allahım bebeğimi koru,çok korkuyoruummm

aysey

kızımız büyüyor :)
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
912
2
yaaaa arkadaşlar az önce tuvalete gittiğimde akıntımın rengi açık kahverengi gibiydi.çok fazla değil ama korktum yine de.karın yada kasık ağrım falan yokk.nedir bu sizce?lütfen bi yorum yapınnn.allahım bebeğimi koru. :Saruboceq:

canım öncelikle geçmiş olsun bitanem dur hemen stres yapma bitanem kaç haftalık hamişsin canım doktoruna sorasan arayıp o daha iyi bir yanıt verirdi canım benim

olabiliyor bazen böyle akıntılar sen yinede dikkat et

ne kadarlık hamilesin.bunun için hemen doktora görünmen lazım.bence vakit kaybetme ve bir doktora git.

canım öncelikle geçmiş olsun bitanem dur hemen stres yapma bitanem kaç haftalık hamişsin canım doktoruna sorasan arayıp o daha iyi bir yanıt verirdi canım benim

6 haftalık hamileyim canım.aksilik ya kendi doktorum da yurtdışında.eğer artarsa akıntı başka doktora gitmeyi düşünüyorum.şimdilik kesildi ama bakalım inşaallah devam etmez.:Saruboceq:

canım bendede olmuştu 6. haftamda doktor önceden olan bir kanama demişti ama renginin kahverengi olması lazım yeni bir kan gibi değil yani. Eğer yeni açık kırmızı bir toplu iğne başı kadar bile kan olursa hemen doktora git derim..

canim olabiliyor böyle seyler--- dikkat et ve esinle bu aralar fazla iliskiyie girmemeye calis

Telaşlanma canım benimde aynı dönemde olmuştuu..Bende senin gibi korkmuştum seni anlıyorum ama hiç birşey olmadı canım o gün oldu sonra kesildi bitti canım ....üstelik ne yazıkki ben o gün dinlenememiştim bile çalışmak zorundaydım :KK43:(( Allah korudu...eğer senin mümkünse yat uzan biraz dinlen canım ....Senin içinde hayırlısı ...

bende de çok sık oldu canım.kırmızı kan ve ağrı yoksa korkma.ama hiç kalkmadan dinlenmeye çalış doktora gidene kadar, bol su içmeye çalış.muhtemelen doktorun progesteron vericektir.

geçen hafta bende de oldu.muhtemelen önemli bişey değildir ama ihmal etme en azından doktorunu mutlaka ara.ben doktora ulaşamayınca hemen hastaneye gittim.hiçbişey yok herşey normal dedi doktor kanama falan yok dedi.belki o anlık idrar yollarından gelen bişey olabilir dedi.hemen panik oluyoruz doğal olarak.içini ferah tut kırmızı olmadığı sürece çok endişelenme.

arkadaşlar gittim doktora.kendi doktorum yurtdışında olduğu için sekreteri beni asistanlarına yönlendirdi.onlar baktılar.karından ultrasonla bebeğim ve kalp atışı gözüktü(allahıma şükür).yani doktor ben görüyorum dedi.bana da gösterdi ama ben panikten ve korkudan bişi göremedim.herhangi bir kanama da yok dedi.progestan yazdı.sabah akşam 1 er tane iç dedi,bol su iç dedi.kanaman olursa gel hemen dedi.kızlar progestan üzerine aç yada tok yazmamışlar,kullanan varsa nasıl içildiğini biliyomusunuz?

canım geçmiş olsun benimde düşük riski olduğu için ilk üç ay progestan içtim tok karnına içiceksin canım mümkün olduğu kadar dinlen ve bol bol su iç

tatlım stres yapma yerleşme kanaması olabilir sen yine de yat dinlen

canım ben de kullandım tok karınlar al. akşam olanı yatmaya yakın al uyku yapar çok bir de bazlıarında bulantıyı arttırır.geçmiş olsun.dinlenmeye çalış.

X