- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
Bugün sosyal medya herkes bunu paylaşıyor ve gerçekten içim gördükçe cız ediyoramin canım amiiin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün sosyal medya herkes bunu paylaşıyor ve gerçekten içim gördükçe cız ediyoramin canım amiiin
Bende çok kötü oluyorum ya Allahim kimseye yasatmasin böyle aciyiBugün sosyal medya herkes bunu paylaşıyor ve gerçekten içim gördükçe cız ediyor
Dua ediyorum Allahim kimseyi sasirtmasin. Cok cok zor Allahin adaletine güveniyorum o adamlar ccezasiz ve sağ kalmayacaklar Allahin izniyleÖncelikle konuyu okumamla içim sızladığını söyleyeyim.
Bence nasıl korunur, çözüm nedir biliyor musunuz? Allahu tealanın yani yaradanımızın yap dediklerini yapmakla, yapma dediklerini yapmamakla... İnsanı yaradan Allahu teala onun neyle uslanacağını da bilir ve der ki "Kısasta sizin için hayat vardır."
Masum bir canı alanın, kendi canı da alınır ama bizde nerede? Sıcacık hapishanede bakılır, hukuk gereği kötü muamelede de bulunulamaz ve iyi hali de bozmazsa pişmanlığını da dile getirirse salınır veee bu tür olayların ardı arkası kesilmez maalesef!
Dua ediyorum Allahim kimseyi sasirtmasin. Cok cok zor Allahin adaletine güveniyorum o adamlar ccezasiz ve sağ kalmayacaklar Allahin izniyle
bende öyleyim öğrendiğimden beri Allahım yardım etsin içlerinde ki o acıyı dindirsin. abim cenazedeydi ben bile dayanamadım diyor. kelimeler yetersiz kalıyor bu acının karşısında. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onlarıAllah rahmet eylesin,Yüce Rabbimin adaletine sığınıyorum böyle bi kötülüğü yapanlara Rabbim tez vakitte cezalarını versin inşallah.haberi duyduğumdan beri çok üzgünüm hatta haberleri izlerken ağladım o masum genç kıza nasıl kıydı o adi yaratıklar,biliyorumki ateş düştüğü yeri yakıyor bi evladı büyütmek,yetiştirmek o kadar zorki,ne desem boş Allah rahmet eylesin ailesinin başı sağolsun,böyle pisliklerin canı cehenneme
kesinlikle katılıyorum neler neler oluyor verdikleri ceza bi kaç sene hapis. bu acıya 7 sene hapis yatıp çıkmak? Allah onları da buna izin verenleri de ıslah etsin..Amin ama ciddi, masum canı alana can yakıcı cezalar getirip ilan edilmedikçe bu tür olayların ardı arkası kesilmez. Sonuçlara ağlamak yetmez, sebeplere odaklanmak lazım. Bu kaçıncıdır ya hu?