Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Evet dava vardı ama hukuk tarihinde, dedikodu yüzünden hapse giren ilk insan sanırım.
Para cezası olsa neyse, 3 gün hapis. Saçmalık.
O zaten Reklam alan razı satan razıydı madur edebiyatından. ..

burda paralı kimse yok, güçlü değiller. Neden ilgilensinlerki şikayet olmadan :/

bence kız öğrenilmiş çaresizlik yaşıyor. çocuk seni bırakmam ömrümün sonuna kadar takip ederim vs demiştir belki

Canım ben de ortada karşılıklı rızaya dayalı bir ilişki olabileceğini düşündüm.Hatta kizimizin psikolojik problemleri nedeniyle hezeyan bile görmüş olabileceğini..ama polis cilingirle içeri girdiğinde bu kiz dovulmuyor muydu? Tek umursadigim bu...cinsel ilişkide rıza aranabilir ama şiddette rıza olur mu hiç?

Ben psikolojisinden kaynaklı kendini aslında geçiriyoruz diye telkin ediyor diye düşünmeye başladım bu hayatı istemiyor ama kabullenmeyi seçenek olarak goruyor

Duyulmasından korkuyor desem duyuldu fazlasıyla. Öldürülmekten korkuyor tehdit edildi desem zaten ölme niyeti vardı, kaybedecek bir şeyi yok. Cidden her açıdan bakmaya çalışıyorum ama anlayamadım.

Allah korusun Kazen

bence kız öğrenilmiş çaresizlik yaşıyor. çocuk seni bırakmam ömrümün sonuna kadar takip ederim vs demiştir belki

En kötüsünü düşünüyorum, hadi öldürmekle tehdit etsin. Zaten ölme niyeti var niye korksun? Bizden önce arardı polisi elinde telefonu var. Başka bir şey var, iş karışık.

Kamu davası açılıyormuş ama tutuksuz yargılanıyormuş sanırım biri öyle yazmış.

Evet başta rıza var gibi.

Baba ölünce yalnız yaşadığı eve amcaoğlu geliyor. Kız bunu neden kabul etmiş, muamma. Kız kriz geçirirken -muhtemelen sinir krizi- amcaoğlu iyi gelir diye uyuşturucu veriyor. Burada ilk kullanımda rızası var gibi anladım ben.
Sonrasında tecavüz, dayak derken işler çığırından çıkıyor.

anne başka evlilik yapmış. kız da babası ölene kadar hasta babasına bakmış. baba ölünce de anne kızıyla ilgilenmemiş anladığım kadarıyla

Allah in gucune gitsin istemiyorum ana anne olmak icin herseyini verebilecek insanlar varken boyleleri ceket atsan hamile kaliyor ya cok sinirleniyorum. Haketmeyen olmasin anne bakamayacaksan sirtlanamayacaksan sorumlulugu Allah nasip etmesin. Lanet olsun oyle kadina. Ben oldu saniyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…