- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
Merak ettiğim karakolda kızın kimseye olduğunu söylemediler size yani tanimiyorsunuz kim olduğunu bilmiyorsunuz.. annesini nasıl tanıyorsunuz... başkasıyla evli bırakmış filan...Annesinin adresini almamışlardır bile emin olun kız reşit ayrı evde yaşıyor.. ve bundan sebep aile bilgilendirilmiştir zaten adresi bile yoktur karakolda
https://eksisozluk.com/kadinlarkulubu-comda-tecavuze-ugrayan-uye--5583200?a=popular&p=8Eksi de ki konunun linkini atabilir mısınız
E başlatalım imza hepimiz atalım?Change.org dan da acilan konularda toplanan imzalarda kamu davasi olabiliyor.
Gülben seren olayında dava vardı.Ekşi'de hatırlattılar.
Yahu Seren Serengil, Gülben hakkında konuştuğu için 3 gün hapis yattı.
Ama darp eden herifler o gün serbest.
Bu nasıl iş?
Bir de eşini defalarca bıçaklayarak öldüren adama, iyi hal ve tahrikten indirim yapıldı.
Adalet zalime acıyor, mazlumu eziyor.
Değil bizzat gittim karakola hepsi gerçek tek birşey var kızın korkup şikâyetçi olmaması ve kız ciddi darp edilmiş kötüymüş
kız sanırım etrafa rezil olmaktan korkuyordu. isminin çıkmasını istemiyordu. etrafında namusunun gittiğinin duyulmasından korkuyordu. yapayalnızdı. mahkemeyle uğraşacak gücü yoktu. daha doğrusu neler olacağını bundan sonra nasıl yaşayacağını bilmiyordu. buraya da utaniyorum yazmıştı. dipnot kızın annesini Rabbim nasıl biliyosa öyle yapsınSanmiyorum telefonunu almislardir elinden. Anlamiyorum ki hayatindan vazgececek kadar bikmis zaten neyden korkmus olabilir. Bu kadar zor mu ucuna kadar gelmis bu kadar insan onun icin ugrasmis. Sabah okudum agladim sinirlerim bozuldu. Ne olabilir ki korkacagi zaten kimsesi de yokmus. Farkli bir sehire gecirirlerdi.
Değil bizzat gittim karakola hepsi gerçek tek birşey var kızın korkup şikâyetçi olmaması ve kız ciddi darp edilmiş kötüymüş
Merak ettiğim karakolda kızın kimseye olduğunu söylemediler size yani tanimiyorsunuz kim olduğunu bilmiyorsunuz.. annesini nasıl tanıyorsunuz... başkasıyla evli bırakmış filan...
E başlatalım imza hepimiz atalım?
Evet dava vardı ama hukuk tarihinde, dedikodu yüzünden hapse giren ilk insan sanırım.Gülben seren olayında dava vardı.
Burda davayı bırak şikayetçi kimse yok..
Hayalim diye mühendisliği bırakıp hukuk okumaya karar veren kardeşim, sırf bu sistem yüzünden mesleğinden nefret etti yurt dışına gitmenin yolunu arıyor.
Bunu söylemekten nefret ediyorum ama acaba gerçekten rızayla mı beraber oluyordu, kuzenine karşı sevgisi mi var, aşk gibi düşündüğü takıntısı mı var diye düşünüyorum artık. Zira ifadelerini okudum her şeyi kılıfına uydurur itiraflar gelmiş. Çaresiz insan "Bu adamın yanında olmayım da nereye götürürlerse götürsünler" der en azından. Çok tuhaf. Duyulacağı kadar duyuldu zaten hadi duyulmasın diyor desek böyle daha çok duyuldu. İşin içinde bir gariplik var.
Annesiyle ilgili böyle mi söylediler size... yazik...Kız karakola öyle bilgi vermiş nereden bilebilirim ki...
ÖZelden yazarmısın suan konuyla ilgili çok mesaj gıdıyordur gözden kaçabilir bu şekilde.Kazen bey vatan gazetesi muhabiri esra can sinav konuyla ilgili size ulaşmak istiyormuş. Telefon numarasını verecek siz iletişime geçer misiniz?
kız sanırım etrafa rezil olmaktan korkuyordu. isminin çıkmasını istemiyordu. etrafında namusunun gittiğinin duyulmasından korkuyordu. yapayalnızdı. mahkemeyle uğraşacak gücü yoktu. daha doğrusu neler olacağını bundan sonra nasıl yaşayacağını bilmiyordu. buraya da utaniyorum yazmıştı. dipnot kızın annesini Rabbim nasıl biliyosa öyle yapsın
Sahip çıkmış işte,sahip olduklarımız ancak mallarımızdır,o da bunu yapmış tam olarakTecavüzü söylememiş. Darp için de alkollü o yüzden yapıyor demiş. Yaratığın ailesi sahip çıksın diye beraber yaşatıyormuş bunları. Çok sahip çıkmış geberesice!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?