Allah seni kahretsin be adam !!

Anlamadim
Ablani birakmiyor ne demek.bagliyor mu eve.
Yada seni zorla nasil goturduler.baglayarak mi.
Madem ablan konu acmis kizkardesim bende kaliyor esim istemiyor onu ne yapsam etsem diye
Sen bu laflara ragmen niye istenmedigin yerdesin
Ayrica ablan tokat yerken nasil susabiliyorsun
Garip biraz

Ablan kendini senin onu dusundugun kadar dusunuyor mu acaba...

bağlanmadı busefer ablamı bize getirdimm ne olcaksa olsun dedik ki babamla oturup herşeyi tek tek anlattı yerinde hareket etmek korkaklık yada pısırıklı değil şuan ablam bizde teşekkür edeirm yinede yorumun için :)

keşke manyak olarak kalsaydı :))

elbette benim hayatımda ters giden birşey olursa düşünüyor biz birbirmizin parçasıyız sonucda yorumun için teşekkür edeirm :)
Canım benim ablanin size gelmesi çok iyi olmuş. Ablan gerçekten dönmek istemiyorsa ama gerçekten,baban ağırlığını koysun. Böyle bir adamla ömür curuttugune pişman olur ilerde. Umarım affedip dönmez

Allah yardimciniz olsun oncelikle. Nasil mi davranicaksin? Bunu biz soyleyemeyiz ki? Ama ablan dayak yiyor ve eniste seni istemior. O zaman o evde ne sen durmalisin ne de ablan. Mantikli olan bu degil mi

Ablamin "huzur"u bozulmasin derken? Hangi huzur?

Bi 5 sene bi 7 sene diyorsun, ben mi yanlis okuyorum, anlayamadim, cidden soruyorum

elbette benim hayatımda ters giden birşey olursa düşünüyor biz birbirmizin parçasıyız sonucda yorumun için teşekkür edeirm :)

Sizi demiyorum kendisini diyorum. Siz bu kadar onun kurtulmasini istiyorken kendi kurtulmak istiyor mu acaba. Hic sanmam. O bir adim atmak istemedikce bir sey yapamazsiniz.

Hangi konuydu merak ettim

Ablamız dayak yerken ablanızın huzuru için sessizlik kalmak bilemedim ne kadar doğru@@

Ayni olayi üc kere bende yaşadım. Eniştem benim yanimda ablami baya marizledi. Ve bu olaylar olurken ablam hamileydi. Hakaretleri saymiyorum bile.

Asla susmadim. Ablami korudum. AMA NAFILE. Suclu ben oldum. Korudugum ve asla ablami dövdürtmedigim icin.

Bana söylenen şeyler:

-biz aslinda coooook mutluyuz...
-sirf sen gelince kavga ediyoruz (yalan!! Çünkü iki seferinde ben yokdum...zaten 400 kilometre uzakda yaşıyorum)

Birde bu olaylardan sonra enişte denen pislik bana küstü...

Ben artik karışmiyorum ve ablamla dışarda görüşüyorum.
Olan bana oluyor çünkü. Ablam hamileyken karnina tekmeye yiyip sonrada aşkooooom kofteee yopdimmmmm diyor.

Neyse böyle koca manyaklarina aile yardima yetişse bile nafile.
Birgün enişte pisligine vücutsal zarar verir sabika sahibi olmakdansa karışmamak en iyisi.
Ben böyle karar aldim. Çünkü ablam olacak dengesiz polislik oldukdan sonra yine o adamin önünde paspas oluyor.

Neyse... konu sahibi:
Bence gitme. Ablanla dışarda görüş

Bu adam komple ailenizi mahvetmis
Ablanin bosanmasi icin daha ne olmasi lazim acaba, pes dogrusu.

Çok sevindim:))))

Çok küçük yaşta evlenmiş ablaniz.
Sizde nisanli misiniz bilmiyorum öyle anladım ama bu kadar erkenden evlenme ne kadar doğru?
Ablanız boşanma davası acmadikca kimse ona yardım edemez

Birincisi nisanliyken bu kadar olay olmus niye hala odamla evlendi adam mi kalmadi?

Ikincisi ablanizin bile o evde durmamasi gerekirken birde ustune siz gidip 1 ay kalmissiniz caniniza kastiniz mi var?

Ucuncusu siz donun evinize ablanizda istiyorsa gelsin babasini evine.

Istiyorsa dedim istemeyene zorla bir sey yaptiramazsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…