Birlikte yaşıyoruz demeye utanılmıyosa zorla alıkoyuyo dövüyo da diyebilirdi inşallah bi şekilde kurtulur bunu da bize anlatır
Annesinin yeni evliliğini falan öğrendiyseniz adresi de vermezler mi?Allah herkesten razı olsun keşke keşke daha fazlası olsaydı keşke
Bu konu bana hâlâ sahte gibi geliyor.. bilemiyorum
Allah kahretsin onun gibi anneyiVar canim var huzurlu yuvasında mutlu bir kadın zavallisi var ... ay kusura bakmayın hanımlar çok sinirliyim... kızının neler yaşadığını bilip bilmediğini bilmiyorum ama evli imiş başka adamla çok sık görüşmüyorlarmış
Ben de onu anlamıyorum ama böyle diyenlere kadın düşmanı deniyo burda nedense kaç kere gördünüz böyle bişeyi vs diyenler gördü heralde herkes empati yapıyo sadece sözün bittiği yerdeyiz yapacak bişey yok malesefSanmiyorum telefonunu almislardir elinden. Anlamiyorum ki hayatindan vazgececek kadar bikmis zaten neyden korkmus olabilir. Bu kadar zor mu ucuna kadar gelmis bu kadar insan onun icin ugrasmis. Sabah okudum agladim sinirlerim bozuldu. Ne olabilir ki korkacagi zaten kimsesi de yokmus. Farkli bir sehire gecirirlerdi.
Vallahi kardeşlerim konunun linkini Müge Anlıya atıyorum. Ses getirirsek en azından bir kamu davası açılır.
Vallahi kardeşlerim konunun linkini Müge Anlıya atıyorum. Ses getirirsek en azından bir kamu davası açılır.
Annesinin yeni evliliğini falan öğrendiyseniz adresi de vermezler mi?
Eksi de ki konunun linkini atabilir mısınız
Bende müge anlının ihbar hattına olanları anlattım . Konunun linkini ekledım . Fazla tale olursa belki ilgilenırlerVallahi kardeşlerim konunun linkini Müge Anlıya atıyorum. Ses getirirsek en azından bir kamu davası açılır.
Bilemiyor7mDeğil bizzat gittim karakola hepsi gerçek tek birşey var kızın korkup şikâyetçi olmaması ve kız ciddi darp edilmiş kötüymüş
Yönetmen Sinan Çetin'in oğlu da, polisi öldürdüğü halde kısa sürede çıktı içeriden.O Gülben Ergen. .. Yurt dışında da kaza yapıp bır aileyi öldüren kız milyoner babası sayesinde serbest kaldi
62 ya da 63. Sayfada var canmEksi de ki konunun linkini atabilir mısınız
Değil. Karakoldan haber alanlar olmuş. Ekşideki birkaç kişiye ulaşıldı onlar da görüşmüş. Kız tüm ikna çabalarına rağmen şikayetçi olmamış.Bu konu bana hâlâ sahte gibi geliyor.. bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?