• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah seni kahretsin be adam !!

Esini tutmuyo cocukları var ortada 1 tane cocuk olmazsa bosanmayı 1 dusunuyorsa cocuk olduktan sonra bin düşünmeli cocuk icinn

Valla canım nısanlıyken bıle adam yapmadıgını bırakmamıs kız kardesıne ıftıra atmıs bırı ile evlenıp bırde cocuk yapması da ayrı bır tuhafff yani ablan yuzde yuz hatalı.. Göz var izan var. Birde o cocuklar o sısdet altında saglıklı mı buyuyor sanıyorsunuz babasından tamamen kopmuyor ki bosanınca cocugum vara sıgınmamalı kadınlar o cocuk zaten buyuyor hemde daha saglıklı şekilde ayrıca..

Ben derdimi size anlattım bana akıl verin diye terbiye degill kendimi birseyle avuttugum. Yok burda yanlislarimi dogrularimi gormek istiyorum ama bana ahlak dersi vermeyin gerek yok..tesekkur ederim yorumun icin
Ahlak dersi vermeye calismiyorum canim.ortada dayak yiyen bir kadin var baktigin pencerenin yalnis oldugunu sacma oldugunu gostermeye calisiyorum.

Herneyse,ablaniz siz ve aileniz birsey yapamadiysa,bugune kadar bosanamadiysa burdan bizim akil vermekten baska bisey gelmez elimizden.bu zamana kadar yapilmasi gerekenler yapilmamis zaten

Olay anında müdahale etmemen büyük hata. Enişten Hepinizi sessiz bulmuş terbiyesizliklerinin dozunu arttırıyor. Öncelikle onu bir uyarın kendine gelsin. Ablanın bir daha şiddet görmemesi için elinizden geleni yapın aile olarak. Sonra hemen o evi terkedin ve konuşmadığınız eniştenizin evine gidip gelmeyin. Kızcağız sizin yüzünüzden çıkan olaylardan ötürü dayak yemiş devamı gelmesin bari. Zaten 1 aylık misafirlik herkes için sıkıcı olur. En önemlisi ablanızı boşanmaya ikna edin ve o eniştenizi şikayet edin.

Ailece pasifsiniz belli. Ben sahsen ablama benim yanimda vurucak bende ablamin "iyiligi" icin susucam oylemi? O evi yikar basina gecirirdim yiyorsa dokunsun bana. Bak arkadasim "deli deliyi gorunce comagini saklarmis" aileniz, siz, ablaniz sessiz kalinca okuzde ortaligi bos sanmis. Sanirim onun dilinden konusma zamani gelmis geciyor bile

Canim benim niyetim ayirmakk degil zatenn !! Öyle bir vicdan kaldiramam ama ablamın bu durumuna 7 senedir göz yumuyorum tek ablama degil bizede cektiriyor saygisizligiyla anneme sus demisti bi ara agzima sıctiniz demisti böyle birsey olabilirmi yaşida 33

Bağrınıza basın enişteyi ayırmayacaksanız. Boşanmaktan başka çare yok geçmiş olsun.

Bence Allah ablana akıl fikir versin..
Nişanlıyken bu kadar olaylar yaşanmış ablanız kalkmış yinede evlenmiş birde üstüne çocuk yapmış he birde dayak yiyiyor ve sesini çıkarmıyorsa hakediyor kusura bakmayın..
Bir erkek benim kardeşime iftira atacak annem sürekli onun yüzünden hastanelik olacak gebertirim o adamı be !!!

Siz ne biçim ailesiniz hepiniz oradayken adam ablanizi dovuyor
suz hala enişte beni sevmiyor evinde istemiyorun derdindesiniz bu mu olay buna mi uzuldunuz yigeniniz dehşet evinde yaşıyor farkında mısınız
alın ablayi gidin polise gerekirse şehir degistirn o çocuğu kurtarın bari
sonra da benim gibiler böylesi anne baba olmasın dedik diye ceza yiyoruz

Bu konuyu daha önce okumuş muydum ne. Özellikle çocuğun üzerine oturuyordum bana gerizekalı dedi kısmı çok tanıdık. Hmm

Ne huzuru ya sonra kadına şiddete hayır oluyor ve bunu savunuyorsunuz arkadaşım kadına şiddete hayırsa gitsenize polise gitsene sen polise şikayette bulunsaniza bıraksanıza şu adamı bi başına nedir yani

Canim benim niyetim ayirmakk degil zatenn !! Öyle bir vicdan kaldiramam ama ablamın bu durumuna 7 senedir göz yumuyorum tek ablama degil bizede cektiriyor saygisizligiyla anneme sus demisti bi ara agzima sıctiniz demisti böyle birsey olabilirmi yaşida 33

Ayırmanın vicdanını kaldıramıyorsun ama ablana dayağın vicdanını kaldırıyorsun. İlginç.

Iyi aksamlar kızlar sabahtan beri size yazmak için buraya üye oldum allah rizası icin okuyun çok kötüyüm suan ablamlardayım ağlıya ağlıya buraya yazıyorum hic konuyu uzatmadan konunun içine giriyorum.demin ablamlarda mutfakta oturuyordum birden ablam geldi eli ayagı titriyor rengi bembeyaz telas yaptım su verdim ne oluyo anlat diyorum anlatmiyo iyiyim diyor sadece neyse kavgamı ettiniz dedim bana tableti fırlattı dedi yarin konusuruz dedi benimde nutkum kesildi sırf huzursuz olmasın diye sustum tmm dedim.daha sonra sesler geldi tokat sesi kocasi olcak o..... Mahluk ablama sen kimsin diyo sesler gelyo bana benim kalbim bi carpinti yapti elim ayagim titredi iceri girip agzina geleni saymak vardı ama ablam icinn sustumm tokat yiyip gıkını cikarmadı benim ablamla aramda 1 yas var o 23 ben 22 yasindayım 4 yıldır evli ben ise nisanlıyım enistem olucak 'ADAM ablamla nisanlıyken bile ablamı kısıtlıyordu sürekli bizi ona kötülemeye calısıyordu saygısızlik desen iftira desen acizlik desen diz boyu iğrenc bir adam zamaninda daha yasım 16 iken eve hirsiz girdi durup ablama o kız kardesinin sevgilidir diyip iftira attı !! Annem enistem yüzünden kackere hastanelik oldu hastaneye bile gitmedi Ben ablam icinn hep sustum huzuru bozulmasın diye cok sustum.neyse ablam evlendi bu adam daha beter oldu !! Yigenim koltugun ustundeydi ve hic birsekilde haberim yokken tam oturuyordumki enistem tutu kolumdan bende o ayy görmedim dedim bana durup geri zekalımısın dedi hemde annemin yanindaa !! 5 yıldır bu adamla ben konuşmuyoruz ablama bana aileme yaptiklarindan ama o an yigenime allah korusun az daha zarar veriyordum ama bana annemin yaninda bide bizim evdeyken geri zekalı lafı kullanması beni çıldırtı elbette lafımı eksik etmedim.ama babam ordaydı konusmadan iceri gectm. bi ara nisanlimla aram bozukken ablam evine getirdi beni 1 ay'a yakın ablamlarda kaldım zorla getirti beni simdi küs oldugun adamın evinde ne isiniz var diyceksiniz ama zorla getirildim..ablamın evi diye neyse dün KK Yani burda konu acmis eski bi konu ablam yazmıski kiz kardesimin nisanlisiyla arası bozuk 1 ay"a yakın bende kalıyor ama esim evine gitsin diyor kiz kardesimi sevmiyo diye konu acmis gördum nutkum tutuldu çok kötüyüm kızlar bu adam iflah olmazz ablama cok üzülüyorum akıl verin nasıl davranayım kızlar ablam icin susuyorum ama bize yapmadigini birakmadı ablamda benim can parcam
Allah yardım etsin, çok üzülüyorum böyle genç yaşta evlenenlere. 19 yaşında keşke okul okusaymış ablanız, hiç değilse güvencesi olurdu şimdi
Ailen mecbur ablanın arkasında dik duracak, yoksa o şeref yoksunu daha çok çektirir ablana

Ne huzuru ya sonra kadına şiddete hayır oluyor ve bunu savunuyorsunuz arkadaşım kadına şiddete hayırsa gitsenize polise gitsene sen polise şikayette bulunsaniza bıraksanıza şu adamı bi başına nedir yani

Yorumunuz aklıma bir anımı getirdi paylaşmadan edemedim.

Eski eşimle 3,5 yıllık evliydik.Daha ilk günden beri her tartışmamızda eşek sudan gelinceye kadar döverdi beni. Sonra da ağlar özür dilerdi. Zaten fazla tartışmazdık Allah'tan . Yani bu 3,5 yılda 4 -5 kere dayak yemiştim.
En sonuncu da kulak zarım patlayacak olmuştu. Dayanamadım ve bir daha yaparsan şikayet ederim dedim.
Aradan 8-9 ay geçti. Yine bir tartışma yaşadık sırf el hareketleri ile konuşuyorum diye (tartışma anında hani eliniz yukarda olur sanki söylediklerinizi pekiştirir gibi işte öyle) elime çok set vurdu. Ben de onun omzuna hafifçe vurdum ve bir daha bana vurma dedim sana diyerek. Neyse uzatmayayım bu kalktı bana bir tokat attı bu seferde burnum çatladı tokatın şiddetinden. Yine gece yarısına kadar ağladım önce sonra kalktım hastaneye rapor almaya gittim. O da benimle geldi ve giderken şikayetçi olacağımı söyledim.
Raporu aldım saat sabaha karşı oldu polisler beni eve bıraktı ifademi falan aldıktan sonra. Ama eşimi bırakmadılar.
Aradan 2-3 ay geçti mahkeme oldu. Mahkeme de öğrendim ki eşimde darp raporu almış o gün yani o sevgili polisler onu bırakmamıştı ya işte ona da darp raporu çıkarmışlar. ben Şok tabi... o elime vurunca ben omuzuna hafifçe uyarmak adına vurmuştum sonra benim burnum çatladı ve o da kendine darp raporu almış olaya bak.. Ondan sonra polise filan gitmedim bir dahaki yaptığında ertesi gün boşanma davası açtım oldu bitti.

Iyi aksamlar kızlar sabahtan beri size yazmak için buraya üye oldum allah rizası icin okuyun çok kötüyüm suan ablamlardayım ağlıya ağlıya buraya yazıyorum hic konuyu uzatmadan konunun içine giriyorum.demin ablamlarda mutfakta oturuyordum birden ablam geldi eli ayagı titriyor rengi bembeyaz telas yaptım su verdim ne oluyo anlat diyorum anlatmiyo iyiyim diyor sadece neyse kavgamı ettiniz dedim bana tableti fırlattı dedi yarin konusuruz dedi benimde nutkum kesildi sırf huzursuz olmasın diye sustum tmm dedim.daha sonra sesler geldi tokat sesi kocasi olcak o..... Mahluk ablama sen kimsin diyo sesler gelyo bana benim kalbim bi carpinti yapti elim ayagim titredi iceri girip agzina geleni saymak vardı ama ablam icinn sustumm tokat yiyip gıkını cikarmadı benim ablamla aramda 1 yas var o 23 ben 22 yasindayım 4 yıldır evli ben ise nisanlıyım enistem olucak 'ADAM ablamla nisanlıyken bile ablamı kısıtlıyordu sürekli bizi ona kötülemeye calısıyordu saygısızlik desen iftira desen acizlik desen diz boyu iğrenc bir adam zamaninda daha yasım 16 iken eve hirsiz girdi durup ablama o kız kardesinin sevgilidir diyip iftira attı !! Annem enistem yüzünden kackere hastanelik oldu hastaneye bile gitmedi Ben ablam icinn hep sustum huzuru bozulmasın diye cok sustum.neyse ablam evlendi bu adam daha beter oldu !! Yigenim koltugun ustundeydi ve hic birsekilde haberim yokken tam oturuyordumki enistem tutu kolumdan bende o ayy görmedim dedim bana durup geri zekalımısın dedi hemde annemin yanindaa !! 5 yıldır bu adamla ben konuşmuyoruz ablama bana aileme yaptiklarindan ama o an yigenime allah korusun az daha zarar veriyordum ama bana annemin yaninda bide bizim evdeyken geri zekalı lafı kullanması beni çıldırtı elbette lafımı eksik etmedim.ama babam ordaydı konusmadan iceri gectm. bi ara nisanlimla aram bozukken ablam evine getirdi beni 1 ay'a yakın ablamlarda kaldım zorla getirti beni simdi küs oldugun adamın evinde ne isiniz var diyceksiniz ama zorla getirildim..ablamın evi diye neyse dün KK Yani burda konu acmis eski bi konu ablam yazmıski kiz kardesimin nisanlisiyla arası bozuk 1 ay"a yakın bende kalıyor ama esim evine gitsin diyor kiz kardesimi sevmiyo diye konu acmis gördum nutkum tutuldu çok kötüyüm kızlar bu adam iflah olmazz ablama cok üzülüyorum akıl verin nasıl davranayım kızlar ablam icin susuyorum ama bize yapmadigini birakmadı ablamda benim can parcam
Madem öyle, ilk önce ablanızı bosanmaya ikna edin. Sonra gidin bu magara herifinin anasını danasını arayın. "Böyle böyle pislikler yapıyor, ablam bosanacak, magaradan kacan oglunuza sahip cıkın oraya buraya saldırmasın, bu isin icine akrabalarımız girerse cok kötü olur" diyin. Adam sorun mu cıkardı, hop polisi arayın. Sikayetci de oldunuz mu bu is tamamdır.

Ablanız dese ki ben dayanamiyorum artık boşanmak istiyorum. Sizin tepkiniz,ailenizin tepkisi ne olur?
Şayet onu bugün yasadıgı olaylardan ve hayattan kurtarabilmek için arkasında dururuz, kucak açarız, zorluklarla sırt sırta mücadele ederiz diyorsanız bunu ona net bir şekilde hissettirin. Hadi boşan demek değil söylediklerim.
Arkasına baktıgında karar vermeye gücü olsun diyorum. Yok biz arkasında duramayabiliriz( nedenler nedenler)diyorsaniz zaten sizin onun için yapabileceginiz birşey yok. Kendisi için daha güçlü olabilmeyi telkin edip onun kendisi için birşeyler yapmasını bekleyebilirsin ancak.

Boşanmamalı ya boşver, yesin dayağını otursun. Kocası gibi adam mı bulacak? Onu kardeşinin yanında bile döven yüce gönüllü baba gibi bir erkek bulmuş. Yakında çocuk da verir, sen de oturur dert yanarsın.

Al ablanı tut elinden, götür polise mi avukata mı nereye götürüyorsan şu hayvanın elinden kurtar. Ne iyi sabretmişsin ben o an onu ablamı döverken göreceğim öldürürüm be!

Ablan icin susma!!tam ttersi ablan icin konus gerekirse sesini yukselt.
Bana enistem gerizekali diyecek hemde bizim evde o evi basina yikarim net...
O evden ayril kendi evine gec ablan da kurtulsun o adiden

Tesadüfe bak ablanın konusunu da okumuştum ve daha o zamandan anlamıştım eniştenin manyak olduğunu.İş sende değil ablanda bitiyor canım maalesef ki eğer o kendi gururunu ayaklar altına alıp susuyor ve o adamı terketmiyorsa senin elin kolun bağlanır.

Back
X