- 20 Ekim 2014
- 37
- 22
Tek sebebi huysuzluk aynı benim ilk kızım Allah sabır güç kuvvet versin bir ara öleyim kurtulayım diyordum tabiki siz demeyin ama üç yaşına üç ay kala sustu hiç unutmamLütfen üşenmeden okuyun bebeğim bugün kırk iki günlük ne gecemiz var ne gündüzümüz sütüm yeterli olmadığı için mama takviyesi yapıyorum on günlüğünden bu yana sürekli ağlıyor uyumuyor doktora gittik acilde sıralarda sabahladık gaz diyip yolladılar denemediğim damla kalmadı özel gaz için üretilen mamaları bile denedim yok yok tek başımayım hiç bir destekçim yok onunla birlikte bende ağlama nöbetleri geçiriyorum bedenim düştü artık dayanamıyorum neyse dertlerimle çok boğdum farkındayım asıl soruma geliyim iki gündür şüpem var bebeğim gazdan ziyade huysuz bir çocuk mu ? Çünkü sallayınca ağlamıyor kucağa alınca ağlamıyor biraz yalnız bıraksam nefesi kesilinceye dek ağlıyor yani eğer gazdan dolayıysa bu alışkanlıkları uykusuzluğu gaz olayı bitince geçicek mi çok kötüyüm kızlar yardım edin dua edin bana lütfen şimdi bile dizlerimin üstünde sabahtan beri ağlamasın diye sallıyorum sallamayı kesince ev inliyor resmen tuvalete bile gidemiyorum
Lütfen üşenmeden okuyun bebeğim bugün kırk iki günlük ne gecemiz var ne gündüzümüz sütüm yeterli olmadığı için mama takviyesi yapıyorum on günlüğünden bu yana sürekli ağlıyor uyumuyor doktora gittik acilde sıralarda sabahladık gaz diyip yolladılar denemediğim damla kalmadı özel gaz için üretilen mamaları bile denedim yok yok tek başımayım hiç bir destekçim yok onunla birlikte bende ağlama nöbetleri geçiriyorum bedenim düştü artık dayanamıyorum neyse dertlerimle çok boğdum farkındayım asıl soruma geliyim iki gündür şüpem var bebeğim gazdan ziyade huysuz bir çocuk mu ? Çünkü sallayınca ağlamıyor kucağa alınca ağlamıyor biraz yalnız bıraksam nefesi kesilinceye dek ağlıyor yani eğer gazdan dolayıysa bu alışkanlıkları uykusuzluğu gaz olayı bitince geçicek mi çok kötüyüm kızlar yardım edin dua edin bana lütfen şimdi bile dizlerimin üstünde sabahtan beri ağlamasın diye sallıyorum sallamayı kesince ev inliyor resmen tuvalete bile gidemiyorum
Benim bebwğimde anlattogın kadar olmasada seninki gbiydi biraz şımarık kucağa alışmış alın kucagınıza önce siz sakin olun endişeli tavırlarda bebeği strese sokuyor. Konuşun günlük neler yaptıgınızı ne yemek yapacagınızı temizlik yaptıgınızı ailelerden bahsedin şu dayın var onun cocugu var gb vs işte anlatacak birşey bulmam dersen örnkLütfen üşenmeden okuyun bebeğim bugün kırk iki günlük ne gecemiz var ne gündüzümüz sütüm yeterli olmadığı için mama takviyesi yapıyorum on günlüğünden bu yana sürekli ağlıyor uyumuyor doktora gittik acilde sıralarda sabahladık gaz diyip yolladılar denemediğim damla kalmadı özel gaz için üretilen mamaları bile denedim yok yok tek başımayım hiç bir destekçim yok onunla birlikte bende ağlama nöbetleri geçiriyorum bedenim düştü artık dayanamıyorum neyse dertlerimle çok boğdum farkındayım asıl soruma geliyim iki gündür şüpem var bebeğim gazdan ziyade huysuz bir çocuk mu ? Çünkü sallayınca ağlamıyor kucağa alınca ağlamıyor biraz yalnız bıraksam nefesi kesilinceye dek ağlıyor yani eğer gazdan dolayıysa bu alışkanlıkları uykusuzluğu gaz olayı bitince geçicek mi çok kötüyüm kızlar yardım edin dua edin bana lütfen şimdi bile dizlerimin üstünde sabahtan beri ağlamasın diye sallıyorum sallamayı kesince ev inliyor resmen tuvalete bile gidemiyorum
Mesela bugün pikniğe gittik ben çok endişelwniyorum dsarı cıkartınxa ona yansıyor dışarda aasla durmuyor uyunuyır ama aynı bebek ev ortamında gülücükler sacıyorBenim bebwğimde anlattogın kadar olmasada seninki gbiydi biraz şımarık kucağa alışmış alın kucagınıza önce siz sakin olun endişeli tavırlarda bebeği strese sokuyor. Konuşun günlük neler yaptıgınızı ne yemek yapacagınızı temizlik yaptıgınızı ailelerden bahsedin şu dayın var onun cocugu var gb vs işte anlatacak birşey bulmam dersen örnk
Yazılanları pek okumadım ama bebwginiz kendini güvende hissetmek istediğinden bence daha çok.. sallamayip parmaginizi tutturmayi deneyin sütünüz az diye mamaya baslamasaydiniz keşke çocuğun emmesine göre artardi zaten küçücük mideleri oluyor dogunca emmeye göre büyürdü midesi sağlıkla sıhhatli büyütün inşallah uzmeyin kendinizi büyüduginde hatirlamicaksinz bile bu günleri gaz için benim kizmda reflü olduğundan pankreoflat diye bi Granül kullanmıştım 6 ay kadar bir paketi 12 saatte olacak sekilde ama saati saatine hiç geçirmeden gündüz 2 gece 2 anne sütüne veya mamaya koyarak çok etkili olmuştu Dr abi sorup kullan istersen 3 ay dan sonra daha kolay oluyor zatenLütfen üşenmeden okuyun bebeğim bugün kırk iki günlük ne gecemiz var ne gündüzümüz sütüm yeterli olmadığı için mama takviyesi yapıyorum on günlüğünden bu yana sürekli ağlıyor uyumuyor doktora gittik acilde sıralarda sabahladık gaz diyip yolladılar denemediğim damla kalmadı özel gaz için üretilen mamaları bile denedim yok yok tek başımayım hiç bir destekçim yok onunla birlikte bende ağlama nöbetleri geçiriyorum bedenim düştü artık dayanamıyorum neyse dertlerimle çok boğdum farkındayım asıl soruma geliyim iki gündür şüpem var bebeğim gazdan ziyade huysuz bir çocuk mu ? Çünkü sallayınca ağlamıyor kucağa alınca ağlamıyor biraz yalnız bıraksam nefesi kesilinceye dek ağlıyor yani eğer gazdan dolayıysa bu alışkanlıkları uykusuzluğu gaz olayı bitince geçicek mi çok kötüyüm kızlar yardım edin dua edin bana lütfen şimdi bile dizlerimin üstünde sabahtan beri ağlamasın diye sallıyorum sallamayı kesince ev inliyor resmen tuvalete bile gidemiyorum
Yazılanları pek okumadım ama bebwginiz kendini güvende hissetmek istediğinden bence daha çok.. sallamayip parmaginizi tutturmayi deneyin sütünüz az diye mamaya baslamasaydiniz keşke çocuğun emmesine göre artardi zaten küçücük mideleri oluyor dogunca emmeye göre büyürdü midesi sağlıkla sıhhatli büyütün inşallah uzmeyin kendinizi büyüduginde hatirlamicaksinz bile bu günleri gaz için benim kizmda reflü olduğundan pankreoflat diye bi Granül kullanmıştım 6 ay kadar bir paketi 12 saatte olacak sekilde ama saati saatine hiç geçirmeden gündüz 2 gece 2 anne sütüne veya mamaya koyarak çok etkili olmuştu Dr abi sorup kullan istersen 3 ay dan sonra daha kolay oluyor zatenLütfen üşenmeden okuyun bebeğim bugün kırk iki günlük ne gecemiz var ne gündüzümüz sütüm yeterli olmadığı için mama takviyesi yapıyorum on günlüğünden bu yana sürekli ağlıyor uyumuyor doktora gittik acilde sıralarda sabahladık gaz diyip yolladılar denemediğim damla kalmadı özel gaz için üretilen mamaları bile denedim yok yok tek başımayım hiç bir destekçim yok onunla birlikte bende ağlama nöbetleri geçiriyorum bedenim düştü artık dayanamıyorum neyse dertlerimle çok boğdum farkındayım asıl soruma geliyim iki gündür şüpem var bebeğim gazdan ziyade huysuz bir çocuk mu ? Çünkü sallayınca ağlamıyor kucağa alınca ağlamıyor biraz yalnız bıraksam nefesi kesilinceye dek ağlıyor yani eğer gazdan dolayıysa bu alışkanlıkları uykusuzluğu gaz olayı bitince geçicek mi çok kötüyüm kızlar yardım edin dua edin bana lütfen şimdi bile dizlerimin üstünde sabahtan beri ağlamasın diye sallıyorum sallamayı kesince ev inliyor resmen tuvalete bile gidemiyorum
Allah bagislasin. Buyuk ihtimalle kolik bir bebek. Anne karnini ozluyor dunyaya alismak onu zorluyor. Senin icin de cok zor belki ama kucaklayacaksin onu sallayacaksin beyaz gurultu biz de cok ise yaramisti mesela. Supurge sesine deliksiz 4 saat uyurdu.Lütfen üşenmeden okuyun bebeğim bugün kırk iki günlük ne gecemiz var ne gündüzümüz sütüm yeterli olmadığı için mama takviyesi yapıyorum on günlüğünden bu yana sürekli ağlıyor uyumuyor doktora gittik acilde sıralarda sabahladık gaz diyip yolladılar denemediğim damla kalmadı özel gaz için üretilen mamaları bile denedim yok yok tek başımayım hiç bir destekçim yok onunla birlikte bende ağlama nöbetleri geçiriyorum bedenim düştü artık dayanamıyorum neyse dertlerimle çok boğdum farkındayım asıl soruma geliyim iki gündür şüpem var bebeğim gazdan ziyade huysuz bir çocuk mu ? Çünkü sallayınca ağlamıyor kucağa alınca ağlamıyor biraz yalnız bıraksam nefesi kesilinceye dek ağlıyor yani eğer gazdan dolayıysa bu alışkanlıkları uykusuzluğu gaz olayı bitince geçicek mi çok kötüyüm kızlar yardım edin dua edin bana lütfen şimdi bile dizlerimin üstünde sabahtan beri ağlamasın diye sallıyorum sallamayı kesince ev inliyor resmen tuvalete bile gidemiyorum
Kolik bebekte kucagina almadan ya da pispislamadan sakinlesmesi biraz zor bunu demek istiyorum. Normal bebekte evet dediginiz yapilabilir fakat etini kopariyormuscasina ciglik cigliga aglamadan bahsediyoruz burda.Valla benim kuzen çok iyi beceriyordu o işi. Yanında duruyordu ama sallamiyordu hiç sallamadi çocuğunu öyle büyüttü, onda da bazı problemler olmuştu bebeklerde oluyor sanırım