Allah rızası yardımcı olun ne yapacağım ben :(

Kayınbabam dinlemiyor adam yerine koymuyor babamı. Yoksa sözlüm dinliyor onda bir sıkıntım yok. Daha düğünü okul bahçesinde yapmak istiyordu bunu öğrendiğimde sözlemü arayıp ben okulda istemiyorum dedimde sonra düzeldi :KK43:

Yahu guzel kardesim,canim cigerim... Seni kirmak istemiyorum. Kendimi zor tutuyorum!!!

O kim oluyor da senin babani adam yerine koymaz be!! Sen bunu bile bile nasil kabul edersin boyle bir aileyi,boyle bir adami!!!

Benim babami adam yerine koymayacak, ben o adami var ya....

Bak kizim kac yasindasin bilmiyorum. Babani aslaaaaaaa ezdirme. O yuzugu de hemen at,simdi at, ayaklarin kicina dege dege kosarak uzaklas o aileden...

Hala inanamiyorum,babani adam yerine koymayan bir adamin gelini oluyorsun. Babani adam yerine koymayan adam seni kizi yerine hayatta koymaz. Yarin oburgun sana o evliligi zindan eder. Babani da takmiyo zaten.

Kayınbabam dinlemiyor adam yerine koymuyor babamı. Yoksa sözlüm dinliyor onda bir sıkıntım yok. Daha düğünü okul bahçesinde yapmak istiyordu bunu öğrendiğimde sözlemü arayıp ben okulda istemiyorum dedimde sonra düzeldi :KK43:
Bu işin geleceği hiç iyi görünmüyor. Ne demek babanızı adam yerine koymuyor?
Niye adam yerine koymuyor babanızı?

Babanıza bu şekilde davranılmasına müsaade ediyorsanız, yarın şayet evlenirseniz siz de aynı muameleye maruz kalacaksınız çok büyük ihtimalle. Ya yol yakınken dönün, ya da babanıza saygı duymaları gerektiğini karşı tarafa söyleyin. İlerde bir sıkıntı olduğunda babanızın evine dönecek yüzünüz olsun bari.

Ezdirmeyin babanizi ya.. Ne demek adam yerine koymuyo.. Koyacak efendim.. O adamin kizini gelin olarak aliyosa basinin uzerinde gezdirecek o adami.. Babaniz siz seviyosunuz diye sesini cikarmamis anlasilan.. Ama yok yani.. Gozumun onunde adam babami yok sayacak bende buna goz yumacam oyle mi? Yok oyle bi dunya.. Azcik disli olun ya.. O benim babam deyip dikilebilin karsisina.. Erkek tarafi kendi calip kendi oynuyo.. Cok sinir bozucu

Babayi anlamaz diye konusturtmamislar ama bence bi tek babaniz anlamis bu konudan...
Babanizi adam yerine koymuyor mu!
Bu ne ayıp ne cirkin ne igrenc bisey!
Yarin siz bu adama baba da dersiniz ..
Cnm vala kusura bakma ama ben babami dgl kayinpederime ne teyzeme ne dayima harcatmam onlarda kim oluyo babanin yaninda...
Baban o senin ya..Mutsuzlugunda gercek gozyasi döken dokecek adam..

Peki siz ne istiyorsunuz? Nişanlınız ne diyor? Beyaz eşyayı neden onlardan bekliyorsunuz? Neden onların her dediğine evet diyen bir aileniz var. Babanızın neden söz hakkı yok?
sizin temel baştan sağlam atılmamış malesef canım.bu hep böyle olcak baştan soğukluk olmuş ailende evlenincede bu hep sana yansıcak doğru söylüyolar at nişanı bunlar şimdiden böyle yaparsa ilerde neler yapmazlar dünya ondan ibaret değil bence ilerde pişman olma

Ilk basta babasi anlamaz onu konusturtmadilar bile dusuncesine sokmussunuz adami. Bu is cok asiri sacma. Babanizin devreye girmesi gerek. Babaniz o sizin. Sizi bu yasa dayiniz teyzeniz mi getirdi? Onlarin yaptigi da hic hos degil ne o oyle yeter ki evlen git kurtulalim hicbir sey istemeyiz kimseden, alin bunu basimizdan tavri sergilemisler. :KK12:Baska akrabalar bu kadar karismamaliydi. Enbasinda babanizla konusulmaliydi simdi ben ne desem bos.

Sayfalarca sohbet etmişsiniz. Adama cevap hakkı doğmuş konu ile alakası olmayan yazışmalar sonra konu dışı yazınca neden ceza aldık diye yazıp çiziyorsunuz. Her yazdığınız mesaj burada yapılacak işleme yük getiriyor.

Biraz düşünce biraz ... Hadi bize saygınız yok konu sahibine biraz saygınız olsunda konuyu sabote etmeyin bari ...

Pardon sen ve sözlün bu konuda nerdesiniz

Siz aile kuruyorsunuz hala teyze ıvır zıvır değil

Bir şey istiyorsanız sözlünüzden isteyin bir şeyden şikayetçi iseniz yine ona iletin

Ne diye gelip gitsinler vs

Nişan belirlenir yapılır ev dizilir düğün nikah her ne ise yapılır evlenilir

Ana baba en fazla fikir belirtir ve maddi destek olur her şeyi ailelerden beklemeyin

Ne demek davetiye hazır ama dükkandan çıkamıyorum nişanlanacak adam nerde

Nişanlına söyle gerekirse hiç uyumadan organizasyon yapması gereken zamanda bu kadar pasif olursa ilişkinizin sonu kötü olabilir

Bu arada nisanliniz ne yapiyor??? Babasi halani falani filani azarlarken, yumurta kapiya gelmis davetiyeler bile ortada yokken nisanliniz ne yapiyor?

Bakin sizin en buyuk hataniz babanizi safdisi ederek hala teyze dayi falan onlarla muhatap etmissiniz karsi tarafi.

Ben burada en cok nisanliniza kizdim.

Nisani olacagindan haberi var mi!!!! Evleneceginden falan!!!

Yıldızlı beğendim

Sizin iş baştan saçma sapan olmuş. Sizin ve nişanlınızın maddi gücü yok mu da bişeyler yapılsın diye kayınpederle konuşuluyor. Okadar olumsuzluk varken paşa paşa kayınpederinizin her dediğini yapardanız iki gün sonra evlenince afedersiniz de sizi kapıdaki it yerine koymaz o adam zaten aynı muameleyi şuan babanıza yapıyor. Para pulmuş davetiyeymiş eşyaymış onlar bir şekilde halledilir ama önce kayınpederiniz annenizi babanızı insan yerine koymayı öğrensin. Ayrıca nişanlınız şimdi hiçbirşeye katışmıyor gördüğüm kadarıyla ilerde evlenince eşler arasında en büyük sorun senin ailen şöyle benim ailem böyle diye başlayan tartışmalardan çıkıyor insanlar akla gelmeyecek kadar kırıcı olabiliyor karşısındakine karşı oyüzden yol yakınken iyi düşünün adam gibi konuşun nişanlınızla bu iş böyle olmaz bu şekilde babanın bu hareketleriyle evlenirsek mutlu olamayız deyin başka bi çözüm bulun düğünü erteleyin gerekirse kendi paranızı kazanıp kendiniz tamamlayın evinizdeki eşyaları da 3. 4. Kişileri işin içine sokmayın o teyzeyle dayıyı da hiç anlayamadım sizi başkasıyla eblendirmekten ne çıkarları var da buladar kin duyuyotlar sevdiğiniz adamla evlenmenize ve size kötülük etmeye çalışıyorlar çelişkili şeyler var bence burada yazmadığınız şeyler..

Hiç beklemeden yüzüğü at bak babanın gözleri nin içine ne göreceksin ozaman hiç kimse insanın eşi bile yeri gelince anne babadan değerli değil çünkü gün geliyo seni kapının önüne bile koyabiliyolar

Babaniz nedeN anlamayacakmis,hala teyze dayi her kafadan bir ses cikmis boyle is mi olur! Hem halan dogrusuNu yapmis herseyin bi usulu var nikah kiyilmadan kizi alip gidelim nerde gorulmus bu? Hani nerde nisan dugun hazirligi,beyaz esya almiyoruz ne demek?Nisanlin ne diyor bi duruma?Bunlar sana cektirir haberin ola sevdim evleniyorum la olmuyor bu isler,iyo dusun.

Evet biliyorum hata yaptım ipleri teyzem ve dayılarımın eline vermekle. Belki dedim babam ilk kez olacağı için pek anlamaz dayılarım çok kız evlendirdikleri için az çok anlarlar dedim. Ama sonra öğrendim ki herşeye evet demişler. Üstelik söyle böyle konuştuk diye söylemediler bile bize o gün. Ben bunlar bana iyilik yapıyor diye biliyorken meğer madem bu bizim istediğimizle evlenmedi ona böyle bi kötülük yapalımda pişman edelim diye uğraşıyorlarmış yazıklar olsun ne diyim ki :KK43:

Evet biliyorum hata yaptım ipleri teyzem ve dayılarımın eline vermekle. Belki dedim babam ilk kez olacağı için pek anlamaz dayılarım çok kız evlendirdikleri için az çok anlarlar dedim. Ama sonra öğrendim ki herşeye evet demişler. Üstelik söyle böyle konuştuk diye söylemediler bile bize o gün. Ben bunlar bana iyilik yapıyor diye biliyorken meğer madem bu bizim istediğimizle evlenmedi ona böyle bi kötülük yapalımda pişman edelim diye uğraşıyorlarmış yazıklar olsun ne diyim ki :KK43:

Olan olmuş , bu yaşadıklarınızı sözlünüz ile açık açık konuşun sonuçta ikiniz evleneceksiniz. Dayınız ve teyzenizi de daha fazla karıştırmayın yoksa ortalık fena karışacak

Sözlüyü karıştırsa bile adam ortada yok ki olsa böyle olmazdi bu saate kadar kayinbabayla on planda zaten

Arkadaşım "dayımlar teyzemler çok kız verdi ondan bu görevi onlara verdim babam acemi" diye bir mantık mı var?
Bunun prosedürü mü var? Onu bunu geçtim herşeye he demişler iyide siz hiç konuşmadınız mı ne nasıl olacak diye? Onlar konuşurken çıkıp gezdiniz mi? Sözlünüzle iletişiminiz ne durumda?
Adamlar babanızı saymıyor halanıza saygısızlık yapıyor siz sadece ne yapıcaam diye dövünüyorsunuz.
Kusura bakmayın da çok kızdım size. Niye pasifsiniz bu kadar, alsanıza elinize ilişkiyi.
Arayın konuşun böyle böyle istiyorum diye olmadı mı ayırın yolunuzu ailenize bu kadar saygısı olmayan bireylerle siz yarın içli dışlı olacaksınız.

İlk kez beni istemeye geliyorlardı bende bilemedim öyle yaptım iste. Şimdi cook pismanım ama fayda etmiyor :KK43: sözlümü arıyorum davetiyeler ne oldu diyorum babam hallediyor diyor. Nişan elbisem ne olcak diyorum sen buraya ailenle gel alalim diyor. Ama sorsan annesi baska konusuyor babasi baska ne yapacagimi inanin bilmiyorum hersey birbirine o kadar dugumlenmis ki cozemiyorum..

X