- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
insallah ses getirir ve yardımcı olunur...Kazen bey vatan gazetesi muhabiri esra can sinav konuyla ilgili size ulaşmak istiyormuş. Telefon numarasını verecek siz iletişime geçer misiniz?
O zaten Reklam alan razı satan razıydı madur edebiyatından. ..Evet dava vardı ama hukuk tarihinde, dedikodu yüzünden hapse giren ilk insan sanırım.
Para cezası olsa neyse, 3 gün hapis. Saçmalık.
bence kız öğrenilmiş çaresizlik yaşıyor. çocuk seni bırakmam ömrümün sonuna kadar takip ederim vs demiştir belkiBunu söylemekten nefret ediyorum ama acaba gerçekten rızayla mı beraber oluyordu, kuzenine karşı sevgisi mi var, aşk gibi düşündüğü takıntısı mı var diye düşünüyorum artık. Zira ifadelerini okudum her şeyi kılıfına uydurur itiraflar gelmiş. Çaresiz insan "Bu adamın yanında olmayım da nereye götürürlerse götürsünler" der en azından. Çok tuhaf. Duyulacağı kadar duyuldu zaten hadi duyulmasın diyor desek böyle daha çok duyuldu. İşin içinde bir gariplik var.
Canım ben de ortada karşılıklı rızaya dayalı bir ilişki olabileceğini düşündüm.Hatta kizimizin psikolojik problemleri nedeniyle hezeyan bile görmüş olabileceğini..ama polis cilingirle içeri girdiğinde bu kiz dovulmuyor muydu? Tek umursadigim bu...cinsel ilişkide rıza aranabilir ama şiddette rıza olur mu hiç?Bunu söylemekten nefret ediyorum ama acaba gerçekten rızayla mı beraber oluyordu, kuzenine karşı sevgisi mi var, aşk gibi düşündüğü takıntısı mı var diye düşünüyorum artık. Zira ifadelerini okudum her şeyi kılıfına uydurur itiraflar gelmiş. Çaresiz insan "Bu adamın yanında olmayım da nereye götürürlerse götürsünler" der en azından. Çok tuhaf. Duyulacağı kadar duyuldu zaten hadi duyulmasın diyor desek böyle daha çok duyuldu. İşin içinde bir gariplik var.
EvetAnnesiyle ilgili böyle mi söylediler size... yazik...
Ben psikolojisinden kaynaklı kendini aslında geçiriyoruz diye telkin ediyor diye düşünmeye başladım bu hayatı istemiyor ama kabullenmeyi seçenek olarak goruyor
Maalesef.O zaten Reklam alan razı satan razıydı madur edebiyatından. ..
burda paralı kimse yok, güçlü değiller. Neden ilgilensinlerki şikayet olmadan :/
Sitenin numarasından arasın ulaşır mutlaka .Kazen bey vatan gazetesi muhabiri esra can sinav konuyla ilgili size ulaşmak istiyormuş. Telefon numarasını verecek siz iletişime geçer misiniz?
Konu acarken uyelik alirken sikayetten vazgecerken kafa yerinde ama ...ben bunu anlayamiyorum
Allah korusunBakın bu olay öncesi gece 01:00'de bir estetik merkezinin sahiplerinin burada rezil ettim diye tehdit telefonları geldi, tam o olay bitti bu olay başladı ve kalbim normal atmıyor. Şaka yapmıyorum kalbim hiç normal değil hatta bir üyeye akşam 8 de mesaj atttım ölüm üzerine, nasıl gidiyor demiş öleceğim dedim. Abi agzını hayıra aç dedi bende bak bu mesajı sakla kazen abi öleceğini önceden bildi diye yarın yayınla dedim ölürsme tabi ........
bu sebeple beni lütfen aramayın ....
anne başka evlilik yapmış. kız da babası ölene kadar hasta babasına bakmış. baba ölünce de anne kızıyla ilgilenmemiş anladığım kadarıylaAnnesi olmemis mi yasiyor mu? Hepsini okuyamadim toplantidayim kafami veremiyorum hicbirseye. Biz bir sekilde onun sesi olmaliyiz
Sitenin numarasından arasın ulaşır mutlaka .
bence kız öğrenilmiş çaresizlik yaşıyor. çocuk seni bırakmam ömrümün sonuna kadar takip ederim vs demiştir belki
Canım ben de ortada karşılıklı rızaya dayalı bir ilişki olabileceğini düşündüm.Hatta kizimizin psikolojik problemleri nedeniyle hezeyan bile görmüş olabileceğini..ama polis cilingirle içeri girdiğinde bu kiz dovulmuyor muydu? Tek umursadigim bu...cinsel ilişkide rıza aranabilir ama şiddette rıza olur mu hiç?
0545 365 75 52Sitenin numarasını nereden bulabilirim?
Ben bu hesabın sahibi değilim kusura bakmayın çok hakim degilim siteye. Ekşi yazarı olduğum için daha hızlı iletişim adına kuzenimin hesabına girdim
Evet başta rıza var gibi.Canım ben de ortada karşılıklı rızaya dayalı bir ilişki olabileceğini düşündüm.Hatta kizimizin psikolojik problemleri nedeniyle hezeyan bile görmüş olabileceğini..ama polis cilingirle içeri girdiğinde bu kiz dovulmuyor muydu? Tek umursadigim bu...cinsel ilişkide rıza aranabilir ama şiddette rıza olur mu hiç?
0545 365 75 52Sitenin numarasını nereden bulabilirim?
Ben bu hesabın sahibi değilim kusura bakmayın çok hakim degilim siteye. Ekşi yazarı olduğum için daha hızlı iletişim adına kuzenimin hesabına girdim
anne başka evlilik yapmış. kız da babası ölene kadar hasta babasına bakmış. baba ölünce de anne kızıyla ilgilenmemiş anladığım kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?