Ben mi unuttum bebekleri acaba yıllar geçince
Yani kırklı Bebek zaten bırakılıp bir yere gidilmez ki
Benimki usluydu ama uyanıkken onu yalnız bırakmazdım bereye gidersem onu da götürürdüm
Tuvalete vs o uyurken giderdim ya da alır onu da götürürdüm
Evde arabasını kullandım mesela ana kucağı ve arabası ile gezdi o da benimle
Gazlı bebekler rahat ediyor Anakucağı şeklindeki oto koltuklarında benimki Oraya oturunca kaka yapardı
Onu karşıma oturtup sohbet eder çay vs içerdim hatta
Siz de koltuğu ve arabayı deneyin sallamak yerine arabada gezdirerek uyutabilirsiniz belki
Kilo alımı varsa emzirmeyi birakmasaydiniz keşkeBir akam oturumdan kastım yemek dahi yiyemiyorum tuvalete gidemiyorum yani nıtakıp markete falan gitmekten bahsetmiyorum
Sezeryan doğumu yaptım ilk bir hafta sütüm zaten gelmedi bebeğimi beş gün küvezde yatırdılar sonrasında ponpalr neler neler denedim yeterince gelmiyor zaten mememi kabul etmiyor zorlanıyorum hala keşke dediğiniz gibi olsa göğsümde uyusa ama olmuyor, emerken sona doğru sancısı oluyor zaten mememde de biberonda da40 gunluk bebek sallanmaya yada kucaga alismaz. O 9 aydir bu sekilde yasiyor karninizda. Haliyle o sicakligi, o ritmi ariyor. Niye gogsunuzde uyutmuyorsunuz yuzustu? Gaza da care, yalniz kalmak istemeyen bebeklerede care. Sizde uyursunuz dikkatli bir sekilde.
Gazi olan bebekler emerkende aglar. Siz onu sutum gelmiyor, doymuyor gibi dusunmuste olabilirsiniz. Sabah aksam 1 cay bardagi ilik suya 1 cay kasiginin ucuyla kimyon atin. 10 dakika dinlendirin. Ve 1 cay kasigi verin. 3 bucuk aylik olana kadar vermistim ben. Cok sukur gaz sancisi kesildi vermeye basladiktan sonra. Umarim care olur. Bol bol kucaginizda tutun, sarilin. Daha sakin bir cocuk olacaktie.