Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Annesinin adresini almamışlardır bile emin olun kız reşit ayrı evde yaşıyor.. ve bundan sebep aile bilgilendirilmiştir zaten adresi bile yoktur karakolda
Merak ettiğim karakolda kızın kimseye olduğunu söylemediler size yani tanimiyorsunuz kim olduğunu bilmiyorsunuz.. annesini nasıl tanıyorsunuz... başkasıyla evli bırakmış filan...

Gülben seren olayında dava vardı.
Burda davayı bırak şikayetçi kimse yok..

Hayalim diye mühendisliği bırakıp hukuk okumaya karar veren kardeşim, sırf bu sistem yüzünden mesleğinden nefret etti yurt dışına gitmenin yolunu arıyor.

kız sanırım etrafa rezil olmaktan korkuyordu. isminin çıkmasını istemiyordu. etrafında namusunun gittiğinin duyulmasından korkuyordu. yapayalnızdı. mahkemeyle uğraşacak gücü yoktu. daha doğrusu neler olacağını bundan sonra nasıl yaşayacağını bilmiyordu. buraya da utaniyorum yazmıştı. dipnot kızın annesini Rabbim nasıl biliyosa öyle yapsın

Değil bizzat gittim karakola hepsi gerçek tek birşey var kızın korkup şikâyetçi olmaması ve kız ciddi darp edilmiş kötüymüş

Bunu söylemekten nefret ediyorum ama acaba gerçekten rızayla mı beraber oluyordu, kuzenine karşı sevgisi mi var, aşk gibi düşündüğü takıntısı mı var diye düşünüyorum artık. Zira ifadelerini okudum her şeyi kılıfına uydurur itiraflar gelmiş. Çaresiz insan "Bu adamın yanında olmayım da nereye götürürlerse götürsünler" der en azından. Çok tuhaf. Duyulacağı kadar duyuldu zaten hadi duyulmasın diyor desek böyle daha çok duyuldu. İşin içinde bir gariplik var.

Aksam neler olmuş öyle aman yarabbim kiz neden şikayetçi olmamış neden Allahım bugün o pislik kızi polise şikayet edildi diye öldüresiye döver belki de öldürür.
Sen koru Allah'ım ne olur o kıza yardim et.
Kızlar bu olayı Twiterda duyursak TT yapsak daha çok kişiye ulaşırız Gülay mübarek olayı boyle boyle yayıldı.
Ama onun adi sapığı tehditten hakaretten değil de C.baskanina hakaretten içeri alindi.
Çünkü cumhurbaskanimiz mülkün temeli..

Merak ettiğim karakolda kızın kimseye olduğunu söylemediler size yani tanimiyorsunuz kim olduğunu bilmiyorsunuz.. annesini nasıl tanıyorsunuz... başkasıyla evli bırakmış filan...

Kız karakola öyle bilgi vermiş nereden bilebilirim ki...

Ya kiz tehfitten rezillikten korkuyor, kizin psikolojisi kotu ondan antikli bisey beklenemez, bir degil iki gun degil tam8 ay ne demek yaaa? Allah im yardim et nolur

Evet dava vardı ama hukuk tarihinde, dedikodu yüzünden hapse giren ilk insan sanırım.
Para cezası olsa neyse, 3 gün hapis. Saçmalık.

Ya burdaki yazılanlar nasıl şikayet sayılmaz .
Uyuşturucu testi yapılmadı mı yani ??
O kadar darp var adam bir gece bile tutulmadan nasıl serbest bırakılır . .
Olabilir mi böyle birşey yaa .

Ben psikolojisinden kaynaklı kendini aslında geçiriyoruz diye telkin ediyor diye düşünmeye başladım bu hayatı istemiyor ama kabullenmeyi seçenek olarak goruyor

Annesi olmemis mi yasiyor mu? Hepsini okuyamadim toplantidayim kafami veremiyorum hicbirseye. Biz bir sekilde onun sesi olmaliyiz

Tecavüzü söylememiş. Darp için de alkollü o yüzden yapıyor demiş. Yaratığın ailesi sahip çıksın diye beraber yaşatıyormuş bunları. Çok sahip çıkmış geberesice!
Sahip çıkmış işte,sahip olduklarımız ancak mallarımızdır,o da bunu yapmış tam olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…