• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allahım bu nasıl bişey ?

Aqqes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
917
182
33
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum sürekli stres sinir. Çevremde doğru düzgün arkadaşım bile yok konuştuğum insanlar da hep soğuk kanlı kendim gibi. Erkek arkadaşımla sürekli sorun yaşıyoruz. Arkadaşlarına çok değer veriyor neredeyse hergün onlarla. Onların yanında çok mutlu benim yanımda susup oturuyor soğuk kanlı oluyor. Arkadaşlarına daha çok değer veriyorsun dedikçe o daha fazla gidiyor. Bana diyor sen de neşeli ol pozitif ol ikimizde olgunuz öyle oturuyoruz diyor, geleceği açınca da ben sevmiyorum öyle konular diyor bugünü yaşayalım yarını Allah bilir Allah nasip ederse olur işimizi elimize alalım okul bitsin askerlik bitsin o zaman konuşulur bu konular diyor. Ben çok fedakarlık yapıyorum ama en son bana değer veriyor ilişkiye aileyi bile katmıyor ama her ilişkisinde böyleymil ben buyum diyor ben çabalıyorum ama yoruldum artık hep üstüne düşmekten aramaktan buluşmak istemekten sinirden ellerim tittiyor sürekli

ilgiyi biraz kessen nasıl olur? madem sürekli sen çabalıyorsun bırak, çabalama...

bu soğuk kanlı dediğiniz şey bizim soğuk nevale dediğimiz türden mi. biraz daha dereceleri yükseltelim. sıcak kanlı olalım. ikili iletişimlerde önceliği karşıdan beklemeyelim. plan programlara katılalım. ay ben gelemem dinlenicem cevabını vermeyelim. tabuları yıkalım. yoksa çok afedersiniz monoton kişilikten dolayı hem sevgilimizi hem arkadaşlarımızı kaybedebiliriz. ikincisi erkek arkadaşınız olgun insanlarız öyle oturuyoruz derken yakınlaşmak isteminde mi bulunmuş anlamayadım.

Erkek arkadaşını sürekli arayıp sorma bence bekle bakalım be olacak?

Back