Allaha havale ettim

Ama şuan çok acı çekiyorum 4 ay oldu hala acı çekmem normal mi bilemiyorum
4 ay yeni sayılır, henüz geçmemesi normal. Kafanızı dağıtacak, manevi yönünüzü güçlendirecek şeyler yapmaya çalışın bu süreçte. Geçmiş olsun.

Yalnız bu konuda 22 yaşında olduğunuzu söylemişsiniz öteki konuda 28 demişsiniz. Hangisi doğru?

Oda bu siteden birilerinden yardım alıp toparlanmış ama eski adamla devam ediyor ne yazık ki

Sözlenmek üzere iken bir kızla yakaladım exi. 2 yıllık ilişki idi. Önce inkar etti, sonra af diledi ağladı zırladı. Ayrıldım gitti o kızla evlendi.
Çok üzüldüm, ölüyorum sandım. 7,8 ay sürdü. Zamanla geçti. Şimdi iyi ki aldatılmışım diyorum.
Eşime güveniyorum ve tel ini bir kere bile gurcalamadım. Hiç kıskançlık yapmadım yapmıyorum. Çünkü aldatacak adam sen naparsan yap bi şekilde seni aldatıyor. Karakter meselesi yani.
İlerde swni sevecek adam gibi adamlar çıkacaktır karşına. Kendini üzmemeye çalış, düşünmemek için mesgaleler bul

Ben varım. Tam olarak sizin yaşınızda idim ben üniversiteyi bitirdim o devam ediyordu.
Bir gün sesini duydum telde aldattığı kişinin konuşurken.
Sonra anladım tabii ayrıldım ama yalvar yakar oldu.
4.5 seneydi bu arada. Üniversite ve mezun olduğum yılla.
Ben iki ayda unuttum ama belki yalvar yakar olduğu içindir geçmiş zaman bilemiyorum.
Hani direkt sen bittin dese belki gözden çıkarılan olduğum için egom devreye girerdi o yaşta.
Bu yaşımda girmezdi ama o yaşımda belki diyorum hani karşımdaki mükemmel diye değik öyle olsa aldatmazdı değil mi?
Tercih edilmeyen olmak belki o yaşta koyardı.
Size de o olmuş bence.
Şimdi size gelse elinizin tersiyle itersiniz bence çünkü asla güvenemezsiniz.
Neyse ama olay seçilmemek gözden çıkarılmak da değil zaten açgözlülük.
O kişi size uygun değil.
Şimdi bakınca geriye mesela bakıyorum yoo diyorum bana uygun değilmiş çok mülayimmiş bir kere diyorum napayım ben öyle insanı diyorum.
Pffgg kendi düşüncesini sırf tartışma çıkmasın diye söylemiyordu bence.
Benimki böyşe örnek ama sizde başka durumdur.
Siz uygun değilmişsiniz zaten boşverin ahlaksızı

insanın başına ne gelecekse gençken gelsin demişler. unutursun yine seversin

iyiki olmamış diyeceksin
böyle biri ilerde de seni aldatacaktı
erkenden ALLAH sana yüzünü güldürmüş
nişanlısı düşünsün ,sen kurtulduğuna dua et

Çok iyi geldi konuşmanız sağ olun bende 4 gündür önüme bakıyorum gerçekten istediğim adam o değilmiş bende yeni farkına varıyorum

Ne olduysa, oluyorsa ve olacaksa öyle olması gerektiği için oluyor. Vardır bir hayır. Üzülürsün. Ancak bu duyguları düşünce kaliplari haline getirme. Cok gençsin. Ne aşklar göreceksin. Her seferinde biraz daha büyüyeceksin.

4 yıllık sevgilim beni aldatıp yeni biriyle nişanlandı. Çok boşlukta hissediyorum kimseye yeniden başlayamam gibi dertleniyorum.22 yaşındayım.Aranızda bunu yaşayan atlatan var mı? Öğrenmek istedim.
5 yıllık erkek arkadaşımla ayrıldıktan sonra kuzenimle evlenmişti. Çokta zor olmadı aşmam. Hatta yaklaşık 1 hafta arayla evlendik sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…