Allaha havale ettim

4 yıllık sevgilim beni aldatıp yeni biriyle nişanlandı. Çok boşlukta hissediyorum kimseye yeniden başlayamam gibi dertleniyorum.22 yaşındayım.Aranızda bunu yaşayan atlatan var mı? Öğrenmek istedim.
4 sene kadar değil ama benim de senin yaşlarında ciddi bi ilişkim vardı. Aniden bitirdi ilişkiyi çok sorguladım içimde. Günler önce benden ayrılma diye ağlayan adama ne oldu da ayrıldı diye. Meğer mahalledeki en yakın arkadaşının kuzeni küçüklükten beri buna yakınmış. Kızla bi iki ortama girip işi pişirmişler sanırım benimle de vicdan azabından ayrıldı yoksa ikimizi de idare ederdi. Belki etti bile bilmiyorum. Geceleri ağlayarak uyandığımı hatırlıyorum asla hakkımı helal etmiyorum. Unutmak için de hiçbir şey yapmadım, acımı yaşadım zaten zamanla geçti gitti.

4 yıllık sevgilim beni aldatıp yeni biriyle nişanlandı. Çok boşlukta hissediyorum kimseye yeniden başlayamam gibi dertleniyorum.22 yaşındayım.Aranızda bunu yaşayan atlatan var mı? Öğrenmek istedim.
Geçiyor değil mi? Şuan çok acıyor

İlerde bitti diye sevineceğinize eminim şu karakterdeki biriyle evlenseniz asla mutlu olamadınız nişanlısı çok şanssız.

Ben de bu yaşlarda aldatılmıştım 20 yaşımdaydım sanırım. 5 ay falan sonra geçti yani dünyada bi bu adam mı var sanki

Şuan çok ağlıyorum çok bitik ve kötü hissediyorum sanki her şeyi kaybetmiş gibi bunlar geçici duygular herkes yaşıyor mu?

Şuan çok ağlıyorum çok bitik ve kötü hissediyorum sanki her şeyi kaybetmiş gibi bunlar geçici duygular herkes yaşıyor mu?
Evet canım çok normal. Ağla elbette. Bu duygu çok normal bir kayıp yaşıyorsun ne olduğunun önemi yok birini kaybettin ve hüznünü yaşamalısın. Saçma şeyler yaparak değil elbette. Zamanla geçicek ve kaybettiğini kabullenip hayata devam ediceksin. Ediceksin ki daha iyileriyle karşılasasın. :)

Valla iyiki olmamış diyorum öyle söyleyeyim. Muhtemelen sende öyle söyleyeceksin. Acısnı yaşa zamanla geçiyo zaten
Ben de bu yaşlarda aldatılmıştım 20 yaşımdaydım sanırım. 5 ay falan sonra geçti yani dünyada bi bu adam mı var
Valla iyiki olmamış diyorum öyle söyleyeyim. Muhtemelen sende öyle söyleyeceksin. Acısnı yaşa zamanla geçiyo zaten
Rabbim iyi kullarını koruyor diyorlar umarım bende benim için hayırsızmış derim

İlerde bitti diye sevineceğinize eminim şu karakterdeki biriyle evlenseniz asla mutlu olamadınız nişanlısı çok şanssız.
Kız benimle olan olayı bilerek kabul etti

Abla peki 11 senede yeni birine güvenebildin mi?

8 senedir eşimle birlikteyim ablacım.
Eşimin ne telefonuna bakarım ne bilgisayarına.
Güvenirim evet.
Olur da ihanete uğrarsam yapacağım şey zaten belli.
Her insan bir değil.
Her ilişki ayrı bir tecrübedir.
Gün gelecek iyi ki olmamış diyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…