Allahım al canımı kurtulayım..

her genç kızın başına gelir aşık olmak sevilmek sevmek gibi duygular varolduğu kadar sevdiğin halde hiç sevilmemek önemsenmemek sevdiğini söylesede belli etmeden hissettirmeden ruhsuzca sevgili olmak vs.vs. insanların öylesine ruhsuzca sevgili olma eylemlerine çok kızıyorum bizler sorgulayabilen varlıklarız yahu biraz sorgulayalım ama hiçbirşey kaybetmeyiz...
birini sevmeye başlamadan önce kendimizi bi sevelim kendi duygularımıza bi saygı gösterelim gerçekten karşı cinsten ne istiyoruz bunu bi soralım kendimize insanoğlu önce yalnızken mutlu olmayı becerebilmeli ki başkasını hayatına aldığında ''mutluydum ama sen geldin dahada bi mutlu oldum'' diyebilmeli canı gönülden.
Ayrıca ayrılıklar bu kadarı bu kadar da dramatik yaşamaya değmez tabiatın kanunu olan ölüme bile bu kadar yas tutmazken hayatımıza kaldığımız yerden devam ederken karşılıklı ayrılıkların veya terkedilişlerin yasını bu kadar yoğun uzun uzadıya tutmanın hayatı kendimize zehir etmenin yok ölmek istemeler yok intiharlar falan yazık günah ...

Hayatta daha neler görüp gecirecez herşey zamanla unutulur gelir gecer dik dur yeter ki karşına daha ne fırsatlar cıkar gerçek yüzünü gördün daha kötü sonuclar olabilirdi psikolojik destek alabilirsin

Ah be canımın ici seni o kadar iyi anlıyorum ki keşke bu kadar duygusal bu kadar merhametli olmasak:KK43: yaşadıklarına benzer şeyler yaşıyorum yazdıklarını ağlayarak okudum çünkü bende acı çekiyorum canım çok yanıyor az önceye kadar saçma sapan bir sebeple bana yazma dedi keşke ağlasam içim açılsa yapamıyorum o kadar çok yıprandım ki bir yandan o bir yandan ailem.Sevdigim adamın kimsesi yok 3 yıldır ailemle bu savaşı veriyorum evlenebilelim diye asla olmaz kimsesi yok diye vermiyorlar oda ailemin bunları dediğini biliyor her iki taraf birbirinden nefret ediyor :KK43:Arada kalıyorum eridim tükendim bunları yaşarken ölmüşbirinden farkım topragimyok üstümde 😢Bir çıkış yolum yok asla tercih yapmam bir yanda sevdiğim bir yanda ailem en kötüsü de benim Ne halde olduğumu görmemeleri üzülmekten hastalandım beynimde tümör çıktı kimseye diyemiyorum ölmeyi bekliyorum yaşadıklarımdan kimsenin haberi yok gelin olurum diye uzattığım saçlarım var çok uzun..hayallerim vardı beni ayakta tutan birşey yok sadece uyuyup uyanmamayi bekliyorum cunku öleceğimi biliyorum bu zaten bir intihar. rabbim kimsenin ahini kimsede bırakmasın üzen herkes beter olsun allahın adaletine sığınıyorum sende sığın dua et sabir dile senin için her zaman dua edecem 😔
kimse senin canından daha kıymetli değil..
git tedavini ol.

Şimdi çok saçma gelecek ama "geçecek"...
Aç bi Sezen Aksu, önce ağla bol bol, bağıra bağıra da söyle şarkıyı "geçer, geçer neler neler geçmedi ki" diye.
Ama sonra toparlan.

Ölüm var bu hayatta.
İnsanlar evlatlarını, kardeşlerini, anne-babalarını, eşlerini veriyorlar toprağa.

Geçecek...
Yaşandı ve bitti, kabul et ve önüne bak.
sen gerçek acı görmemişsin,insanlar evlatlarını analarını babalarını kaybediyor,kanser oluyorlar gözünün ününde acıdan kıvranıyor bişey yapamıyorsun sonra ellernle toğrağa veriyorsun..sen dua et böyle acılar yaşamamışsın gerçek acı ne tatmamışsın.
seni sevdi mi sevmedi mi şimdi düşülüncek şey değili.Bitmiş gitmiş kabul et,toparla kendini.

Dedikleri gibi aç müziği bağıra bağıra saatlerce ağla,sonra gir duşa.Sonra giyin güzelce yat uyu birkaç saat.Kalktığında da annen,baban,kardeşlerin varsa git onlara sarıl

Şist! Sakinleş biraz. Bende benzerini yaşadım en büyük ask acım 9 ay sürdü ama geçti geçiyor geçmek zorunda.. Bakma, görme,duyma engelle, gez toz ve bol bol dua et inan canım...
Geçerken bitiyor emin ol

Kendine gel sen kadınsın seni senden başka kimse üzemez önce can sonra canan o benim canım dı deme şimdi kimse kimsenin canı degil herşeyin bi çözümü var çözümsüz tek şey ölüm güçlü ol ayaklarının üstüne bas jerşeyin enniyi si olur umarım hayatın da kendini küçük düşürecek şeyler söyleme güçlüsün sen güçlü ol çünkğ sen bi kadınsın

Aradan 2 yıldan fazla zaman geçmiş. Allah karşıma çıkardı bi şekilde yazınızı ve okumak istedim. Yaşadığınız acıyı anlayabiliyorum. Başımıza ne geliyosa sevgisizlikten geliyo maelesef. Şu an nasılsınız unutabildiniz mi merak ettim umarım görüp cevap verebilirsiniz💗🌸

Canım çok yanıyor. Dayanamıyorum ben artık. Ölmeye çalıştım olmadı. Bir daha cesaret de edemiyorum dua ediyorum öleyim diye. Niye?.. Acizim, zayıfım evet. Kendimden nefret ediyorum. Çok sevmiştim .Çok gvenmiştim. Her şeyi çaldı benden. Yaşama hakkımı bile.. Yaşayamıyorum ki ben. Nefes alan bir ölüyüm o kadar.

Hayatımda aşık olduğum iilk insan ilk sevdiğim ilk sevgilimdi.20 yaşında tanıştım. Çok sevmişti beni çok ama çook.. Aşıktı basbaya, belliydi. Uyansa ben uyusa ben.. Hep sözler verirdi bana. 3 sene sonra terk etti. Yapamıyorum anlaşamıyorum eski sevgim yok dedi. Gitti. 1 yıl peşinden koştum. Duymadığım hakaret kalmadı. En son vazgeçtim bana geri döndü.pişmanım affet ben sensiz yapamıyorum ben seni çok seviyorum. Aşığım aptallık ettim dedi. Kalbim inanmak istedi .inandım. Yeniden başladık güzeldi, çok güzeldi. Ama yine kavgalar. Yine benden uzaklaştı. Bir yıl daha devam etti. Yine gitti terk etti..

Hamile olma ihtimalim vardı. Olmadığım kesinleşince beni terk etti. Hamile olsaydım aldıracaktı. Evlenemeyiz şu an olmaz demişti. O an anladı benimle evlenmek istemediğini belki. Sonra da ayrıldı Yapamıyoruz olmuyo diyerek. Neden o zaman neden geldin bi daha hayatıma? Neden bi daha alt üst ettin beni? Ben neden inandım, neden inanmak istedim? Yine çabaladım ayrılmayalım istedim. Her yerden engelledi beni her yerden. Yine hakaretler, seni istemiyorumlar...git tedavi ol hastasın sen dedi. Gittim anridepresan, uyku hapı.. Hiçbiri işe yaramıyor.

Eşyaları kaldı ben de. Çöpe atsam içim acıyor. Baksam içim acıyır. Bana ver demişti mesaj attım bugün görüşebilir miyiz vereyim eşyalarını diye. Seninle görüşmek istemiyorum, at çöpe vermene gerek yok. Neiye görüşücez hiç gerek yok dedi.haklı evet. Ama böyle.mi ya? O kadar süre geçmişiz birbirimizin hayatından. Hiç mi saygın yoktu bana? Telefondan ayrılıp her yerden engelleyecek .hakaret edecek kadar hiç saygın da mı yoktu. Hasta dedi, paçamdan düş dedi, istemiyorum dedi.. Bu cümlelerden 20 gün önce aynı yatapa girip beni nasıl sevdiğini söyleyen o değil miydi? Kullanıldım mı ben? 4 5 sene boyunca kullanıldım mı yani? O böyle biri değildi ki.. Sevmediğin biriyle neden yattın? Sevmediğin birine neden sözler verdin? İnsan veda etmeyi de mi bilmez? Peki özür dilemeyi? İkinci defa seni yarı yolda bırsktım özür dilerim demek yerine istenmiyorsun anla artık normal insanlar gibi ol demek neden?

Çok canım yanıyor. Bu insanı hala seviyorum. Nefretle seviyorum. Canım yana yana seviyorum.. Ben gerçekten anotmal miyim? Sevmemek böyle bir şey mi? O normal de ben mi anormalim? Peki ya nasıl geçicek bu acı? Geçmiyo aylar okdu geçmiyo. Yıllar olacak geçmeyecek gibi..

O çok mutlu çok çok mutlu. İlişkiyi tek başıma yaşamışım. Tek başıma hayal kurmuşum, tek başıma sevmişim sanki.. Ben onun hayatından hiç geçmemişim sanki. Hıçkıra hıçkıra yazıyorum bunları. Ağlaya ağlaya... Öleyim artık diye diye.. Neden bu kadar acımasız? Bu kadar sevgisiz? Beni en çok üzen. Sevmezsin brlki sevgi de biter ama hiç mi değerim yokmuş ya? Bunca seme hiç mi değer vermemiş bana? Brn baş rdemiyorum artık. Belki evlenecek yakında, belki başka sevdiği var deliriyorum sanki bunları düşündükçe.dayanamıyorum dayanamıyorum.. Ne yapsam başaramıyorum unutmayı.. Beddualar ediyorum canı yansın benim kadar diye, pişman olup af diliyorum. Pişman olsun istiyorum.bana yaptığı her şey için, canımı yaktığı için.. Olmuyo. O daha da mutlu oluyor. Bense her gün kan ağlıyorum...
Napıcam ben? Napıcam böyle?

Ölecek ne var bunda? O sizin için ölüyor mu bitiyor mu hayır. Sizi istemeyene siz niye tapıyorsunuz bi kendinize gelin yahu.

Yahu belli ki kadıncağızın farklı problemleri var duygudurum bozukluğunun sonucu olarak bir ayrılık da çok başa çıkılamaz geliyor. Böyle paylaşımlar niye eksilenir veya azarlar gibi yazılır anlam veremiyorum

Öllürsen, bir ay sonra, hadi 6 ay sonra, en fazla 1 sene sonra ailenin dahi aklına gelmeyeceksin. Hayatlarına devam edecekler doğal olarak...

Yapacağın en büyük özür dilerim ama enayilik olur. Seni gerçekten seven bir insan varsa, ver canını. Değer. Ama senin sevgini hak etmeyen bir insan için, en fazla bir sigara yak :)

Şunu bir erkek yapsa ne kadar kötü hissederiz değil mi ? İstemediğin halde sürekli ulaşıyor takıntılı ya da hasta diye düşünürüz. Şu an sizde aynısını yapıyorsunuz. Lütfen şunu bilin giden adam gidiyor. Yalvarsanızda aglasanızda gidiyor. Değişmeyecek birşey için o güzel canınızı sıkmak niye ? Elbette zamana ihtiyacınız var. Ağlayın üzülün belki ruh gibi gezin ama bunu onun bilmesine gerek yok değil mi? Onu havalara sokmayın. Zaman herşeyi çözecek.

Back
X