Allahım al canımı kurtulayım..

Bende sevdiğim adamla evliyim ve o canımı yakan p..ç de bana halamın kızıyla sözlendim demişti. Bende aklıma gelince kendime kızıyorum adam bile değilmiş diye. Söz işide yalandı ben evleneli 4 yıl olmak üzere o ... daha sürünüyor. Ağlaya ağlaya öyle beddualar ettim ki Allah affetsin beni. Onun yüzünden günaha girdim ve kolumu jiletledim:KK43:

Benim ex doğruyu söylemişti gerçekten de evlendi teyzesinin kızıyla. Ah yerde kalmıyor elbet. Hiç kendinize kızmayın. Hata yapa yapa buluyor insan oğlu doğruyu. Hiç birimiz mükemmel değiliz elbet ama yinede Allah' ın sevilen kullarıyız ki nasip olmadı onlarla evlenmek. Her şer de bir hayır her hayır da bir şer var derler. O günün kötüsü, bugünün iyisi oldu.

Benim ex doğruyu söylemişti gerçekten de evlendi teyzesinin kızıyla. Ah yerde kalmıyor elbet. Hiç kendinize kızmayın. Hata yapa yapa buluyor insan oğlu doğruyu. Hiç birimiz mükemmel değiliz elbet ama yinede Allah' ın sevilen kullarıyız ki nasip olmadı onlarla evlenmek. Her şer de bir hayır her hayır da bir şer var derler. O günün kötüsü, bugünün iyisi oldu.
Ne kadar zor bir durum. Bekliyorsun, emek veriyorsun aldığın karşılığa bak.. İnsan hayırlısı buymuş daha iyi oldu diyor ama ne gerek var böyle kırılmalara aldatılmalara.. O insanı unutuyorsun da o yarayı unutuyor musun bilemem. Ve merak ediyorum o ah çıktı mı ondan?

Böyle bazen görüyorum da ömrü boyu başkasını sevememiş hala içinde taşıyan başka yuba kuramayanları.. Onlardan olacağım diye korkuyorum yani. Allah seni mutlu edeni çıkarmış, darısı başıma :)

Amin. Daha iyileri, daha güzelleri senin olsun İnşallah. Ben inanıyorum ki, sen toparladıkça karşına çok daha iyisi kıymet bileni çıkacak. Sende kendine inan ve bütün olumsuzlukları sil at kafandan. Her şey yoluna girecek. Unutma bizlere yazılan kader yazarların en güzeli tarafından yazıldı. Sabırlı ol.

Ne kadar zor bir durum. Bekliyorsun, emek veriyorsun aldığın karşılığa bak.. İnsan hayırlısı buymuş daha iyi oldu diyor ama ne gerek var böyle kırılmalara aldatılmalara.. O insanı unutuyorsun da o yarayı unutuyor musun bilemem. Ve merak ediyorum o ah çıktı mı ondan?

Çıktı çıkmaz olur mu. Babasını kaybetti, annesi kanser oldu en son duyduğuma göre kendisi de hastalanmış tedavi görüyormuş. Arkadaşlarıma yalvarıp telefonumu istemiş helallik için ama verdirtmedim tabi ki numaramı. Arkadaşlarımıda tembihledim asla konuşmayın bana da haberini getirmeyin ben onun cenaze namazını bana kazık attığı gün kıldım öldü benim için dedim. Öldü mü kaldı mı bilemem ama bildiğim tek bir şey var kimsenin ahı kimsede kalmıyor.

Çıktı çıkmaz olur mu. Babasını kaybetti, annesi kanser oldu en son duyduğuma göre kendisi de hastalanmış tedavi görüyormuş. Arkadaşlarıma yalvarıp telefonumu istemiş helallik için ama verdirtmedim tabi ki numaramı. Arkadaşlarımıda tembihledim asla konuşmayın bana da haberini getirmeyin ben onun cenaze namazını bana kazık attığı gün kıldım öldü benim için dedim. Öldü mü kaldı mı bilemem ama bildiğim tek bir şey var kimsenin ahı kimsede kalmıyor.
Öyleymiş cidden.. Ne diyeyim. Kötü şeyler yaşamış insan nr kadar acı çektire de onun için de üzülüyor. Ben üzülürdüm ah da rdemiyorum o yüzden de. Dediğin gibi daha iyisi çıkar, kalbime göresi geriye dönüp umursamam bile inşallah. Çok sağ ol desteğin için :)

Başınız sağolsun Allah sabır versin inşaallah. Bende bebeğimi kaybettim 20+2 de erken doğumla:KK43: sizinki daha zor. Allah kimseye evlat acısı vermesin.

Allah sabır versin çok üzüldüm. Allah inşallah en kısa zamanda kucağınızı doldurur bir nebze de olsa yeni bebek acınızı dindirir. İnşallah hayırlı evlat nasip eder Allah size.

Öyleymiş cidden.. Ne diyeyim. Kötü şeyler yaşamış insan nr kadar acı çektire de onun için de üzülüyor. Ben üzülürdüm ah da rdemiyorum o yüzden de. Dediğin gibi daha iyisi çıkar, kalbime göresi geriye dönüp umursamam bile inşallah. Çok sağ ol desteğin için :)

Ne demek, damdan düşenin halinden damdan düşen anlar :)

Konu sahibi gidip gelip donmeleri baska biri olsugundan ve o olmayinca size geri donmesinden kaynakli olabilir veya baskasi olsa gidecek olmayinca size geri donuyor veya kisiligi bozuk dengesiz Allahtan baska kimseye cok baglanmayin cunku insanin elinde kaliyor.

Şu anda geleceği düşünemezsin evet ders o şu bu herşey anlamsız gelecek bir süre hiç bir şey yoluna girmeyecek gibi unutamayacaksın gibi.sanki bir daha hiç mutlu olamayacaksın gibi vs vs....Ama zamana ihtiyacın var biraz zaman biraz sabir önce ben diyeceksin ben önemliyim ben değerliyim güçlüyüm diyeceksin ağla evet ağla canın yanar evet yansın zamanla geçecek bak gör yavaş yavaş azalacak sonra geçecek.Yolda görsen yüzüne bile tükürmeye değmez de geç git ya geç git yokmu ondan başka erkek bırak evleniyomu sevgilisimi var ne yaparsa yapsın düşünme bana niye böyle ettide değer vermiyomu da başkasımı var da düşün düşün sonu gelmez bunların.Yaşandı ve bitti.......herkes ettiğini bulur merak etme az sabır olurmu canim az daha sabır

Allah daha buyuk dert vermesın aşk acısı nedırkı ya ınsanlar neler yaşıyor nelerle savaşıyor dönün silkeleninde bı bakın etrafınıza ölecek kadar ne var yani en buyuk acılar 17 gun sürermiş siz kendınızı cok boşluğa atıp cıkmak ıstememişsiniz sizi istemeyeni sizde istemeyin

Allah sabır versin çok üzüldüm. Allah inşallah en kısa zamanda kucağınızı doldurur bir nebze de olsa yeni bebek acınızı dindirir. İnşallah hayırlı evlat nasip eder Allah size.
Amin Allah razı olsun inşaallah nasip olur bir kardeş hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız. Fatih im abi olur.

Bu nasıl bir üslup? Yapışkan, asalak, onursuz... Ne oldu başınız göğe erdi mi? Nedir bu ya? İnanın sizin gibilere cevap vermiyorum, ama şu asalak ve onursuz cümleniz sınırı fazlasıyla aşıyor. Kibire bak.. O çok kınadığım duruma düşmeni diliyorum. Yok gerçek acı ne bilmem, ölüm ne görmem.. Bir konu açtım diye hayattaki tek derdimin bu olduğunu kim söyledi size? Ölüm görmedim evet. Ama sevdiğim herkesi ölmeden önce kaybettim ben. Siz babanız ve anneniz tarafından sokağa atıldınız mı? Babanız hayattayken babam öldü dediniz mi? Hayatınızda ölmeden önce ayrılık yaşadınız mı siz? Ölüm acı evet.. Ama inanın babam başımda hayatı boyunca beni sevdi de öldü diyebilmeyi isterdim. Küçümsemeye devam edin..
Ölümü istemek, hatta tercih etmek doğru değil. Aşk acısı da sizin için sinek ısırığı olabilir. Saygı duymayı biliyor musunuz? Anlamayı ya da.. Nedir bu kategorize etmeler.. Aşk acısından daha derin olan terk edilme acım vardır belki..zıplaya zıplaya,tepine tepine beni babam terk etti annem alkolik akrabam taciz etti yıllarca sustum sokakta kaldım diye ağlarsam mı acım daha önemli.. Peşinden gittim, koştum çünkü bana verdiği sözlere öyle inandım ki bunu o bile yıkamadı. Onun gitmesi demek benim babamda bile kaybetmediğim o insanlara güveni kaybetmek demek.. Ama asıl siz bunun ne demek olduğunu anlayacağınız yaşantıya sahip değilsiniz.. Bunun için 10 yaşında terk edilip hayatın bizzat en acısını yaşamanız lazım. Allah da benim yaşadıklarımı kimseye yaşatmasın. Şunu da belirteyim hayatımda hiçbir zaman ama ben bunları bunları yaşadım davranışlarımı anlayın gibi bahanelere sığınmadım. Dediğim tek şey Allah daha büyüğünü yaşatmasın oldu. Ben şu an sizin küçümsediğiniz ama benim için gayet can yakcı olan bir kayıp yaşıyorum. Ve anlamadığınız şu ki kayıp saydığım şey de bir sevgili değil. O benim sığındığım aile, tanımadığım büyüyemediğim babam, şefkatli annem, inancımı doğrulayan biriydi.. Sorunsa bu sorun. Saçmalıksa bu saçmalık.bana duygusal deyin, arabesk deyin, pes yani abartma, git tedavi ol da deyin.. Ama kalkıp bilmem kaç karakterlik metinle 'karakter' analiz etmeyin.onursuz, asalak gibi cümleler kurmayın..buna haddiniz oldığunu düşünmüyorum ve onun peşinden gidip defalarca reddedilmeyi beni onursuz yaptığını da düşünmüyorum. Ne yaşadığımızı ne kadar bilebilirsiniz? Belki de benim buna ihtiyacım vardır. Nasıl inatla beni inandırmak istediyse kendine o inatla da inandırmamaya ihtiyacım vardır.. Yaptığım yanlış, ama asla asalaklık veua onursuzluk olamaz. Siz yine de böyle düşünmeye devam edebilirsiniz..
Uslubumda bi sorun göremiyorum, belki sizin için biraz sarsıcı olabilir söylediklerim ama benim bakış açıma göre yaşananların tercümesi cümlelerim.. Babam ben 2 yaşına bile gelmeden bizi döverek sokağa atmış(!). Bi daha babamı görmedim (hala tanımıyorum bi fotoğrafı bile yok elimde). Annem ben 7 yaşındayken başka biriyle evlendi, ben anneannem ve dedemle yaşadım.. 12 yaşımda üvey amcamın tacizine uğradım. 19 yaşında annemle yaşadığım evden ayrıldım (üvey baba eziyeti diyelim) 21 yaşındayken babam bildiğim beni büyüten dedemi kaybettim, 23 yaşındayken 22 yaşındaki erkek kardeşim trafik kazasında kaybettim. 24 yaşındayken bana annemden daha çok emeği geçen annemden daha çok sevdiğim yanında büyüdüğüm anneannemi kaybettim. 29 yaşında 9 yıldır beraber olduğum sevgilimle evlendim. 7-8 ay sonra (ilk kez) 2 saat boyunca düzenli olarak şiddet görerek annemin kapısına kedi yavrusu gibi bırakıldım(!). O adamla benim 10 yılım geçti biliyo musunuz? Benim ailemdi 20 yaşımdan beri ve bana hiç beklemediğim bişey yaptı. Dünyam kararmadı mı sanıyosunuz? Ayaklarımın altını öpmeye kalktı ama arkamı dönüp yüzüne bile bakmadım tek celsede boşandım. Bi kaç ay dünya algım kayboldu, yaşadığım şoku atlatmam kolay olmadı ama bi damla gözyaşı dökmedim, bi kere bile ölümü düşünmedim. Çünkü ben ölümün arkasında çok kaldım.. Benden arkaya kalıcak kedilerimi düşündüm.. Kardeşimi düşündüm(üvey babamdan bi erkek kardeşim daha var), annemi düşündüm, kardeşim gibi gördüğüm kuzenimi düşündüm, dostlarımı düşündüm.. Yaşama tutunmaya güç yaratıcak işlerle meşgul oldum. Bi an bile vazgeçmedim güçlü olmaktan. o yüzden bence bu konularda hayatlarını bilmediğimiz insanlara boş boş laflar etmeyelim. Bunları da bu forumda sayenizde ilk defa anlatıyorum (eşimle boşanmam hariç). Siz güçsüzsünüz bu kadar basit. Belki yazdıklarım biraz sarsar kendine getirir diye düşünmüştüm ama güçsüzlüğünüzü de savunuyosunuz pess. Bişeylerin, ya da birilerinin arkasına sığınmayı alışkanlık haline getirmişsiniz. Kendinizle barışamamış, bi an bile değer vermemişsiniz. Ve görünen o ki vermeye de niyetiniz yok. Gelip burda bana laf edeceğinize size düş paçamdan diyen sevgilinizin ağzının payını verseydiniz keşke belki bi faydası olurdu ;)

Uslubumda bi sorun göremiyorum, belki sizin için biraz sarsıcı olabilir söylediklerim ama benim bakış açıma göre yaşananların tercümesi cümlelerim.. Babam ben 2 yaşına bile gelmeden bizi döverek sokağa atmış(!). Bi daha babamı görmedim (hala tanımıyorum bi fotoğrafı bile yok elimde). Annem ben 7 yaşındayken başka biriyle evlendi, ben anneannem ve dedemle yaşadım.. 12 yaşımda üvey amcamın tacizine uğradım. 19 yaşında annemle yaşadığım evden ayrıldım (üvey baba eziyeti diyelim) 21 yaşındayken babam bildiğim beni büyüten dedemi kaybettim, 23 yaşındayken 22 yaşındaki erkek kardeşim trafik kazasında kaybettim. 24 yaşındayken bana annemden daha çok emeği geçen annemden daha çok sevdiğim yanında büyüdüğüm anneannemi kaybettim. 29 yaşında 9 yıldır beraber olduğum sevgilimle evlendim. 7-8 ay sonra (ilk kez) 2 saat boyunca düzenli olarak şiddet görerek annemin kapısına kedi yavrusu gibi bırakıldım(!). O adamla benim 10 yılım geçti biliyo musunuz? Benim ailemdi 20 yaşımdan beri ve bana hiç beklemediğim bişey yaptı. Dünyam kararmadı mı sanıyosunuz? Ayaklarımın altını öpmeye kalktı ama arkamı dönüp yüzüne bile bakmadım tek celsede boşandım. Bi kaç ay dünya algım kayboldu, yaşadığım şoku atlatmam kolay olmadı ama bi damla gözyaşı dökmedim, bi kere bile ölümü düşünmedim. Çünkü ben ölümün arkasında çok kaldım.. Benden arkaya kalıcak kedilerimi düşündüm.. Kardeşimi düşündüm(üvey babamdan bi erkek kardeşim daha var), annemi düşündüm, kardeşim gibi gördüğüm kuzenimi düşündüm, dostlarımı düşündüm.. Yaşama tutunmaya güç yaratıcak işlerle meşgul oldum. Bi an bile vazgeçmedim güçlü olmaktan. o yüzden bence bu konularda hayatlarını bilmediğimiz insanlara boş boş laflar etmeyelim. Bunları da bu forumda sayenizde ilk defa anlatıyorum (eşimle boşanmam hariç). Siz güçsüzsünüz bu kadar basit. Belki yazdıklarım biraz sarsar kendine getirir diye düşünmüştüm ama güçsüzlüğünüzü de savunuyosunuz pess. Bişeylerin, ya da birilerinin arkasına sığınmayı alışkanlık haline getirmişsiniz. Kendinizle barışamamış, bi an bile değer vermemişsiniz. Ve görünen o ki vermeye de niyetiniz yok. Gelip burda bana laf edeceğinize size düş paçamdan diyen sevgilinizin ağzının payını verseydiniz keşke belki bi faydası olurdu :KK66:
Bir cümlemi dahi anlamamışsınız. O yüzden size bir daha anlatmaya çalışmayacağım. Sadece şunu söyleyebilirim sen gözyaşı dökmedin diye ben dökmemek zorunda değilim. Güçsüz demekle onursuz ve asalak demek arasında dağ kadar fark var. Bu sarsıcı değil sadece hakaret ne yazık kii.Sanki çok güçlüyüm dedim de, yaptıklarım doğru dedim de. siz hala bakmak istediğiniz yerden bakıyorsunuz. Dedim ya anlatmaya çalışmayacağım. İyi günler.

Bir cümlemi dahi anlamamışsınız. O yüzden size bir daha anlatmaya çalışmayacağım. Sadece şunu söyleyebilirim sen gözyaşı dökmedin diye ben dökmemek zorunda değilim. Güçsüz demekle onursuz ve asalak demek arasında dağ kadar fark var. Bu sarsıcı değil sadece hakaret ne yazık kii.Sanki çok güçlüyüm dedim de, yaptıklarım doğru dedim de. siz hala bakmak istediğiniz yerden bakıyorsunuz. Dedim ya anlatmaya çalışmayacağım. İyi günler.
ok ok anlamayan benim ok :) Ben tabiki bakmak istediğim yerden bakıcam.. Ben bi hemcinsimi bu kadar aciz görmekten rahatsız oluyorum. Neyse siz gidin biraz daha paçasına falan yapışın"sevdiğiniz ama tarafından bi an bile sevilmediğiniz" adamın.. Bu kafayla zor ama yine de hayatta başarılar ;)

kız aşk acısı çekiyor ve buraya gelip ne acılar var başka diye teselli veriyorlar. Allah kimseye hiç bir acı yaşatmasın ama herkes o anda çektiğini biliyor.
Daha büyük acılar olduğunu biliyoruz ama bu inan yüreğimi bir gr bile ferahlatmıyor, ben de ne yiyorum ne içiyorum, korkunç mutsuzluk ve korkunç pişmanlık halindeyim.Geçeceğini bilmiyor muyum, tabiki biliyorum ama bunun şuan için bana bi faydası yok.
Senin için de ne hayırlıysa o biran önce olsun canım konu sahibi.

Sana gözyaşı dökme diyen oldu mu ? 2 ay hastahane de yattım ben bildiğin pskiyatri bölümü tabi ki ağlayacaksın sürekli onun hakkında konuşacaksın bizim anlatmak istediğimiz adamı arayarak işittiğin hakaretler ayrılık acını hafifletmezayrıldı senden istenmediğini biliyorsun bari onurun sağlam kalsın güç al gururundan tek aşk acısı çeken sen değilsin bak neler var diye örnek anlatıyor insanlar sana benim acım daha büyük sen ağla ben ağlamam değil olay kendini küçük düşürmeni engellemek yardım etmek istiyoruz ağır yazdığımız şeyler seni sinirlendirmek değil sarsmak sadece anla diye burda seni anlamayan kadın yok hepimiz yaşadık bunları

Ahh ahh ilerde ben bunun içinmi üzülmüşüm kahrolmuşum diyeceksiniz. Konu sahibi kendinize değer vermediğinizin farkındamısınız?

canım yapman gereken , seni sevmeyen birininden kaçarak uzaklaşman .
ya da ağlaya ağlaya bu acıyı atlatman .
ama asıl olan . kimse için böyle şeyler yapmaya değmez . kimse bulunmaz hint kumaşı değildir . bunu da zaten açıkca belirtmiş .
ama saplantılı şekilde bağlanmışsın .
bunun adı saplantı olmuş oluyor .
sen de gururunu ayaklar altına aldırma . ve dim dik ayakta kal . hayatına güzel bi sayfa aç.
böyle olmak zorunda zaten .
su akar yolunu bulur.
zaman her şeyin ilacı.
tek ayrılan da sen değilsin evet ama . bu acın da gececek .
isyan etme . daha büyük acılarla sınamasın Allah. öyle dua et .

onun seni sevmesi için zorlayamazsın . aynı şekilde hissetmesini sağlayamazsın .
bunlar senin söyleminle olacak işler değil .
yanlış düşündüğünü zaten biliyorsun ama bunu yenemiyorsun .

hepimizin başından geçmiştir böyle terkedilmeler vs ama . herkesin acıyı yaşaması farklı olur.

Sana gözyaşı dökme diyen oldu mu ? 2 ay hastahane de yattım ben bildiğin pskiyatri bölümü tabi ki ağlayacaksın sürekli onun hakkında konuşacaksın bizim anlatmak istediğimiz adamı arayarak işittiğin hakaretler ayrılık acını hafifletmezayrıldı senden istenmediğini biliyorsun bari onurun sağlam kalsın güç al gururundan tek aşk acısı çeken sen değilsin bak neler var diye örnek anlatıyor insanlar sana benim acım daha büyük sen ağla ben ağlamam değil olay kendini küçük düşürmeni engellemek yardım etmek istiyoruz ağır yazdığımız şeyler seni sinirlendirmek değil sarsmak sadece anla diye burda seni anlamayan kadın yok hepimiz yaşadık bunları
Ben bunu anlamıyor muyum sizce? Çok da hak veriyorum. Ben de aa ben peşinde gitmekte haklıyım demiyorum ki. O kadar yoruma gıkım çıkmadı. Ama kusura bakmayın kimse de asalak ve onursuz diyemez, dememeli.. Bu kadsr ağır kelimeleri hak ettiğimi düşünmüyorum. Bu yardım değil, aşağılamaktır. Zaten kendini yeterince aşağıda ve dipte gören birine daha fazla bunu yapmaya da gerek yok. Burada bebeğimi kaybettim kendine gel dediler, allahın zoruna gider dert vermesin dediler hak verdim, anladım. İş yardım kendine getirmekten çok hakarete, aşağılamaya gittiğini noktada ben bunu anlayamam kusura bakmayın.
Demek istediğimi daha nasıl açıklarım bilmiyorum. Ben beni istemeyen bir insanın hala bana açıklamalar borçlu olduğunu düşünüp öfkeme kırgınlığıma yenilerek peşinden giderek zayıfım. Ölmeyi isteyerek zayıfım. Çoook büyük saçmalıyorum.Allah bana bu derdi aratacak dert de vermesin.hepsi doğru. Yardım edenlerden bana gözümdeki perdeyi kaldırmaya çalışanlardan da Allah razı olsun. Ama aşağılamayı yardım saymıyorum.

Son düzenleme:
Back
X