- 20 Temmuz 2008
- 6.456
- 13.121
- Konu Sahibi bblack-rainbow
Kız benimle olan olayı bilerek kabul etti
Aynı şeyi yaşamışız.
Şimdi evliler =)
Nasıl güveniyor o çapsıza bilemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız benimle olan olayı bilerek kabul etti
4 ay yeni sayılır, henüz geçmemesi normal. Kafanızı dağıtacak, manevi yönünüzü güçlendirecek şeyler yapmaya çalışın bu süreçte. Geçmiş olsun.Ama şuan çok acı çekiyorum 4 ay oldu hala acı çekmem normal mi bilemiyorum
Ama şuan çok acı çekiyorum 4 ay oldu hala acı çekmem normal mi bilemiyorum
Oda bu siteden birilerinden yardım alıp toparlanmış ama eski adamla devam ediyor ne yazık ki4 ay yeni sayılır, henüz geçmemesi normal. Kafanızı dağıtacak, manevi yönünüzü güçlendirecek şeyler yapmaya çalışın bu süreçte. Geçmiş olsun.
Yalnız bu konuda 22 yaşında olduğunuzu söylemişsiniz öteki konuda 28 demişsiniz. Hangisi doğru?
Bu soruyu ben sordum sedef ben hesap bir ablamın o dedi yaz rahatla diye
Oda bu siteden birilerinden yardım alıp toparlanmış ama eski adamla devam ediyor ne yazık ki
Bizi sevmemişler onları sevmişler demek ki ne yapalımAynı şeyi yaşamışız.
Şimdi evliler =)
Nasıl güveniyor o çapsıza bilemiyorum
Bizi sevmemişler onları sevmişler demek ki ne yapalım
Biraz aşk acısı yaşarsın.Zamanla geçer üzülme.4 yıllık sevgilim beni aldatıp yeni biriyle nişanlandı. Çok boşlukta hissediyorum kimseye yeniden başlayamam gibi dertleniyorum.22 yaşındayım.Aranızda bunu yaşayan atlatan var mı? Öğrenmek istedim.
Çok iyi geldi konuşmanız sağ olun bende 4 gündür önüme bakıyorum gerçekten istediğim adam o değilmiş bende yeni farkına varıyorumBen varım. Tam olarak sizin yaşınızda idim ben üniversiteyi bitirdim o devam ediyordu.
Bir gün sesini duydum telde aldattığı kişinin konuşurken.
Sonra anladım tabii ayrıldım ama yalvar yakar oldu.
4.5 seneydi bu arada. Üniversite ve mezun olduğum yılla.
Ben iki ayda unuttum ama belki yalvar yakar olduğu içindir geçmiş zaman bilemiyorum.
Hani direkt sen bittin dese belki gözden çıkarılan olduğum için egom devreye girerdi o yaşta.
Bu yaşımda girmezdi ama o yaşımda belki diyorum hani karşımdaki mükemmel diye değik öyle olsa aldatmazdı değil mi?
Tercih edilmeyen olmak belki o yaşta koyardı.
Size de o olmuş bence.
Şimdi size gelse elinizin tersiyle itersiniz bence çünkü asla güvenemezsiniz.
Neyse ama olay seçilmemek gözden çıkarılmak da değil zaten açgözlülük.
O kişi size uygun değil.
Şimdi bakınca geriye mesela bakıyorum yoo diyorum bana uygun değilmiş çok mülayimmiş bir kere diyorum napayım ben öyle insanı diyorum.
Pffgg kendi düşüncesini sırf tartışma çıkmasın diye söylemiyordu bence.
Benimki böyşe örnek ama sizde başka durumdur.
Siz uygun değilmişsiniz zaten boşverin ahlaksızı
5 yıllık erkek arkadaşımla ayrıldıktan sonra kuzenimle evlenmişti. Çokta zor olmadı aşmam. Hatta yaklaşık 1 hafta arayla evlendik sanırım4 yıllık sevgilim beni aldatıp yeni biriyle nişanlandı. Çok boşlukta hissediyorum kimseye yeniden başlayamam gibi dertleniyorum.22 yaşındayım.Aranızda bunu yaşayan atlatan var mı? Öğrenmek istedim.