• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allahım bana yardım et cok zor durumdayım:(

MeltemMelo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
772
136
103
35
Hepiniz belki topa tutacaksınız beni biliyorum birkaç post açmıştım buraya boşanma aşamasında olduğum eş ile 3 aydır ayrı evlerdeyiz . Eş kişisi 3 aydır önce iflas etti sonra sağlıksal problemler yaşıyor. Evliyken ailemle arasındaki sıkıntılardan dolayı iletişimimi engellemeye çalışmış ben de bu engeli kaldırınca ortadan her anneme gittiğimde kavga , akabinde şiddete kadar giden tartışmalar yaşanmıştır . Artık bu strese ve arada kalmışlığa eşimin bir de alkol sevdası yüzünden öfke kontrolünün olmamaya başlaması beni anne evine sürüklemiştir ailem ise benim sonuna kadar arkamda olmuş 3 ay boyunca bebek gibi bakmışlardıd ve benim için cok üzülmüşlerdir cunku 6 aylık hamileydim şimdi 20 günlük bebeğim var . Eş kişisi dik başlı, kindar ve cok gururlu biri ve beni 2.5 ay hiç arayıp sormadı hastNeye yattım erken doğum riskinden öğrendi aramadı. Doğumumu da 13 saat sonra ablasına haber verdim. Ve o günden beri bebeğim bebeğim dedi ve bana yazmaya başladı ama ailem artık kesinlikle eşimi kabul etmiyor beni cok üzdü onlara da başkaldırdığı , saygısız davrandığı için. Ve eş kişisi pişman olmuş ki bebeği ve benden ayrılmak istemiyor tebligat ona gitti ve tüm haklarımı istedim onun da cevap vermesi için 2 gün var . Bugün dayanamayıp gizlice ailem dışardayken bebeğini gösterdim ona doğumdan sonra ilk defa ve ondan kopamadı. Ben bu evden anca ailemin rızasını alarak cıkarım dedim o da mırın kırın etti ama bu akşam bana tatlılıkla gelip düzeltcem durumu dedi ama biz avukat için onca masraf yaptık bu insanlar benim her eksiğimi aldı ve bebeğimin de ve tüm kahrımı cekti doğal olarak cok katılar . Diğer tarafta inat ve hatalıyken hatalıyım asla demez. İnanın nefes alırken acıyor kalbim o derece korkuyorum ve ne olcak bilmiyorum. Eş kişisi yarın davanı çekmezsen kesin biteriz diyor ben de onu sevşyorum ama ailemi asla karşıma alamam bana lütfen bi fikir verin ne yapmalıyım:(

En zor anınızda sizi terk eden herif ağzının ucuyla dön dedi diye her şeyi unutup yeniden mi başlayacaksınız gerçekten? Sizi seviyorsa gerekirse anne babanızın ayağını öpecek af dileyecek öyle barışın barışacaksaniz. Bence bu herif iflah olmaz. Mutlak pişmanlığa inanmıyorum. Vicdanı olan adam hamile karısını bırakmaz. Vicdansiz adamdan da bir cacık olmaz. Kusura bakmayın.

Lohusa bir insana ne kadar kibarca yazmaya çalışırsam çalışayım cümle aynı geliyor. Siz bu herifle yarın barışırsınız, yine eski düzene dönersiniz, üstüne dayak da yersiniz, tekrar babaevine dönersiniz ama bu sefer size 5 kuruş ziyan etmezler. Kafanızı taşlara vurcaksınız, siz de farkındasınız gayet.

En zor anınızda sizi terk eden herif ağzının ucuyla dön dedi diye her şeyi unutup yeniden mi başlayacaksınız gerçekten? Sizi seviyorsa gerekirse anne babanızın ayağını öpecek af dileyecek öyle barışın barışacaksaniz. Bence bu herif iflah olmaz. Mutlak pişmanlığa inanmıyorum. Vicdanı olan adam hamile karısını bırakmaz. Vicdansiz adamdan da bir cacık olmaz. Kusura bakmayın.
Bu bebeğin gelişi onu ıslah etmiştir diye düşündüm aylarca ettiğim dualarım buna yönelikti çünkü ben de anne babamın gerekirse ayağını öpecek duruma gelmesini istiyorum zaten ama o da burnundan kıl aldırmayan biri normalde . İnanın patlayacağım:(

Lohusa bir insana ne kadar kibarca yazmaya çalışırsam çalışayım cümle aynı geliyor. Siz bu herifle yarın barışırsınız, yine eski düzene dönersiniz, üstüne dayak da yersiniz, tekrar babaevine dönersiniz ama bu sefer size 5 kuruş ziyan etmezler. Kafanızı taşlara vurcaksınız, siz de farkındasınız gayet.
Bebek her şeyi değiştirir diye düşündüm:( ve acıdım ona haline yalnızlığına:(

Evliyken ailemle arasındaki sıkıntılardan dolayı iletişimimi engellemeye çalışmış ben de bu engeli kaldırınca ortadan her anneme gittiğimde kavga , akabinde şiddete kadar giden tartışmalar yaşanmıştır . Artık bu strese ve arada kalmışlığa eşimin bir de alkol sevdası yüzünden öfke kontrolünün olmamaya başlaması beni anne evine sürüklemiştir

Burada yazdıklarınızı bir kere daha okuyun.Size hamile halinizle şiddet gösteren,bir yığın stres yaşatan,hastaneye yaptığınızda bile arayıp sormayan alkol bağımlısı bu adami affetmek istiyormusunuz gerçekten?Hatta şöyle sorayim böyle bir adamla birlikte uzun bir hayat düşünebiliyormusunuz?
Şu anda bebeğe duyduğu sevginin yoğunluğundan sizi geri istiyor sanki..bir süre sonra yine aynı şeyleri yaşama olasılığı yok mu yine?

Eski konularınıza baktımda siz kendiniz eşim psikopat bebeğimi kaçırabilir, bana şiddet uyguladı, hamileyken ne aradı ne sordu yazmışsınız. Daha bugün eşinden ayrılmak isteyen bir kadın cinayete kurban gitti neden size bu şekilde davranan birisiyle hala birlikte olmak istiyorsunuz? Hem de arkanızda bu kadar duran bir aileniz varken ve eşinizin size bu kadar destek olan anne babanızla görüşmenizi istememesinin sebebi sizi tamamen yalnızlaştırıp kendisine iyice bağımlı hale getirmek gerçekleri görmek için Allah korusun şiddetten hastanelik mi olmanız gerek? Bebeğinizi kucağınıza almışsınız, arkanızda böyle güzel bir aileniz var bunlara tutunun bence loğusalık döneminde belki duygularınızla daha çok hareket ediyorsunuz ama sizi bu kadar yıpratan hem psikolojik hem fiziksel şiddet uygulayan biriyle çok zor

Oluru yok, eşiniz tamamiyle umutsuz vaka. Yani ben ne kadar dil döksem de siz kafanıza koyduysanız geri dönersiniz ama hem kendinizi hem de minik çocuğunuzu biraz olsun seviyorsanız bu kötülüğü ne kendinize ne ona yaparsınız. Siz hadi neyse kendim ettim kendim buldum diyebilirsiniz ama o gariban çocuğa böyle bir aile düzeninde onulmaz yaralar açmaya hakkınız yok.

Evliyken ailemle arasındaki sıkıntılardan dolayı iletişimimi engellemeye çalışmış ben de bu engeli kaldırınca ortadan her anneme gittiğimde kavga , akabinde şiddete kadar giden tartışmalar yaşanmıştır . Artık bu strese ve arada kalmışlığa eşimin bir de alkol sevdası yüzünden öfke kontrolünün olmamaya başlaması beni anne evine sürüklemiştir

Burada yazdıklarınızı bir kere daha okuyun.Size hamile halinizle şiddet gösteren,bir yığın stres yaşatan,hastaneye yaptığınızda bile arayıp sormayan alkol bağımlısı bu adami affetmek istiyormusunuz gerçekten?Hatta şöyle sorayim böyle bir adamla birlikte uzun bir hayat düşünebiliyormusunuz?
Şu anda bebeğe duyduğu sevginin yoğunluğundan sizi geri istiyor sanki..bir süre sonra yine aynı şeyleri yaşama olasılığı yok mu yine?
Bebekle her şey düzelir sandım evlat kokusunu alınca yaptığı hataların cahilliğin farkına varır sandım bir de onu sevdiğim için böyleyim :( duygularım beni ele veriyor..

Bu bebeğin gelişi onu ıslah etmiştir diye düşündüm aylarca ettiğim dualarım buna yönelikti çünkü ben de anne babamın gerekirse ayağını öpecek duruma gelmesini istiyorum zaten ama o da burnundan kıl aldırmayan biri normalde . İnanın patlayacağım:KK43:
O kibri kırılmadan olmaz. Siz bir annesiniz. Minik bir candan sorumlusunuz. Duygularinizla hareket etme lüksünüz yok. Burada sorumsuz babadan çekip konu açan o kadar üye var.

Eski konularınıza baktımda siz kendiniz eşim psikopat bebeğimi kaçırabilir, bana şiddet uyguladı, hamileyken ne aradı ne sordu yazmışsınız. Daha bugün eşinden ayrılmak isteyen bir kadın cinayete kurban gitti neden size bu şekilde davranan birisiyle hala birlikte olmak istiyorsunuz? Hem de arkanızda bu kadar duran bir aileniz varken ve eşinizin size bu kadar destek olan anne babanızla görüşmenizi istememesinin sebebi sizi tamamen yalnızlaştırıp kendisine iyice bağımlı hale getirmek gerçekleri görmek için Allah korusun şiddetten hastanelik mi olmanız gerek? Bebeğinizi kucağınıza almışsınız, arkanızda böyle güzel bir aileniz var bunlara tutunun bence loğusalık döneminde belki duygularınızla daha çok hareket ediyorsunuz ama sizi bu kadar yıpratan hem psikolojik hem fiziksel şiddet uygulayan biriyle çok zor
Cok cok haklısınız. İflasını vermesi, sağlık sorunlrı yaşaması ve onu gördüm bitik bi halde olmsı ve bebeğimizin olması onu görünce değişmesi belki düzelmiştir dememe neden oldu. Ama yaşattıklarını hiçbir zaman unutamm annem az önce bile eğer bi iletişime geçmeyi düşünüyosan bil ki asla kabul etmeyeceğiz dedi ben ne yapacağımı şaşırdım:(

Doğum sonrası duygusal dönem diye ilk defa böyle kararsız kalan birini gerçek anlamda anlayabiliyorum. Geçici heves olduğunu biliyorsun. Yazmandan bile kırgınlığın öfken belli. Sadece duygusal anlamda babasına ihtiyaç duyduğun için bu şekilde kararsız olduğunu düşünüyorum. Mantıklı bir şekilde kendine dışardan baksan asla geri dönmezdin bence. Biraz daha eziyet çekmek istiyorum. Biraz daha ailemi üzim birazda çocuğum siddetli geçimsizlikle büyüsün dersen var git kocana.

Bu kafayla daha da çok üzüleceksin...
Kendi sonunu kendin hazırlıyorsun.
Ailemin ayağının altını bile öpse , asla geri dönmezdim.bir insan belli yaştan sonra değişmez , istese bile değişemez!!!!!!!

Bebekle her şey düzelir sandım evlat kokusunu alınca yaptığı hataların cahilliğin farkına varır sandım bir de onu sevdiğim için böyleyim :KK43: duygularım beni ele veriyor..
Sanmakla emin olmak arasındaki sağlar kadar farkı anlatmaya gerek yok..keşke umutlariniz bos çıkmasa keşke gerçekten sandığınız gibi olsa..
Isterseniz bir şans verin ama kendinizi garanti altına alın bu kez.maddi yönden ona bağımlı olmayın mesela,ve aileniz size küsmesin onlarında iznini alarak dönün dönecekseniz.
Hayırlısı olsun nediyelim..

Back
X