Bu nasıl bir üslup? Yapışkan, asalak, onursuz... Ne oldu başınız göğe erdi mi? Nedir bu ya? İnanın sizin gibilere cevap vermiyorum, ama şu asalak ve onursuz cümleniz sınırı fazlasıyla aşıyor. Kibire bak.. O çok kınadığım duruma düşmeni diliyorum. Yok gerçek acı ne bilmem, ölüm ne görmem.. Bir konu açtım diye hayattaki tek derdimin bu olduğunu kim söyledi size? Ölüm görmedim evet. Ama sevdiğim herkesi ölmeden önce kaybettim ben. Siz babanız ve anneniz tarafından sokağa atıldınız mı? Babanız hayattayken babam öldü dediniz mi? Hayatınızda ölmeden önce ayrılık yaşadınız mı siz? Ölüm acı evet.. Ama inanın babam başımda hayatı boyunca beni sevdi de öldü diyebilmeyi isterdim. Küçümsemeye devam edin..
Ölümü istemek, hatta tercih etmek doğru değil. Aşk acısı da sizin için sinek ısırığı olabilir. Saygı duymayı biliyor musunuz? Anlamayı ya da.. Nedir bu kategorize etmeler.. Aşk acısından daha derin olan terk edilme acım vardır belki..zıplaya zıplaya,tepine tepine beni babam terk etti annem alkolik akrabam taciz etti yıllarca sustum sokakta kaldım diye ağlarsam mı acım daha önemli.. Peşinden gittim, koştum çünkü bana verdiği sözlere öyle inandım ki bunu o bile yıkamadı. Onun gitmesi demek benim babamda bile kaybetmediğim o insanlara güveni kaybetmek demek.. Ama asıl siz bunun ne demek olduğunu anlayacağınız yaşantıya sahip değilsiniz.. Bunun için 10 yaşında terk edilip hayatın bizzat en acısını yaşamanız lazım. Allah da benim yaşadıklarımı kimseye yaşatmasın. Şunu da belirteyim hayatımda hiçbir zaman ama ben bunları bunları yaşadım davranışlarımı anlayın gibi bahanelere sığınmadım. Dediğim tek şey Allah daha büyüğünü yaşatmasın oldu. Ben şu an sizin küçümsediğiniz ama benim için gayet can yakcı olan bir kayıp yaşıyorum. Ve anlamadığınız şu ki kayıp saydığım şey de bir sevgili değil. O benim sığındığım aile, tanımadığım büyüyemediğim babam, şefkatli annem, inancımı doğrulayan biriydi.. Sorunsa bu sorun. Saçmalıksa bu saçmalık.bana duygusal deyin, arabesk deyin, pes yani abartma, git tedavi ol da deyin.. Ama kalkıp bilmem kaç karakterlik metinle 'karakter' analiz etmeyin.onursuz, asalak gibi cümleler kurmayın..buna haddiniz oldığunu düşünmüyorum ve onun peşinden gidip defalarca reddedilmeyi beni onursuz yaptığını da düşünmüyorum. Ne yaşadığımızı ne kadar bilebilirsiniz? Belki de benim buna ihtiyacım vardır. Nasıl inatla beni inandırmak istediyse kendine o inatla da inandırmamaya ihtiyacım vardır.. Yaptığım yanlış, ama asla asalaklık veua onursuzluk olamaz. Siz yine de böyle düşünmeye devam edebilirsiniz..