmi etmiş, otobüste kamera varmıymış
Ayy Allahim bu nasil iğrenç bişey ya herseye herkese şüpheyle bakar oldum yazik günah degil mi yani 5 dakikalik bisey icin o kadar can yandı. Hasta bunlar normal değil kinakil sağlığı yerinde olan insan bunu yapamazSapkinlik aclik susuzluk hersey bas gostermye basladi tabikife kiyamet yaklasti .
Baksana bunun bi baska örneğe de konyada yaşanmıştı yillar önce.
Kiz dolmusa binio son durakta inio sofor denen s. Kafaya takio kizi biseyler yapacak . 6 ark da çağrioda kizin kafasina once kese kagidi giydirio 7 si kiza tecavuz edio . Sonra yuzunu bi aciyor iclerinden biri oglan baka kalıyorkendi kiz kardesi . Allahimmm sen koru yarabbim
YaDa kendilerine de yasatilsin ayni şey nasilmis bakalım.Bu tecavüzcülerin kökünden kesecekler köpeklere atacaklar ki bir daha kimseye yapamasın sapıklar
bu şart yoksa daha çok böyle haberler duyarız
Ayy Allahim bu nasil iğrenç bişey ya herseye herkese şüpheyle bakar oldum yazik günah degil mi yani 5 dakikalik bisey icin o kadar can yandı. Hasta bunlar normal değil kinakil sağlığı yerinde olan insan bunu yapamaz
Amiiin bizim, insanların herkesin kalbine vicdan ve merhamet duygusunu yerlestir AlllahimKeisnlikle bu tur olay cok yerde yasanmis . Allahim sen bizi yolundan ayrma.
Bunu ben de duymustum inanamamistim demek gercekmis. İyi olmus o iclerinden birine insan icine cikamamistir o kendi kardesine tecavuz etmis serefsizz. Ya o kadar k...ne var gidin orda yapin ceza verilmiyo diye mi tecavuz edip birakiyosunuz para gitmesin diye mi bu ne igrenclik. Bu tecavuz olaylari hakimlerin savcilarin kizlarinin basina gelmedigi surece bu ulkede bu tecavuzculerin hepsi serbest birakilir. Simdi o otobus soforu ve iki kisi tecavuzden yirtar cinayetten de bes alti sene yatip cikar. İnsan hayati bu kadar ucuz cunku. Bi tanidigim kadinin birini ezmisti kadin ölmus, cocuk ehliyetsiz ve cok hiz yapmis. Dort ay yatip cikti. Ulkede adalet bu kadar!Sapkinlik aclik susuzluk hersey bas gostermye basladi tabikife kiyamet yaklasti .
Baksana bunun bi baska örneğe de konyada yaşanmıştı yillar önce.
Kiz dolmusa binio son durakta inio sofor denen s. Kafaya takio kizi biseyler yapacak . 6 ark da çağrioda kizin kafasina once kese kagidi giydirio 7 si kiza tecavuz edio . Sonra yuzunu bi aciyor iclerinden biri oglan baka kalıyorkendi kiz kardesi . Allahimmm sen koru yarabbim
Allah herkese hakettiğini versin inşallah. Dedigin gibi insan değil bunlarBu nasıl vahşilik yabu ülke de adelet yok hiç bişey de olmaz cezai olarak ama içeri de tecavüzcülerin sonu iyi olmuyormuş duyduğuma göre. Evet isteğim insanlık dışı ama bunlar insan değil inş daha beteri ile yaşasınlar bunu
AmiinHerkes yoldan çıkmış.. Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin..
Allah herkese hakettiğini versin inşallah. Dedigin gibi insan değil bunlar
Bende çok kötü oldum. Otobüste şoför ve erkek yolcularla tek kalınca tedirgin olurdum bunuda çocuksu buluyordum ama baksana olanaArkadaşı aradım sabah sabah oda tarsus da haberi yokmuş dikkat et dedim içimi mahvetti bu olay
Bende çok kötü oldum. Otobüste şoför ve erkek yolcularla tek kalınca tedirgin olurdum bunuda çocuksu buluyordum ama baksana olana
Kisa bi sure yatıp cikarlarsa hic sasirmam. Nasil bi vicdan bu onlari serbest bırakacak olanlar da onlarla aynı benim gözümde..Ben binmem ki çok rahatsız olurum asla yani. O adiler ki ceza olmasa forum da neler derdim şimdi bi kaç ay yatıp yallah dışarı ama inş içeri den çıkamazlar beddua ise beddua napim
Kisa bi sure yatıp cikarlarsa hic sasirmam. Nasil bi vicdan bu onlari serbest bırakacak olanlar da onlarla aynı benim gözümde..