Allah rizasi yardim edebilicek kimse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Elifnazj

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2019
3
0
1
29
Esimle ayriyiz 4 aydir esim bi kurus para birakmadan benle 1 bucuk yasinda kizimi evde birakip ortadan kayboldu esim surekli bunu yapiyor en ufak bisey soyledigimde siddet uyguluyor eve bakmiyor 500 defa affetm belki duzelir yuvam kurtulur dedim ama asla degismiyor simdi 4 aydir ortada yok bosanma davasi actim ev sahibi kapiya gelip kirayi istiyor ailem koyde onlar bana yardim ediyor kirami oduyor ama cocugumla cok zor geciniyorum ailemn yanina gidemem o psikolojiyi kaldiramam orda siginti gibi oluruz köy yeri dedikodu oluyor ailem cok rahatsiz oluyor havalar sogudu kizimin giyicek hic biseyi yok bi umutla buraya yazdim bi mont olsun bi ayakabi veya ev icin erzak elinizden hangisi gelirse allah rizasi icin bana yardim edicek kimse varmi?

Yanlış anlamayın lütfen ama internet bulabiliyor olmanız bu durumda şaşırttı beni..
Yani erzak giyecek kadar ihtiyacı olunca insanın bu tip şeylerden tasarruf etmeli diye düşündürüyor..
Yemin ediyorum komsunun wifisine baglanip giriyorum

Anladım da, burası çok geniş bir platform siz de yeni üyesiniz, nasıl güvenip de bağlantıya geçerek size bir şeyler ulaştıralım, kendinizi bizim yerimize koyun. Yani maddiyatında hiç değilim, Allah rızası için der veririm ama insanların başına türlü türlü şeyler geliyor.. bilemedim, lütfen kusura bakmayın

İnternete bağlanabilen telefonunuz var demektir bu. Kusura bakmayın buraya sizin gibi kaç üye geliyor, geldiği gibi gidiyor.

Zor durumdaysanız aile desteğini kabul edin, insanların yardımıyla hayatınızı devam ettiremezsiniz.

Son düzenleme:
Esimle ayriyiz 4 aydir esim bi kurus para birakmadan benle 1 bucuk yasinda kizimi evde birakip ortadan kayboldu esim surekli bunu yapiyor en ufak bisey soyledigimde siddet uyguluyor eve bakmiyor 500 defa affetm belki duzelir yuvam kurtulur dedim ama asla degismiyor simdi 4 aydir ortada yok bosanma davasi actim ev sahibi kapiya gelip kirayi istiyor ailem koyde onlar bana yardim ediyor kirami oduyor ama cocugumla cok zor geciniyorum ailemn yanina gidemem o psikolojiyi kaldiramam orda siginti gibi oluruz köy yeri dedikodu oluyor ailem cok rahatsiz oluyor havalar sogudu kizimin giyicek hic biseyi yok bi umutla buraya yazdim bi mont olsun bi ayakabi veya ev icin erzak elinizden hangisi gelirse allah rizasi icin bana yardim edicek kimse varmi?

Siz daha önce de gelip çocuk için oyuncak istemediniz mi?
Arkadaşlar yardım talebinde bulundular, Diyarbakırda görev yapan polis tanıdıkları yardım edecekti hatta, adres vermediniz. Sizsiniz değil mi?

Bir kere cok fena kandirildim, odur budur inanmiyorum boyle konulara.
Eger gercekse en iyisi koyunuze, ailenizin yanina donmek. İnsanlar size ne zamana kadar yardim edecek ki. Diyelim 1 ay yardim etdiler eee sonra?

Sizi hatırladım. Birkaç hafta önce de aynı konuyu açıp oyuncak istemiştiniz. Akrabası polis olan ve yardım etmek isteyen bir üye olunca da ortadan kaybolmuştunuz.

Yaşadığınız yerde belediye, kaymakam ve valiye başvurun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X