Allahım çocuklarimizi, kendimizi nasil koruyacaz biz :(

-Piraye

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
19.381
12.405
Kizlar oyle bişey duydum ki tüylerim diken diken. bi tanıdığımızın akrabasi kayipti kac gündür ceseti bulunmuş. otobüse binmiş 2 yolcu bide şoför varmış kizi kaçırıp tecavüz etmişler. Sonrada yüzünü parcalayip taninmaz hale getirmişler. Kiz daha 20 yaşında. Suçu neydi otobuse binmek mi? Bu nasil vicdan bu nasil bişey. Anneler çocuklarını nasil koruyacak onu birak kendilerini bile koruyamayack hale getiriyo insanlar. Otobüste kizin kanli beresi bulunmus. Su dünyada rahat ölüm bile yok. Insanlardan daha doğrusu insanlığını kaybetmiş canavarlardan nefret ediyorum Allah nasil biliyosa öyle yapsın hepsini. Icim bi tuhaf. Dert degil konuyu yanlış yere açmış olabilrm kusura bakmayin.

Boyle seyler alt üst ediyor insani.. kime neye guvenecegimizi şaşırdık. Allah karsilastirmasin

ay allahım ne kadar kötü

normal insanların hiç biyerde can güvenliği yok ortalık sapık katil kaynıyor

Kanım donduuuuu kendimize çocuklarımıza dikkat edip en önemlisi allaha sığınmak sanırım

Mersin tarsusta. Eve 3ü kaçırmış babası taniyamamis

Çok sinir oluyorum ya. Çok kötü bir şey bu. Bir kazadan, hastalıktan ölse Allah'ın takdiri dersin. Allah kimseye evlat acısı göstermesin. Çok üzüldüm... O adamlar birbirini tanıyormuş demek ki. Böylesini idam edeceksin ya. Ya da alnına çıkmaz bir damga vuracaksın insan içine çıkamayacaklar. Ya da hadım edecekler. Ama nerde genelde bir kaç yıl sonra serbest bırakıyorlar!

Otobüse binmek kadar basit biseyi bile yaparken 10 kere düşünecek duruma getirecekler bizi

aynen hiç kimseye güvenim yok bu devirde

korku filmi gibi yaşananlar ama gerçek maalesef

çok üzüldüm gencecik yaşında hem kızcağızın hayatı karamış hem ailesinin

aynen hiç kimseye güvenim yok bu devirde

korku filmi gibi yaşananlar ama gerçek maalesef

çok üzüldüm gencecik yaşında hem kızcağızın hayatı karamış hem ailesinin
Allah sabir versin cidden kaldirilicak gibi değil trafik kazasını bile bi nebze kabul edebilirsin ama bu resmen hayvanlik. Icim çok tuhaf ailesi napsin

Kesinlikle katılıyorum kaza değil hastalik degil kizin ihmali degil suçu degil adamlarin cani istedi insanlatin evladi öldü

Allah sabir versin cidden kaldirilicak gibi değil trafik kazasını bile bi nebze kabul edebilirsin ama bu resmen hayvanlik. Icim çok tuhaf ailesi napsin

aynen bu en beteri

eceliyle ölse kimse bu kadar acı çekmezdi bu hiç kaldırılacak gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…