Niye hala uzatıyosun sen de anlamadım.İstemiyosan son bi konuşma yaparsın eşyalarını yollarsın olur biter.Sen de zevk alıyo gibisin onların aramalarından.
Tabi ki barıştırmaya çalışacaklar.Bu süreyi ne kadar uzatırsanız o kadar cıvıklaştırırsınız.Kaldı ki her şeyiniz cıvımış zaten artık.Sen oğluna saydırıyorum diyosun ama mesele burda oğlu değil.O bambaşka bi alemde.Annesine saygımdan diyosun ama saygı ayrı bişey, kararlılık ayrı bişeydir.Sen annesinin seni düğün konularında aramayıp oğlunu barıştırmak adına aradığından dolayı tekrar tekrar aramasını içten içe istiyosun bence.Bana öyle geliyo ki sende biraz kapris var.Zaten kesin kararlı biri olsaydın önceki konunda bitirmiş olurdun.O zaman da çok sızlanıyodun ve nişanlın sana aynı sözleri sarfetmişti. (ben hiç bişey yapmam sen söylüceksin ailelere gibi ) Şimdi diyosun ki küfür etti.Pardon da, bu adam sana hiç saygı duymadı ki.Şimdi de sızlanıyosun ve düşüncelerin aynı.Üzülmek ayrı bişey, mızmızlanmak ayrı bişey.
Herkes burda sana yazdıklarıyla destek olmaya çalışıyo, üzülme, kurtulmuşsun vs. diye.Daha ne yazmamızı istiyosun anlamadım.
Sert davrandığımın farkındayım, sinir olmuş da olabilirsin.Zaten başımda bir sürü dert var bi de senle mi uğraşcam da diyebilirsin ama sen başındaki dertten kurtulacağına daha çok sarpa sarıyosun arkadaşım.