Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

hogatha gece ılk yorumlarında polis mahkeme herşey herşey cok fazla yazmıstı. hiçbiriyle mücadele edecek gücü kalmamış tamamen ruhsaglıgı bozuk aksı olsa muhakeme edebılırdı ama bunu dahı yapamaz halde neden şikayet etmediği kendi yorumlarından belli zaten

ben de öyle zannediyordum. ne kadar acı. tahminimce bu kızcağız hasta babasına baktı ya. annesi de eski eşimle duruyo diyip sildi attı kızı. gerçekten şöyle geleceği düşünmeden çocuklara bakmayan ebeveynlere öyle kızıyorum ki. ne kötü insanlar var

Hep kız çocuğu sahipsiz kalmasın olayı var ya bizim insanımızda amca çocuğu diye göndermiş de olabilirler sözüm ona erkek diye yalnız kalmasın diye belki izin verdi o da sonra al rahatlayacaksın dediyse uyuşturucuyu demekki o kadar kötüymüş kızın psikolojisi o serf yoksunu ne planlar yaparak geldi yerleşti kim bilir biri daha demişti ev arsa bisey varsa kıza kalan ona coreklenmek içinde olabilir inanmak istemiyorum yinede hic gönüllü olabileceğine aklım almiyor

Ah be güzelim be. Ah be.

Son düzenleme:
Üye oldugumdan beri Ilk defa bi konuyu bastan sonra kadar okudum ve sok oldum resmen

Bu kiz neden sikayetci olmamis? Burada bizden yardim istiyor elimizden geleni yapiyoruz ve sonuc sifir.

Kuzeni bence korkutmus olabilir ki cesaret edemiyor sikayetci olmaya.

Polislere de anlam veremedim madem biliyorlar psikolojisinin normal olmadigini daha neden o varlikla eve yolluyorlar?
Bu ilk ve son olay degil kii daha kac kadin magdur durumdayken sikayetci olmadi diye varliklarla disari birakiyorlar? Kim ister siddet görmek yada tecavüze ugramak? Zaten o kiz ne yapicani bilmez ki hem uyusturucu hem siddet hem korku..

Biri zorla gidip alsin o kizi evden yoksa durumu daha kötüye gidebilir.

Ümraniye'deki kadın cinayetindeki (Duygu Kadakal) sonuca bakın;

""mahkeme heyeti, ‘kadının beraberinde bir erkekle otele girmesi ve odaya çıkacak olması’ gerekçesiyle cezayı tahrik indirimi uygulayarak 24 yıla indirdi. Bunun üzerine cezada bir de ‘iyi hal indirimi’ yapıldı ve sanığa 20 yıl hapis cezası verildi.""

Böyle adalet olabilir mi?

Ya lütfen şu konunun aslı ortaya çıksın. Yetkili birileri ulaşsın kıza. Biz konuyu aktif tutalım ama başka ne yapabiliriz bilmiyorum.

Bir fidan göz göre göre soluyor
Ya Rabbi
Aklımdan çıkmıyorsun bu işin sonu böyle olmamalıydı ne olur eve gitmemiş ol kaçmış ol ne olur nefes alıyor ol....

Yuh bu nasil bir mahkeme sonucu? Hep kafinlar suclu zaten erkeklerin hicbir sucu yok sanki

Bir fidan göz göre göre soluyor
Ya Rabbi
Aklımdan çıkmıyorsun bu işin sonu böyle olmamalıydı ne olur eve gitmemiş ol kaçmış ol ne olur nefes alıyor ol....
Aynen benimde sabah okudum ne kadar sayfa varsa inan elim kolum kalkmıyor mutfak talan girip toplayan yok yatagimi bile toplayamadım

Bildiğim kadarıyla yatacağı süre 12 yılmış. Öldürülen kadın daha önce kardeşiyle gidip defalarca şikayet etmiş. Ama sonuç ortada.

kızlar bakın olay bu. kız niye önce aramamış niye şikayette bulunmamış cevabı burda. kız ortamdan kurtulsa bile nasıl hayata devam edecek bilememiş. hayallerim bitti yazmış. daha nasıl anlatayım belki kendi yuvasını istiyordu. belki başkasının artık onu istemeyecegini düşündü. kızın gücü bitmiş ötesi var mı

O duruma da çok üzüldüm.. ihtimal üzerine indirim olabilir mi? Öyle bile olsa kadını katletti yaa katletti..

Arkadaşlar konuyu sabah gördüm elimden geldiğince okumaya çalışıyorum. Bu kız şu anda nerede? Evinde mi? Hesabı aktif görünüyor neden yazmıyor? Bence şu anki öncelik ona ulaşmak olmalı. Dün karakola giden arkadaşlardan kızın numarasını bilen eden yok mu? Veya adresini bilen? Olayın adli boyutunu boşverin şu anda kıza ulaşmamız gerekiyor. Biz buradan yazıp, tartışıp duralım. Belki o şu anda çok zor bir durumda. Hayatta olduğuna inanıyorum ama belki şu anda tecavüze uğruyor.

Bunu kıza adam da öğretmiş olabilir hayatın bitti senin benden kurtuluşun yok gibi polisten önce gidip kızı dövünce kız iyice buna inanmış olabilir korkudan şikayet etmemiştir biri üstüne biraz gitse dökülecek bak burada bile baskıya dayanamayıp aramış kazeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…