Iyi aksamlar kızlar sabahtan beri size yazmak için buraya üye oldum allah rizası icin okuyun çok kötüyüm suan ablamlardayım ağlıya ağlıya buraya yazıyorum hic konuyu uzatmadan konunun içine giriyorum.demin ablamlarda mutfakta oturuyordum birden ablam geldi eli ayagı titriyor rengi bembeyaz telas yaptım su verdim ne oluyo anlat diyorum anlatmiyo iyiyim diyor sadece neyse kavgamı ettiniz dedim bana tableti fırlattı dedi yarin konusuruz dedi benimde nutkum kesildi sırf huzursuz olmasın diye sustum tmm dedim.daha sonra sesler geldi tokat sesi kocasi olcak o..... Mahluk ablama sen kimsin diyo sesler gelyo bana benim kalbim bi carpinti yapti elim ayagim titredi iceri girip agzina geleni saymak vardı ama ablam icinn sustumm tokat yiyip gıkını cikarmadı benim ablamla aramda 1 yas var o 23 ben 22 yasindayım 4 yıldır evli ben ise nisanlıyım enistem olucak 'ADAM ablamla nisanlıyken bile ablamı kısıtlıyordu sürekli bizi ona kötülemeye calısıyordu saygısızlik desen iftira desen acizlik desen diz boyu iğrenc bir adam zamaninda daha yasım 16 iken eve hirsiz girdi durup ablama o kız kardesinin sevgilidir diyip iftira attı !! Annem enistem yüzünden kackere hastanelik oldu hastaneye bile gitmedi Ben ablam icinn hep sustum huzuru bozulmasın diye cok sustum.neyse ablam evlendi bu adam daha beter oldu !! Yigenim koltugun ustundeydi ve hic birsekilde haberim yokken tam oturuyordumki enistem tutu kolumdan bende o ayy görmedim dedim bana durup geri zekalımısın dedi hemde annemin yanindaa !! 5 yıldır bu adamla ben konuşmuyoruz ablama bana aileme yaptiklarindan ama o an yigenime allah korusun az daha zarar veriyordum ama bana annemin yaninda bide bizim evdeyken geri zekalı lafı kullanması beni çıldırtı elbette lafımı eksik etmedim.ama babam ordaydı konusmadan iceri gectm. bi ara nisanlimla aram bozukken ablam evine getirdi beni 1 ay'a yakın ablamlarda kaldım zorla getirti beni simdi küs oldugun adamın evinde ne isiniz var diyceksiniz ama zorla getirildim..ablamın evi diye neyse dün KK Yani burda konu acmis eski bi konu ablam yazmıski kiz kardesimin nisanlisiyla arası bozuk 1 ay"a yakın bende kalıyor ama esim evine gitsin diyor kiz kardesimi sevmiyo diye konu acmis gördum nutkum tutuldu çok kötüyüm kızlar bu adam iflah olmazz ablama cok üzülüyorum akıl verin nasıl davranayım kızlar ablam icin susuyorum ama bize yapmadigini birakmadı ablamda benim can parcam