İyi ya siz çıkın biz burada kendi kendimize yazar yazar çizeriz..
Ne de olsa sizin için buradayız zaten..
Allahım ya!
Sanki silah zoruyla yazdiriyorlar size :) gordugunuz nokta sinirlarinda degil kimsenin hayati bu kadar acimasiz yaklasimlariniz basta sasirtsada artik komik gelmeye basladi.. ama konu sahibini uzmek rencide etmek icin illa ugrasmak size ne kazandiracak bilemiyorum... neysene
konu sahibi esinin sana iyi davranmasi hastalaninca hizmet etmesi bir evlilikte olmasi gereken davranislar.. Su an bende hamileyim ve esim zor sartlar altinda calistigi halde bunlari gorev bilip yapiyor.. asil sorun senin dayak yemen ve zalim insanlar icinde yasaman.. ve hala esimi seviyorum ozunde iyi bir insan ama demelerin..
ailene gitmeyi dusunursenki bu senin icin en iyi secenek git cunku onlardan sana yakin kimse yok su an.. sana o evde zulmettiklerini bilseler seni birakirlarmi orda? sana o insanlar kotu davransinlar diye buyutmediler.. basina kalksinlar en azindan o seytan ruhlu kaynanandan daha iyi.. unutulur gider bu gunler.. yeterki sen kendini kurtar.. esin psikatriste gitmesi gerekiyorsa gidin ama herseyide kaynanana soylemen cok gereksiz.. ve esin ailesi icin seni kirmaya devam edecektir orda kaldiginiz muddetce.. bu yuzden bana sorarsan coktan ailene gitmen gerekirdi derim...
ben bir kadın olarak kadınların dayak yemesini hazmedemiyorum
ne yaani eşi duzelecekmi daha yilini bile doldurmamış evliliği adam Dayak mangayı yapmış hemde ne için yukarı çıkmamış
adam bildigimiz piskopat sizce bu adam duzelirmi
bana göre yapması gereken ardına bile bakmadan kaçmak
Ayrıca herkes laalenin mesajini acımasız bulmuş ama laalenin isyanı bir bayan olarak esinden yediği dayak karşısında hala eşini savunması ben bir kadın olarak kadınların dayak yemesini hazmedemiyorum
ne yaani eşi duzelecekmi daha yilini bile doldurmamış evliliği adam Dayak mangayı yapmış hemde ne için yukarı çıkmamış
adam bildigimiz piskopat sizce bu adam duzelirmi
bana göre yapması gereken ardına bile bakmadan kaçmak
doğru söylüyorsunuz kızlar.hepinize çok teşekkür ederim.
herkes kendine göre düşüncelerini ve önerilerini yazmış hepinizden Allah razı olsun.
eşimin bana yaptığı iyilikleri göstermeme verdiğiniz tepkide sonuna kadar haklısınız.ben olsam bende aynı tepkiyi verirdim emin olun.
sağlıklı düşünemiyorum,iyi olacağını umut ediyordum ki sizlerin yorumları beni doğruya iletti.
yarın babamın evine döneceğim.inş. hayırlısıyla herşey yoluna girer.
kısacası babamın evine gelince boşanma davasını da açacağım.
Allah razı olsun hepinizden....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?