- 23 Mayıs 2015
- 12
- 1
- 27
- Konu Sahibi mavi_balonn
Nişanlım askerden gelince evleri ayıracağız şimdi arkerliği olduğu için ayrı ev almıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar benim 3 yıllık bir ilişkim var. Çokta seviyoruz birbirimizi. Geçen yıl evlilik kararı aldık ve ailesi gelip tanıştılar. Teyzemler ve dayımlar konuştu ailesiyle babamı anlamaz diye konuşturmadılar. Teyzemler ve dayımlar sözlümün ailesi ne derse evet dediler hiç hayır olmaz demediler. Herneyse aradan 2 ay geçti sözlendik. O günden bu yana bir tek mart ayında geldiler düğün tarihini konuşmak için. Ayrı şehirlerdeyiz nişan düğün bir arada mayıs ayında olsun biz nişanda kızınızı alıp getirelim buraya 1 hafta kalsın sonra kına gecesi dügün bizim şehrimizde olsun dediler. Babamda olmaz öyle şey ben kızımı nikahsız düğünsüz öyle vermem bunu başta söylemiştim kabul etmiyorsanız alın yüzüğünüzü çıkın gidin dedi bayağı bi tartıştılar anlaştılar. Bu ayın 31 inede nişan belirlediler o günden sonra ne aradılar nede sordular. Şimdi ise nişanım yaklaştı ne davetiye var ne elbise hiç bisey yok. Bunuda geçen gün halam duydu aradı ve.. siz davetiyeleri ne zaman göndereceksiniz dedi kayınbabamda davetiyeler hazır ama dükkanı bırakıp çıkamıyorum dedi. Birde beyaz eşya almayacak mışsınız oyle bi duyum aldım dedi adamda sen kimsin ben senle muhattap olacam ben bunu teyzeleriyle konuştum beyaz eşya almayacağım dedi seni tanımıyorum ben teyzeleriyle dayılarıyla muhattabım kapat telefonu falan filan tersledi. Halamda böyle olmaz biz artık akraba olduk biz kızımızı orda bırakıp bidaha arayıp sormayacak değiliz. Bunlar gerekiyor. Ben gelinime yokluk halimde neler neler aldim borcla. Benim yegenimde elinde bi yüzükle geziyor 5 aydır hani ne aldın ne yaptında boş boş konuşuyosun dedi. Telelefonu kapattı sonra hemen dayımı arayıp; halası böyle böyle diyor istiyor ben bunları yapamam böyle olursa bu işi bozarım demiş dayımda halama kızdı ne kızdırıyorsunuz adamı sen istedin biz seni başkasına vercektik gittin sevdiğini seçtin şimdi çek çileni diyor. Çok psikolojim bozuk kızlar her gün ağlamaktan gözlerim sişti ben sevdim diye hata yapmadım ya neden böyle yapıyolat bana bi kere bile sagısızlık yapmadım onlara akşam bile halam ve babam bana sarılıp yarım saat ağladılar. Hayatımda ilk defa babamı ağlarken gördüm. At yüzüğü bi tek omu var diyorlar ne yapacağım ben lütfen yardımcı olun Allah rızası için çok kötü durumdayım
He he öyle kandiriyorlar o ayrilamda 10 yil sonrq bile olmuyor eltin niye hala orda bunlar hep yalan. Daha askerligini yapmamis evi yok para yok esya yok sende bununla evlencen cok cahilsiozaman yapsin askerligini ayirsin evini öLe evlen bukadardami.kafan calismiyorNişanlım askerden gelince evleri ayıracağız şimdi arkerliği olduğu için ayrı ev almıyor.
Inanma.o eve bir kere gittin mi.cikamazsin yalan bunlar hep.Nişanlım askerden gelince evleri ayıracağız şimdi arkerliği olduğu için ayrı ev almıyor.
Ayni evmis zatenEvlenince de ayrı ev açacaklarını sanmıyorum. orada oturursunuz.
Ayni evde yasayacagiz. Onlarin evi 2 katli. Eltim ustu katta ben ise alt katta kb ve kb ile yasayacagim
Nişanlım askerden gelince evleri ayıracağız şimdi arkerliği olduğu için ayrı ev almıyor.
Kızlar verdiğiniz cevaplar için çok çok teşekkür ederim derdimi dinleyip yardımcı olmaya çalıştığınız beni aydınlattığınız için. Mobilden girdiğim için çok fazla kasıyor ve her mesaja cevap veremiyorum kusuruma bakmayın lütfen. Bu cuma geleceklermiş herşey oturup baştan konuşulacak bu sefer yok dayımlardı yok teyzemlerdi katmayacağım araya sadece babam ve annem olacak kabul ederlerse ne âla yok etmezlerse atacağım sözü kurtulacağım bunlardan.
Evlenirsen çoook pişman olacaksın çoookkk!!!Ayni evde yasayacagiz. Onlarin evi 2 katli. Eltim ustu katta ben ise alt katta kb ve kb ile yasayacagim