Allahım al canımı kurtulayım..

Ahh ahh ilerde ben bunun içinmi üzülmüşüm kahrolmuşum diyeceksiniz. Konu sahibi kendinize değer vermediğinizin farkındamısınız?
Farkındayım.sonbir yıldır Kendime nasıl değer verebilirim, nasıl severim diye kişisel gelişim kitapları okuyup, tonlsrca da psikolog dinliyorum. Olmuyor galiba. Yani görüldüğü üzere olmamış, zerre yol alamamışım.

Ortalama 6 ay surer aşk acisi . Ki en uzun suresi 6 ay, maksimum 3 ayda GÜÇLÜ olan insan toparlar kendini, ne zaman ayrildin bilmiyorum ama.
Cok mu çirkinsin ( bayanin çirkini yoktur asla her bayan çok guzeldir )
Yada kendine guvenin mi yok.
Dunyada birtek o erkek mi war bi anasi onu mu dogurmus.
Illa aldatilmak mi ihanet, sana kac kere yari yolda birakip belkide sozler verip gitti, sana ihanet etti.
Benden sadece 1 yaş kucuksun. Bu yazdigin yazilari anca 16 17 yasindaki insan yazar. Oda ergenlik deriz.
Erkekler guclu kadinlari sever, kendi ayaklarinin Uzerinde duran, kendin bilirsin, keyfin bilir tarzindakileri sever.

Sen ona olan askindan pasif dusunuyorsun ve seni takmiyor. Kendine gel ve toparla.
Daha cok insan kaybedersin.
Sadece sen aci cekmissin gibi davranma burda herkes aşk acisi cekti. Millet 30 yiillik evliliklerini bitiriorda kendini bole paralamior. Normal hayatina dewam ediyor.

Ortalama 6 ay surer aşk acisi . Ki en uzun suresi 6 ay, maksimum 3 ayda GÜÇLÜ olan insan toparlar kendini, ne zaman ayrildin bilmiyorum ama.
Cok mu çirkinsin ( bayanin çirkini yoktur asla her bayan çok guzeldir )
Yada kendine guvenin mi yok.
Dunyada birtek o erkek mi war bi anasi onu mu dogurmus.
Illa aldatilmak mi ihanet, sana kac kere yari yolda birakip belkide sozler verip gitti, sana ihanet etti.
Benden sadece 1 yaş kucuksun. Bu yazdigin yazilari anca 16 17 yasindaki insan yazar. Oda ergenlik deriz.
Erkekler guclu kadinlari sever, kendi ayaklarinin Uzerinde duran, kendin bilirsin, keyfin bilir tarzindakileri sever.

Sen ona olan askindan pasif dusunuyorsun ve seni takmiyor. Kendine gel ve toparla.
Daha cok insan kaybedersin.
Sadece sen aci cekmissin gibi davranma burda herkes aşk acisi cekti. Millet 30 yiillik evliliklerini bitiriorda kendini bole paralamior. Normal hayatina dewam ediyor.
Haklısın. 5 ay oldu ayrılalı. Ama mesele şu ki ben o süre boyunca onu takip ettim, sosyal medyafan izledim, ara ara iletişime geçtim hiç uzak kalmadım yani. Bu konuyu açtığım günden beri her yerden engelleyip hiçbir şekilde bakmama iletişim kurmama kararı aldım. Yani ben sürekli bana bunları bunları yaptın hadi farkına var diye yırtındıkça saplanıp kaldım. Hayır haklı olsam mutlu olacakmışım gibi. Bu saçma yarışı bıraktım.
Zor geliyor. Çok güvendiğim, çok sevdiğim insanın ikinci defa bana bunu yapması ağrıma gidiyor. Ha bu da bir şeyi değiştirmiyor. Aptal bir çaba içindeyim. Sevilmediğime inanmamak için direndim. Basit ama sevilmedim belli. Çirkin değilim, kendimi beğenirim doğrusu, etrafımda beğenir. Özgüvensiz olabilirim. Ama bir tek onun karşısınds böyle zavallı ve eziğim. Çünkü bir tek gözyaşımı ona gösterdim. Bu adsm benim tüm zayıflıklarımı bildi ve yabımda oldu deyip karşısında zayıf düşmeyi hiç önemsemedim.
Geçecek evet. İnanıyorum geçecek. Bakalım hiçbir şey yapmadan, ondsn uzaklalarak en fazla kaç ay sürecek bu acı? Ben de merak ediyorum

Ben bunu anlamıyor muyum sizce? Çok da hak veriyorum. Ben de aa ben peşinde gitmekte haklıyım demiyorum ki. O kadar yoruma gıkım çıkmadı. Ama kusura bakmayın kimse de asalak ve onursuz diyemez, dememeli.. Bu kadsr ağır kelimeleri hak ettiğimi düşünmüyorum. Bu yardım değil, aşağılamaktır. Zaten kendini yeterince aşağıda ve dipte gören birine daha fazla bunu yapmaya da gerek yok. Burada bebeğimi kaybettim kendine gel dediler, allahın zoruna gider dert vermesin dediler hak verdim, anladım. İş yardım kendine getirmekten çok hakarete, aşağılamaya gittiğini noktada ben bunu anlayamam kusura bakmayın.
Demek istediğimi daha nasıl açıklarım bilmiyorum. Ben beni istemeyen bir insanın hala bana açıklamalar borçlu olduğunu düşünüp öfkeme kırgınlığıma yenilerek peşinden giderek zayıfım. Ölmeyi isteyerek zayıfım. Çoook büyük saçmalıyorum.Allah bana bu derdi aratacak dert de vermesin.hepsi doğru. Yardım edenlerden bana gözümdeki perdeyi kaldırmaya çalışanlardan da Allah razı olsun. Ama aşağılamayı yardım saymıyorum.

Tabi ki aşağılanmayı kimse haketmiyor burda evet çok sert yorumlar yapan insanlar var sen kendine uygun olan yardımı almalısın ben zaten burdan söylenen hiç bir lafın işe yaramadığının farkındayım ama güzel öneriler de var profosyonel yardım alman gerekiyor tabi ki biz doktor uzman değiliz ama aynı yollardan geçmiş biri olarak tek söyleyebileceğim doktor yardımı o hastanede yaşadığım acıyı anlatamam ama o insanın ruhu bile duymadı duymaması için elimden geleni yaptım en dipte yaşa acını çünkü yükseleceksin de emin ol hiç bir şey sonsuza kadar sürmüyor senden tek istediğim telefon hattını bile değiştir o şahsı heryerden engelle sosyal medyalarını kapat bu şekilde hiç bir sonuç alamazsın benim o zamanlar istediğim tek bişey vardı intikam şimdi öyle bir durumdayım ki düşsün yakamdan diyorum yani intikam bile gereksiz saçma geliyor bana intikam isteği motivasyonu acayip arttırıyor bide bu yolla git yalvarma yalvartacak duruma getir çünkü sen böyle yaptıkça daha çok üzülüceksin o mutlu mesut yaşayacak

Tabi ki aşağılanmayı kimse haketmiyor burda evet çok sert yorumlar yapan insanlar var sen kendine uygun olan yardımı almalısın ben zaten burdan söylenen hiç bir lafın işe yaramadığının farkındayım ama güzel öneriler de var profosyonel yardım alman gerekiyor tabi ki biz doktor uzman değiliz ama aynı yollardan geçmiş biri olarak tek söyleyebileceğim doktor yardımı o hastanede yaşadığım acıyı anlatamam ama o insanın ruhu bile duymadı duymaması için elimden geleni yaptım en dipte yaşa acını çünkü yükseleceksin de emin ol hiç bir şey sonsuza kadar sürmüyor senden tek istediğim telefon hattını bile değiştir o şahsı heryerden engelle sosyal medyalarını kapat bu şekilde hiç bir sonuç alamazsın benim o zamanlar istediğim tek bişey vardı intikam şimdi öyle bir durumdayım ki düşsün yakamdan diyorum yani intikam bile gereksiz saçma geliyor bana intikam isteği motivasyonu acayip arttırıyor bide bu yolla git yalvarma yalvartacak duruma getir çünkü sen böyle yaptıkça daha çok üzülüceksin o mutlu mesut yaşayacak
Evet çok haklısın. Her yerden engelledim hiçbir şekilde bakmıyorum, irademi koruyacağım bu kez. Yok yani dipte yaşanmıyor. Doktora attım kenfimi 5 ay önce zaten. 5 aydır ilaç kuklanıyorum. Psikoloğa yönlendirmesini istedimd efalar bekle biraz daha gerek yok şimdilik falan dedi. Ankayacağın sadece ilaç kullanıyorum. O da fayda ediyordur herhalde. İnşallah bitecek bugünler de. Çoook teşekkür ediyorum. Ben dr senin gibi güçlüce çıkarım o dipten inşallah

Evet çok haklısın. Her yerden engelledim hiçbir şekilde bakmıyorum, irademi koruyacağım bu kez. Yok yani dipte yaşanmıyor. Doktora attım kenfimi 5 ay önce zaten. 5 aydır ilaç kuklanıyorum. Psikoloğa yönlendirmesini istedimd efalar bekle biraz daha gerek yok şimdilik falan dedi. Ankayacağın sadece ilaç kullanıyorum. O da fayda ediyordur herhalde. İnşallah bitecek bugünler de. Çoook teşekkür ediyorum. Ben dr senin gibi güçlüce çıkarım o dipten inşallah

Çıkarsın çıkarsın başka doktorlara da git ben ikinci gitiğim doktorda fayda gördüm verdikleri formu çok olumlu doldurmama rağmen ( beni yatıracaklarını anlamıştım çünkü :) ) tabi doktorlar anlıyorlar işte hemen yatış dediğinde dediğim teke şey beni yatırmayın ben daha kötü olurum sen bi kaç gün kal sonra karar verirsin diyince kaldım ki iyi ki kalmışım benim sesim soluğum çıkmıyordu tekdamla gözyaşı dökmedim ama ot gibiydim saçlarımı düğüm yapmışım dolamaktan mecburen kestirdim hiç ölümü düşünmedim ama daha sonraları annem anlattı intihara meyilli diye yetırılmışım yani ani bi kararla kendimi bi pencereden atabilirmişim pskoloji çok farklı bişey ısrarla ne intihar etcem ya diyodum ama öle değilmiş işte bide ben daha sonraları bir sürü meşkale buldum kendime eski tekvandocuyum aikido dersleri aldım tango öğrendim ve yazları sürekli gezdim çok güzel yerlere gittim arkadaşlarımla tek başıma sırt çantam ve ben huzuru düşün sürekli seni huzurlu eden şeyleri düşün ve onları yap mutlaka

Canım çok yanıyor. Dayanamıyorum ben artık. Ölmeye çalıştım olmadı. Bir daha cesaret de edemiyorum dua ediyorum öleyim diye. Niye?.. Acizim, zayıfım evet. Kendimden nefret ediyorum. Çok sevmiştim .Çok gvenmiştim. Her şeyi çaldı benden. Yaşama hakkımı bile.. Yaşayamıyorum ki ben. Nefes alan bir ölüyüm o kadar.

Hayatımda aşık olduğum iilk insan ilk sevdiğim ilk sevgilimdi.20 yaşında tanıştım. Çok sevmişti beni çok ama çook.. Aşıktı basbaya, belliydi. Uyansa ben uyusa ben.. Hep sözler verirdi bana. 3 sene sonra terk etti. Yapamıyorum anlaşamıyorum eski sevgim yok dedi. Gitti. 1 yıl peşinden koştum. Duymadığım hakaret kalmadı. En son vazgeçtim bana geri döndü.pişmanım affet ben sensiz yapamıyorum ben seni çok seviyorum. Aşığım aptallık ettim dedi. Kalbim inanmak istedi .inandım. Yeniden başladık güzeldi, çok güzeldi. Ama yine kavgalar. Yine benden uzaklaştı. Bir yıl daha devam etti. Yine gitti terk etti..

Hamile olma ihtimalim vardı. Olmadığım kesinleşince beni terk etti. Hamile olsaydım aldıracaktı. Evlenemeyiz şu an olmaz demişti. O an anladı benimle evlenmek istemediğini belki. Sonra da ayrıldı Yapamıyoruz olmuyo diyerek. Neden o zaman neden geldin bi daha hayatıma? Neden bi daha alt üst ettin beni? Ben neden inandım, neden inanmak istedim? Yine çabaladım ayrılmayalım istedim. Her yerden engelledi beni her yerden. Yine hakaretler, seni istemiyorumlar...git tedavi ol hastasın sen dedi. Gittim anridepresan, uyku hapı.. Hiçbiri işe yaramıyor.

Eşyaları kaldı ben de. Çöpe atsam içim acıyor. Baksam içim acıyır. Bana ver demişti mesaj attım bugün görüşebilir miyiz vereyim eşyalarını diye. Seninle görüşmek istemiyorum, at çöpe vermene gerek yok. Neiye görüşücez hiç gerek yok dedi.haklı evet. Ama böyle.mi ya? O kadar süre geçmişiz birbirimizin hayatından. Hiç mi saygın yoktu bana? Telefondan ayrılıp her yerden engelleyecek .hakaret edecek kadar hiç saygın da mı yoktu. Hasta dedi, paçamdan düş dedi, istemiyorum dedi.. Bu cümlelerden 20 gün önce aynı yatapa girip beni nasıl sevdiğini söyleyen o değil miydi? Kullanıldım mı ben? 4 5 sene boyunca kullanıldım mı yani? O böyle biri değildi ki.. Sevmediğin biriyle neden yattın? Sevmediğin birine neden sözler verdin? İnsan veda etmeyi de mi bilmez? Peki özür dilemeyi? İkinci defa seni yarı yolda bırsktım özür dilerim demek yerine istenmiyorsun anla artık normal insanlar gibi ol demek neden?

Çok canım yanıyor. Bu insanı hala seviyorum. Nefretle seviyorum. Canım yana yana seviyorum.. Ben gerçekten anotmal miyim? Sevmemek böyle bir şey mi? O normal de ben mi anormalim? Peki ya nasıl geçicek bu acı? Geçmiyo aylar okdu geçmiyo. Yıllar olacak geçmeyecek gibi..

O çok mutlu çok çok mutlu. İlişkiyi tek başıma yaşamışım. Tek başıma hayal kurmuşum, tek başıma sevmişim sanki.. Ben onun hayatından hiç geçmemişim sanki. Hıçkıra hıçkıra yazıyorum bunları. Ağlaya ağlaya... Öleyim artık diye diye.. Neden bu kadar acımasız? Bu kadar sevgisiz? Beni en çok üzen. Sevmezsin brlki sevgi de biter ama hiç mi değerim yokmuş ya? Bunca seme hiç mi değer vermemiş bana? Brn baş rdemiyorum artık. Belki evlenecek yakında, belki başka sevdiği var deliriyorum sanki bunları düşündükçe.dayanamıyorum dayanamıyorum.. Ne yapsam başaramıyorum unutmayı.. Beddualar ediyorum canı yansın benim kadar diye, pişman olup af diliyorum. Pişman olsun istiyorum.bana yaptığı her şey için, canımı yaktığı için.. Olmuyo. O daha da mutlu oluyor. Bense her gün kan ağlıyorum...
Napıcam ben? Napıcam böyle?
Yazin kac senin ?

Ya tercih edilmeme,emeklerinin hice sayilmasi,haksizliga ugrama.yani uzgun olman icin yeterince sebebin var ama sunu bil sen uzuldukce o mutlu olacak.hayatina bak sevdigin seyleri yap ve onu takip etme.sen yukselmeye bak.birak asagida kalsin.
Bu karakterde birini alan kadin da derdine yansin.seni kurtarmis boyle vefasiz birinden bosversene.kurtulduguna sevin.kullanildim diye dusunme sen sevdin..hayatinda hickimseyi sevmeden gecip giden bir suru insan var.sen onlar gibi degilsin.sevdin asik oldun.deger bilmedi.o kaybetti

25. Ergen gibi göründüğümün farkındayım
yazdiklarini su an ki psikolojiyle anlayamam . Ne ben ne kimse . Cok sacma geliyor hepimize. Ama yasayan bilir ayrilik acisini . Ama sen biraz abartmissin olmek istemek cok feci bisey sana deger vermeyen biri icin oleceksin dimi. Sonra ne olacakk o uzulecek birkac gun birkac hafta sonra hayatina devam edecek asik olacak evlenecek . Peki ya sen ? Allah kendine kiyanlari afetmezz sen kimsinki Allahin verdigi cana kiyacaksin ? O can sana emanet bu dunyaya birini sevip asik olup hatta taparcasina sevmek icin gelmedin .. Allaha kulluk etmek icin geldin . Sonsuza kadar cehhenemde yanmak mi istiyosun. Peki o azabin nekadar kotu oldugunun farkinda misin ? Bilgi edin biraz Degermi sana deger vermeyen biri icin . Sen okadar degerlisin ki Allah seni insan olarak yaratti sana saglik verdi sen Allaha don onu tani lutfen ne icin bu dunyaya geldigini unutma bir erkek icin hayatini karatmaya degmez. Zaten evlenmeden birlikte olmussun Allahin onune bukadar gunahla nasil cikarsin ki ? Ne olur kendine gell bak daha cok gencsin Allahin senin icin hazirladigi cok guzel bi kader var onunde olmuyorsa olmiyorsun senin ser bildigin sey aslinda hayir. Sana daha cok deger veren biri cikar onuna Allaha sigin ondan yardm iste acinin dinmesi icin . Unutmak icin yeni bir baslangic icin. Hem sen ona nekadar yalvarirsan o kadar kacar senden birak seni bende istemiyorum artk de eger sana deger veriyorsa elbettt doner elbet ama sevmiyor be kardesim seven insan bebegini aldirtmayi dusunebilirmi o birak sana karsi sevgiyi insanloktan nasibini almamis Allahtan korkmayan biri birakk zamanini harcama onun gibilerle sen cok degerlisin kendinin degerini bill o donmek istese bile asllaa kabul etmee kendine gel kendine bu iyiligi yapp ..

Aynılarını bende yaşamıştım ama gerçekten 1 seneyi atlattıktan sonra ben bunu mu sevdin diyebiliyorsun umarım çabuk geçer

Canım çok yanıyor. Dayanamıyorum ben artık. Ölmeye çalıştım olmadı. Bir daha cesaret de edemiyorum dua ediyorum öleyim diye. Niye?.. Acizim, zayıfım evet. Kendimden nefret ediyorum. Çok sevmiştim .Çok gvenmiştim. Her şeyi çaldı benden. Yaşama hakkımı bile.. Yaşayamıyorum ki ben. Nefes alan bir ölüyüm o kadar.

Hayatımda aşık olduğum iilk insan ilk sevdiğim ilk sevgilimdi.20 yaşında tanıştım. Çok sevmişti beni çok ama çook.. Aşıktı basbaya, belliydi. Uyansa ben uyusa ben.. Hep sözler verirdi bana. 3 sene sonra terk etti. Yapamıyorum anlaşamıyorum eski sevgim yok dedi. Gitti. 1 yıl peşinden koştum. Duymadığım hakaret kalmadı. En son vazgeçtim bana geri döndü.pişmanım affet ben sensiz yapamıyorum ben seni çok seviyorum. Aşığım aptallık ettim dedi. Kalbim inanmak istedi .inandım. Yeniden başladık güzeldi, çok güzeldi. Ama yine kavgalar. Yine benden uzaklaştı. Bir yıl daha devam etti. Yine gitti terk etti..

Hamile olma ihtimalim vardı. Olmadığım kesinleşince beni terk etti. Hamile olsaydım aldıracaktı. Evlenemeyiz şu an olmaz demişti. O an anladı benimle evlenmek istemediğini belki. Sonra da ayrıldı Yapamıyoruz olmuyo diyerek. Neden o zaman neden geldin bi daha hayatıma? Neden bi daha alt üst ettin beni? Ben neden inandım, neden inanmak istedim? Yine çabaladım ayrılmayalım istedim. Her yerden engelledi beni her yerden. Yine hakaretler, seni istemiyorumlar...git tedavi ol hastasın sen dedi. Gittim anridepresan, uyku hapı.. Hiçbiri işe yaramıyor.

Eşyaları kaldı ben de. Çöpe atsam içim acıyor. Baksam içim acıyır. Bana ver demişti mesaj attım bugün görüşebilir miyiz vereyim eşyalarını diye. Seninle görüşmek istemiyorum, at çöpe vermene gerek yok. Neiye görüşücez hiç gerek yok dedi.haklı evet. Ama böyle.mi ya? O kadar süre geçmişiz birbirimizin hayatından. Hiç mi saygın yoktu bana? Telefondan ayrılıp her yerden engelleyecek .hakaret edecek kadar hiç saygın da mı yoktu. Hasta dedi, paçamdan düş dedi, istemiyorum dedi.. Bu cümlelerden 20 gün önce aynı yatapa girip beni nasıl sevdiğini söyleyen o değil miydi? Kullanıldım mı ben? 4 5 sene boyunca kullanıldım mı yani? O böyle biri değildi ki.. Sevmediğin biriyle neden yattın? Sevmediğin birine neden sözler verdin? İnsan veda etmeyi de mi bilmez? Peki özür dilemeyi? İkinci defa seni yarı yolda bırsktım özür dilerim demek yerine istenmiyorsun anla artık normal insanlar gibi ol demek neden?

Çok canım yanıyor. Bu insanı hala seviyorum. Nefretle seviyorum. Canım yana yana seviyorum.. Ben gerçekten anotmal miyim? Sevmemek böyle bir şey mi? O normal de ben mi anormalim? Peki ya nasıl geçicek bu acı? Geçmiyo aylar okdu geçmiyo. Yıllar olacak geçmeyecek gibi..

O çok mutlu çok çok mutlu. İlişkiyi tek başıma yaşamışım. Tek başıma hayal kurmuşum, tek başıma sevmişim sanki.. Ben onun hayatından hiç geçmemişim sanki. Hıçkıra hıçkıra yazıyorum bunları. Ağlaya ağlaya... Öleyim artık diye diye.. Neden bu kadar acımasız? Bu kadar sevgisiz? Beni en çok üzen. Sevmezsin brlki sevgi de biter ama hiç mi değerim yokmuş ya? Bunca seme hiç mi değer vermemiş bana? Brn baş rdemiyorum artık. Belki evlenecek yakında, belki başka sevdiği var deliriyorum sanki bunları düşündükçe.dayanamıyorum dayanamıyorum.. Ne yapsam başaramıyorum unutmayı.. Beddualar ediyorum canı yansın benim kadar diye, pişman olup af diliyorum. Pişman olsun istiyorum.bana yaptığı her şey için, canımı yaktığı için.. Olmuyo. O daha da mutlu oluyor. Bense her gün kan ağlıyorum...
birini rabbinden cok seversen rabbimde alir elinden .bu ne dir adam anan mi baban mi. bu kadr seviyorsun o adam seni guzelce kulandi bir koseye firlatti erkeklerin bagzilarini. yuzde 99 dedikleri hep yalannn buda sana ders olsun kimseyi kendinden cok sevme o can birdaha eline. gelmez senin ki aliskanlik o kadr

İlk aşklar unutulmaz diye bir yanılgı var, unutulur. Her şey unutulu, bir süre sonra düşünmediğiniz, eskisi kadar acıtmayan her şey unutulacak. Önce nefret edeceksiniz sonra hiç bir şey hissetmeyeceksiniz.
Hep böyle olur.
Kendinizi yormayın, kendinize zarar vermeyin sakın bi erkek için.
Gerekirse psikolojik destek alın, arkadaşlarınıza, ailenize sarılın. Emin olun hepsi geçecek...

Ben de annenize babanıza ya da ailenizden birine bişey oldu sandım...Kendinize grlin lütfen. Üzülebilirsiniz evet perişan olabilirsiniz evet.Ama elin oğlu için Allahım al canımı denir mi ya?..Sakince düşünün lütfen.

İnsanlar kocalarından ayrılıo.Anneler,evlatlar babalar ölüo.Çocuğuyla kadınlar kalıo.Sevmemiş seni seven sevdiğine böyle yapmaz.Tabiki kullanılmadın o seni kullandıysa sende kullandın.Ayrıca istemediğin bi şeyi yapmadın sen sonuçta.Ölmek çözüm değil.Acıyı acı aşkıda daha büyük aşk geçirir.Sana çok saçma gelicek ama daha güçlü ol ve arkandan vay be desin.Sen yıkıldıkça üzgünüm güzelim onun umrunda dahi olmazsın.Hepimiz sevdik hepimizacılar çektik.Allah bizi kuluyla sınarmış.Herkesin ayrı derdi var.Önce güzel bir tedavi ol sonra yanındakilere sarıl.Biliyorum çok zor.Ama hepimiz sevdik.Adam gün saydı saat saydı evlenmek için.3 ay 27 gün evli kaldım.Ölümden döndüm 2 amaliat gecirdim dedimki benden sana artık yar olmaz dedim bırakmam ölüm ayırır bizi dedi.Ne için ayrıldık biliomusun.Kefil olmadım diye.Ve bende sevmiştim.Her gün agladım ne oldu bi baktım beyAzlarım çıkmış.Cildim kararmış.Kilo almışım.Onun umrundamı?Hayır seven sevdiğine böyle yapmaz.Allaha sığın.Onunla konuş.Ve tövbe et.Geçecek yemin ederim.Haaa tamamen ıyılesmıcek.Ya ne hayallerle kurdum ben o yuvayı düşün.Herkes bebek bekledi ben dava günü.Ben gelinliğe bakamıorum şu anda .Bebek gördüğümde hıckırarak aglıorum.Bundan buyuk acılar yok mu ?Var.Hepımızın sınavı ayrı.Allah seni seviyo ve dua etmenı ıstıo.Emın ol kurtuldun.Evlensende farklı olmucaktı.Yıne bırakacaktı.Emin ol.Ve kendine gel lütfen.

Siz boyle oldugunuz icin sogumus uzaklasmis.siz de o sizden sogudugu icin sizi biraktigi icin iyice baglaniyorsunuz.sevgi degil sizinki bagimlilik.bu kisir bir dongudur boyle aslinda.yapamazsiniz biliyorum ama gercekleri bir gorebilseniz o kimki inanin bu kadar buyutulecek biri degil.sallayin gitsin yasaminizi bitirmeye deger mi ya.kendinizin degerini bilin.

Ah be canımın ici seni o kadar iyi anlıyorum ki keşke bu kadar duygusal bu kadar merhametli olmasak:( yaşadıklarına benzer şeyler yaşıyorum yazdıklarını ağlayarak okudum çünkü bende acı çekiyorum canım çok yanıyor az önceye kadar saçma sapan bir sebeple bana yazma dedi keşke ağlasam içim açılsa yapamıyorum o kadar çok yıprandım ki bir yandan o bir yandan ailem.Sevdigim adamın kimsesi yok 3 yıldır ailemle bu savaşı veriyorum evlenebilelim diye asla olmaz kimsesi yok diye vermiyorlar oda ailemin bunları dediğini biliyor her iki taraf birbirinden nefret ediyor :(Arada kalıyorum eridim tükendim bunları yaşarken ölmüşbirinden farkım topragimyok üstümde 😢Bir çıkış yolum yok asla tercih yapmam bir yanda sevdiğim bir yanda ailem en kötüsü de benim Ne halde olduğumu görmemeleri üzülmekten hastalandım beynimde tümör çıktı kimseye diyemiyorum ölmeyi bekliyorum yaşadıklarımdan kimsenin haberi yok gelin olurum diye uzattığım saçlarım var çok uzun..hayallerim vardı beni ayakta tutan birşey yok sadece uyuyup uyanmamayi bekliyorum cunku öleceğimi biliyorum bu zaten bir intihar. rabbim kimsenin ahini kimsede bırakmasın üzen herkes beter olsun allahın adaletine sığınıyorum sende sığın dua et sabir dile senin için her zaman dua edecem 😔

Türkçe meal kuran oku O kadar cok hafifleyeceksinki. Tövbe edip hayatına devam ediceksin emin ol... Rabbim kalbine aklına şifa versin....

Sen istesen de istemesen de geçecek.
Kimse böyle bir sevgi haketmiyor.
Senin sevgin, karşıdakine değil, kendi içinde ki boşluktan.
Dünyada ki en aşık olunası insan o mu, muhteşem mi?
Hayat insanı öyle bir noktaya getiriyor ki, zamanı gelince bunun için mi bu kadar üzülmüşüm diyorsun, şükrediyorsun.
Dibe vurman gerekiyorsa vur.
Abla tavsiyesi, biliyorum zor ama ne takip et, ne ulaşmaya çalış, ne de sana ulaşmasına izin ver.

Sen kendini bu kadar sevmiyorken kimse seni sevemez .. bence senin yasadigin şey sevgi değil bağımlılık sigara gibi alkol gibi kumar gibi . Çünkü sevgi dediğin şey bunca kötü davranışa biterdi inan bana. Acilen kendini küçük dusurmekten vazgecmelisin

Back
X