- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
Çok üzücü çok.kızlar bakın olay bu. kız niye önce aramamış niye şikayette bulunmamış cevabı burda. kız ortamdan kurtulsa bile nasıl hayata devam edecek bilememiş. hayallerim bitti yazmış. daha nasıl anlatayım belki kendi yuvasını istiyordu. belki başkasının artık onu istemeyecegini düşündü. kızın gücü bitmiş ötesi var mı
Ayaklarıyla yürüyüp gitmiş ya belki zorla tehditle gitti otele bumu tahrik biriyle biryere gittin tahrik var anlamıyorum kıyamet kopsun istiyorum artık bu kadar çirkinlik yeter insanlıktan utandık yaaaO duruma da çok üzüldüm.. ihtimal üzerine indirim olabilir mi? Öyle bile olsa kadını katletti yaa katletti..
5 yıldan az kaldığında dışarı çıkma izinleri oluyor.Bildiğim kadarıyla yatacağı süre 12 yılmış. Öldürülen kadın daha önce kardeşiyle gidip defalarca şikayet etmiş. Ama sonuç ortada.
Birkez izledim videoyu. Günlerce aklımdan çıkmadı kadının çaresiz çırpınışları.O duruma da çok üzüldüm.. ihtimal üzerine indirim olabilir mi? Öyle bile olsa kadını katletti yaa katletti..
Erkek kafası değişmemiş hakim de olsa savcı da olsa.O duruma da çok üzüldüm.. ihtimal üzerine indirim olabilir mi? Öyle bile olsa kadını katletti yaa katletti..
Sen polise bisey yok şikayetçi değilim desen yazılı ifade versen ne yapar polis ne der hadi evine kız nasıl bir psikolojideyse artık şikayet bile etmemiş offff Allah'ım offfSabah 5 buçukta yattım ama sor uyuyabildim mi?
Polisler ah ah nasıl bırakırlar ya nasıl..
aynı anda paylaşmışız. senin yazdığını görmemiştim. evde kötü oldum ya. kimbilir kız ne halde. kız tek başına. gidip yalnız değilsin hayatın bitmedi diye öyle çok sarılasım var ki ona
Sen polise bisey yok şikayetçi değilim desen yazılı ifade versen ne yapar polis ne der hadi evine kız nasıl bir psikolojideyse artık şikayet bile etmemiş offff Allah'ım offf
bence de. işte muhtemelen kız hastanedeyken de akrabaları geldi kızı ikna etmişlerdir diye tahmin ediyorum. evden çıkmadan da dayak yedi o ara çocuk neler dedi kim bilir. seni benden başka kimse istemez evlenemezsin zaten vs.Bunu kıza adam da öğretmiş olabilir hayatın bitti senin benden kurtuluşun yok gibi polisten önce gidip kızı dövünce kız iyice buna inanmış olabilir korkudan şikayet etmemiştir biri üstüne biraz gitse dökülecek bak burada bile baskıya dayanamayıp aramış kazeni
Demeeeeee ciddi miiiDaha yeni öz dayısı babası çıkan gencecik delikanlı gördü bu ülke kadınların bu insan müsfettelerinden çektiği nedir ya
Bilmiyorum aklım durdu ölmek istiyorum yazmış sürekli her mesajında ölüm Allah korusun belkiAma o polis kizin psikolojisinin normal olmadığını savunmayı biliyor?
O kızı psikolog ile görüşturmek ne kadar ör olabilir??
Bu işte başka bir şey var
Gerçekten sinirlerim boşaldı ya bu nasıl iştir ya umarım kurtulurbence de. işte muhtemelen kız hastanedeyken de akrabaları geldi kızı ikna etmişlerdir diye tahmin ediyorum. evden çıkmadan da dayak yedi o ara çocuk neler dedi kim bilir. seni benden başka kimse istemez evlenemezsin zaten vs.
Malesef Esra Erol’da canlı yayında öğrendi çocuk üstelik anne de gelmedi doğumdan sonra vermişler kızı da evlendirmişler üstünü kapatmışlarDemeeeeee ciddi miii
Şimdi de şöyle bir durum var. Bu kız şikayetçi olsaydı, biz de destek olsaydık tamam. Nereye kadar olacaktık? Sığınma evine yerleştirildikten sonrasında kaçımız haber alabilecekti? Ohh çok şükür yerleştirmişler diyecek, gerisini umursamayacaktık. Kızın o yazdığında ben bunu gördüm "Her şey çok fazla ama benim savaşmaya gücüm yok". Muhtemelen aile bireyleri kıza sen şikayetçi olma sonra ortada kalırsın bir başına falan diye sindirmişlerdir diye düşünüyorum. Zira kızın korktuğu şey aslında yalnızlık, bir başına kalmak istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?