AminnBoyle seyler alt üst ediyor insani.. kime neye guvenecegimizi şaşırdık. Allah karsilastirmasin
Kıyamet mi yaklaşıyor anlamadım kidünde haberlerde vardı kızı dövmesinden tanımış ailesi
onuda parçalamışlar
allah kötülerden uzak etsin
Mersin tarsusta. Eve 3ü kaçırmış babası taniyamamisNerede olmuş bu? Şöförle o adamlar mı kaçırmış? Korkunç ya
Otobüse binmek kadar basit biseyi bile yaparken 10 kere düşünecek duruma getirecekler biziay allahım ne kadar kötü
normal insanların hiç biyerde can güvenliği yok ortalık sapık katil kaynıyor
Kiyamet mi yaklaşıyor acaba diye düşünüyorum bende. Insanlik degil buAhir zaman
Allah o s. Islah etsin
Ailesinede sabr versin
Mersin tarsusta. Eve 3ü kaçırmış babası taniyamamis
Otobüse binmek kadar basit biseyi bile yaparken 10 kere düşünecek duruma getirecekler bizi
Allah sabir versin cidden kaldirilicak gibi değil trafik kazasını bile bi nebze kabul edebilirsin ama bu resmen hayvanlik. Icim çok tuhaf ailesi napsinaynen hiç kimseye güvenim yok bu devirde
korku filmi gibi yaşananlar ama gerçek maalesef
çok üzüldüm gencecik yaşında hem kızcağızın hayatı karamış hem ailesinin
Kesinlikle katılıyorum kaza değil hastalik degil kizin ihmali degil suçu degil adamlarin cani istedi insanlatin evladi öldüÇok sinir oluyorum ya. Çok kötü bir şey bu. Bir kazadan, hastalıktan ölse Allah'ın takdiri dersin. Allah kimseye evlat acısı göstermesin. Çok üzüldüm... O adamlar birbirini tanıyormuş demek ki. Böylesini idam edeceksin ya. Ya da alnına çıkmaz bir damga vuracaksın insan içine çıkamayacaklar. Ya da hadım edecekler. Ama nerde genelde bir kaç yıl sonra serbest bırakıyorlar!
Allah sabir versin cidden kaldirilicak gibi değil trafik kazasını bile bi nebze kabul edebilirsin ama bu resmen hayvanlik. Icim çok tuhaf ailesi napsin
Ne polis ne adalet ne başka bisey hic kimse koruyamiyor artik. Allahtan başkaKanım donduuuuukendimize çocuklarımıza dikkat edip en önemlisi allaha sığınmak sanırım